|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
8.3.2010 12:35:06   
limonita
laleila, seveda, napiši kakšna prehrana te je pozdravila, bo marsikomu to prišlo prav. user posted image

Glede kože pa tole - tudi moja je sedaj v nosečnosti lepša (mozolji so izginili), ampak se ne bi rada prehitro hvalila, ker jih lahko kaj hitro dobim nazaj. Sicer pa, si že slišala za svetlinovo olje (obstaja tudi v kapsulah) - to naj bi tudi pomagalo pri luskavici. Ne vem pa kako je z uživanjem svetlinovega olja v nosečnosti, morda poskusi z njim kasneje če se ti bo luskavica ponovila.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
8.3.2010 12:57:21   
Božička09
Lillchy123, upam, da se čimprej pocajtaš, pa da te ne bodo preveč po bolnicah vlačili ...user posted image tannya, ti ravno tako, pozdravi se user posted image Zdaj bodo počasi boge vse one, ki so občutljive na cvetni prah, nič kaj prijetno ...

ŽanaTaja, ti pa imaš 'srečo' ... Meni bi se zmešalo, jaz sploh ne morem bit več prijazna do pasjih ljudiuser posted image S takim odnosom naj gre delat v klavnico ali mesarijo, tam so ljudje brez sočutja.

EA, tudi pri meni verjetno ne, jih poznam preveč, ko so jim otroke potem porodili z vakumom, ne hvala. Se najbolj nagibam k porodu v vodi ali pa na kaki pručki. We'll see user posted image

Imena: za fanta sva ga imela zbranega, za deklico pa nama nikakor ni šlo, do včeraj, ko naju je prešinilo in tako lepo spreletelo, da ima pikica zdaj ime user posted image

Drugače pa vse najboljše za 8. marec, če ga praznujete user posted image . Jaz ga ne, ker delam danes dokler ne padem dol, od 9h zjutraj do 2 zjutraj. Just shoot me user posted image

Uživajte na sončku še zameuser posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
8.3.2010 13:01:02   
bambinca
hm,EA...razmišljam o tem...je bilo 2krat pestro...bomo vidli, ko bo odtekla voda ali pa bom dobila popadkeuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
8.3.2010 13:02:15   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: limonita

laleila, seveda, napiši kakšna prehrana te je pozdravila, bo marsikomu to prišlo prav. user posted image

Glede kože pa tole - tudi moja je sedaj v nosečnosti lepša (mozolji so izginili), ampak se ne bi rada prehitro hvalila, ker jih lahko kaj hitro dobim nazaj. Sicer pa, si že slišala za svetlinovo olje (obstaja tudi v kapsulah) - to naj bi tudi pomagalo pri luskavici. Ne vem pa kako je z uživanjem svetlinovega olja v nosečnosti, morda poskusi z njim kasneje če se ti bo luskavica ponovila.

Ja kaka hrana user posted image Nič mastnega, čimmanj mesa, malo holesterola, ne preveč pikantnega, čimmanj alkohola, kave, cigaret, dovolj tekočine, vlaknin in športa. Pa čimmanj stresa in to je to user posted image

Svetlinovo olje je super, jaz sicer uporabljam neko mešanico dnevnega olja Inlight, imaš še UV faktor4, pa tudi za ljudi z dermatološkimi obolenji je priporočljiv. Ksiht je super, pa še diši ful ful lepo user posted image Dobil je tudi neko nagrado za najboljše organsko olje user posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
8.3.2010 13:28:09   
kajča
ojla punce,

meni se je danes odvalil res velik kamen od srca, sem v službi povedala za nosečnost. So bili vsi veseli, samo je bilo ful težko, ker sem šele 1,5 leta v tej službi in imam zelo odgovorno delo in bi rada prišla potem nazaj. Amapak so mi zagotovili, da naj nič ne skrbim user posted image user posted image user posted image . Res sem vesela, da je to za mano.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3455
8.3.2010 13:34:17   
Božička09
Kajča, super user posted image user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
8.3.2010 13:36:52   
nenka7
ojla punce!

vidim, da ste se spet razpisale, sploh vas ne sledim!
jaz imam pa danes strašen glavobol.... user posted image  groza, tako da je moj dragi že pokimal, ko sem predlagala, da greva prej domov, potem imam pa še popoldansko delo in to ravno danes. odpikala jih bom v pol ure, pa klinc gleda vse skupej, pol pa domov lepo pančkat in se crkljat, ker drugače me bo pobralo!

Božička09, kako to da delaš cele dneve? to sploh ne vem, če je ok, sploh zdejle k smo kao še občutljive... a ne more kdo drug kaj namesto tebe opraviti? se mi kar malo smiliš, priznam!! ampak bomo v mislih s tabo, no, vsaj jest k vem, kako je delati cele dneve... pa seveda ne dobit plačano, kako fletno user posted image

nič, pičim počasi domov, ker bom znorela, če tega dneva ne bo čim prej konec... umiram... no, skor user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
8.3.2010 13:37:39   
karbobo
Pa smo se spet napapcali testenin carbonara...in veliko skledo motovilca.
Kaj pa ve kej kuhate?

Lep dan!

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
8.3.2010 13:52:49   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

Božička09, kako to da delaš cele dneve? to sploh ne vem, če je ok, sploh zdejle k smo kao še občutljive... a ne more kdo drug kaj namesto tebe opraviti? se mi kar malo smiliš, priznam!! ampak bomo v mislih s tabo, no, vsaj jest k vem, kako je delati cele dneve... pa seveda ne dobit plačano, kako fletno user posted image

Mhm ja ... Originalno bi morala biti samo od 9h do 14, pa je tik pred zdajci prišlo do tega, da je treba službeno v Krško, kar je šla sodelavka. To pomeni, da jaz pokrivam tole službo do 19h, ker sva sami. Zvečer imam pa honorarno službo, od 19h do 2h - bi bilo čisto znosno, če ne bi tale celodnevna tik pred zdajci vmes prišla ...user posted image

K sreči se počutim okej, se bom pa zvečer smilila sama sebi user posted image Ma ja, pridejo kaki taki dnevi user posted image

Kje pa ti delaš?

karbobo, motovilec je zakon user posted image

< Sporočilo je popravil Božička09 -- 8.3.2010 13:53:32 >

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
8.3.2010 13:54:56   
archie
Lillchy123 in Tannya, pozdravita se cimprej!!

Nadka30, ful se mi smilis s temi slabostmiuser posted image user posted image vec kot reci "drzi se" itak ne morem. saj bo bolje....

Kaj pomeni roditi z vakuumom in zakaj je to slabo (slabse)?

Mene jutri caka pregled (spet). Upam, da bodo kaksne dobre novice.

(odgovor članu karbobo)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
8.3.2010 13:58:51   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Kaj pomeni roditi z vakuumom in zakaj je to slabo (slabse)?

Če se mali zatakne, noče ven ali pa je enostavno prevelik, s eposlužujejo vakuma. Včasih so uporabljali tudi klešče, ki pa, mislim da, niso več dovoljene.

http://www.ringaraja.net/forum/m_2663433/tm.htm

< Sporočilo je popravil Božička09 -- 8.3.2010 13:59:58 >

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
8.3.2010 14:11:40   
archie
Bozicka09, hvala!!
Sem potem nasla se en link, ce katero zanima:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1614458

Joj, ko to berem, me rata fuuuul strah poroda. Pa zenske imajo same slabe izkusnje user posted image (ne samo glede vakuuma, tudi zaradi drugih stvari)....

Neposredna povezava do sporočila: 3462
8.3.2010 14:17:15   
Božička09
Archie, porod ti bo končno v naročje položil tvojega sončka - ne boj se ga user posted image Bolj, kot te bo strah, bolj boš napeta, zategnjena in verjetno bo res slabše.

Mene je bilo poroda na smrt strah, dokle rnisme zanosila. Sedaj s eje moj pogled nanj spremenil tako, da ne morem verjeti. Poskusi najti porodnišnico s čimbolj prijaznim osebjem in okoljem, tako, kjer čimbolj upoštevajo tvoje želje in pustijo, da se ti med pororodm premikaš tako, kot ti intuitivno paše. Vse bo okej, boš videla! user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
8.3.2010 14:23:36   
tejči28
archie ne rabi te bit strah poroda,to kar bereš pišejo običajno tiste,ki imajo slabe izkušnje,pri vseh pa verjemi,da ni tak.Pa tudi pri tebi ni rečeno,da bodo težave.Moreš pozitivno razmišljat in se čim manj bat.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
8.3.2010 14:27:06   
archie
hmmm, ja, ocitno je bolje, da nic vec ne berem user posted image .

Bozicka09, kar se tice P: kar berem, imajo s PO zelo dobre izkusnje. Meni je kar precej dalec, tako da se nic ne vem. Ti ze ves, kam bos sla?

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
8.3.2010 14:28:17   
tannya
Sem videla, da o EA pišete in vakumu....pa moram še svojo izkušnjo dodati. Pred 4 leti sem rodila z EA, ki je upočasnila porod in v resnici ni prijela. Otork se je zagozdil v porodnem kanalu in porod so morali končati z vakumom. Sam vakum ni ne vem kaj, problem je to ker te pri tem posegu kar precej prerežejo in sem bila še par tednov po porodu čisto zdelana...Sicer pa zgleda vakum približno tako kot tista reč za odtoke odmašit...sam, da je kovinski, če se seveda prav spomnim. Moja izkušnja z EA ni bila ok in bom v druga raje poskusila brez...res pa je, da je večina mojih kolegic rodila z EA in je bilo super in tudi brez vakuma...tako sem očitno imela smolouser posted image  No, pa ogormnega otroka v trebuhuuser posted image  (4,25 kg, 56 cm in 37, 5 obseg glave)

Neposredna povezava do sporočila: 3466
8.3.2010 14:28:56   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: archie

hmmm, ja, ocitno je bolje, da nic vec ne berem user posted image .

Bozicka09, kar se tice P: kar berem, imajo s PO zelo dobre izkusnje. Meni je kar precej dalec, tako da se nic ne vem. Ti ze ves, kam bos sla?

Se tudi nagibam k Postojni, predvsem zaradi poroda v vodi. Bomo videli user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
8.3.2010 14:33:12   
tejči28
ojej tannya,glede na velikost otroka,bi ti mogli CR naredit.To brez šivov naravno ne bi mogla rodit.

Neposredna povezava do sporočila: 3468
8.3.2010 14:33:48   
Anonimen
lemonita, ko sem imela tisto nadležni bakterijo helicobakter pylori, sem za pol leta bila na redni dijeti. jedla sem vse prekuhano (meso, zelenjavo, sadje) brez dodatkov... meso in zelenjava je bila sam soljena... verjemite da mi je po pol letu že od te hrane šlo na bruhanje... bakterijo smo opravili po dveh letih z zdravljenjem z antibiotiki in posledično sem dobila rane na požiralniku, prve stopnje... in to pri svojih 17ih letih... leto prej sem še izvedela, da imam luskavico in tako izgubila veliko prijateljev, kar me je v mojih najstniških letih zelo podrlo, saj ne razumem takih ljudi... pa kakorkoli... no te rane se niso in niso celile, zdravila pa za zdravljenje ni bilo, le lašanje, rupurut, rutacid in občasno v času bruhanja neke kapsule... ko sem dopolnila 18 let sem sama rekla zdravnici, naj mi že enkrat dajo dijetni list, katerega mi vsi toliko omenjajo in ona je bila prva, ki mi je povedla, da za to pravi dijetni list ne obstaja... Praksa je tista ki mi bo povedala, kaj prenesem in kaj ne... In mogoče se vam bo zdelo hecno, ker jem mastno hrano, hitro itd... Pojem pa tudi veliko zelenjave in sadja... Moj nasvet je taki limonita... Jej petkrat na dan, po majhne obroke, vsej dve uri pred spanjem ne jej, ker te bo zagotovo drug dan pekla zgaga, pa še slabo boš spala, kar verjetno opaziš tut sama... Jej pa res sam tisto kar ti paše. Hrana ki pa jo boš jedla, naj ne bo šarf... Večina delaj z soljo in vegeto, ter veliko zelenjave na mesto vegete recimo... Celo družino sem navadla na to hrano in prav vsi imajo zdaj ok želodce... Tut tast in tašča sta namreč mela to bakterijo... In prav zaradi tega punce sem pri 23ih letih na tretji gastroskopiji izvedela, da so se rane zacelile, čeprav mi je doktorca rekla, da ni rešitve in da se sam slabša lahko...
Zakaj sem se razjezila glede tablet, in ne zaradi sodebikarbone... Pred dvemi leti mi je dežurni zdravnik napisal neke tablete in rekel naj dve pojem zvečer in že lahko grem drugi dan nazaj delat... Na prvi strani kartoteke je pred nosom imel da imam kronični gastritis in tega ne bi smela jesti... Ko sem ju pojedla, sem dobila hudo alergijo, močno slabost, srce pa sem mislila da mi bo razneslo in to samo zato, ker nas sam fujtrajo s temi tabletami...

Glede luskavice, ne skrbi... Mi je ena starejša gospa povedala, da ji je med nosečnostjo popolnoma izginilo in se ji ni več ponovilo. Takrat nisem verjela, ker sem bla stara komaj devetnajst let... Zdaj pa tole občutim na lastni koži... user posted image

Limoneta glede prekrškov še... Tudi mene kdaj zanese in pojem in spijem kar nebi smela... Največja greška so pijače s mehurčki... Tolk pašejo, pa tak mi je slabo pol... Pazim sam da se ne dogaja preveč, ker pol se kar ubijem user posted image

In še enkrat oprosti, če si imela občutek, da sem jezna nate, ker res nisem... Včasih me pač razjezijo zdravniki, ki nas kar pošljejo v lekarno... user posted image Upam, da ti bo moj nasvet pomagal in še marsikateri zraven... Pa še enkrat brez zamere... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3469
8.3.2010 14:41:59   
tejči28
Na žalost je tudi moj zdravnik taki,ki samo piše tablete,namesto,da bi se poglobil v to,kar je dejansko narobe s tabo in na kaki način se to lahko reši.Jaz tudi nisem pristaš tablet,sploh zdaj ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
8.3.2010 14:46:46   
bambinca
Tannya, ampak ti pa s takim user posted image po moje ne bi niti brez EA kaj bolje skozi prišla

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
8.3.2010 14:51:39   
Anonimen
tejči28 menjaj osebnega zdravnika... jaz mam to že tretjo osebno, sam je že tri leta na porodniški in moram okrog nadomestnih letat user posted image
al pa mu jih svojih spovej... je pa včasih tudi fajn, če srečaš koga z enakimi izkušnjami in ti pove, kako se je on pozdravil... user posted image

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
8.3.2010 15:10:14   
limonita
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Svetlinovo olje je super, jaz sicer uporabljam neko mešanico dnevnega olja Inlight, imaš še UV faktor4, pa tudi za ljudi z dermatološkimi obolenji je priporočljiv. Ksiht je super, pa še diši ful ful lepo user posted image Dobil je tudi neko nagrado za najboljše organsko olje user posted image

Jaz sem slišala, da je svetlinovo olje pri dermatoloških težavah treba uživati, kako je z mazanjem pa ne vem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3473
8.3.2010 15:17:22   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: limonita

IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Jaz sem slišala, da je svetlinovo olje pri dermatoloških težavah treba uživati, kako je z mazanjem pa ne vem. user posted image

Isto je blagodejno za kožo in ne povzroča reakcij, tako da je, za nego, primerno. Verjetno pa res nima tako močnih učinkov, kot če se ga je user posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
8.3.2010 16:00:05   
Božička09
Punce,

ali katera bere knjigo 'Devet stopnic' mogoče? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?