|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
6.3.2010 10:24:30   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Inchy - Rosič izvaja 3D. Cene pa ne vem. Lahko pa se pozanimam.

Aha, hvala ... superca ... se priporočam za poizvedbo za ceno user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
6.3.2010 10:32:58   
Božička09
malecka_mateja čestitke za izpit! user posted image

Pri vozičkih sem pa jaz tudi na Implastu, samo Bolder user posted image Tako košara kot športni sedež sta lahko nastavljena v obe smeri vožne, voziček se na mestu obrne na 360stopinj, pa naklon je možen tudi v košarici, športni sedež pa lahko nastavljaš po želji od 90 do 180stopinj. Pa še luškani so mi, ful - in kjerkoli berem, jih ful hvalijo user posted image

Joj, kdaj bo september user posted image

Drugače sva pa včeraj povedala njegovim staršem ... No in? Saj se je nama kar zdelo, sta rekla user posted image Mislim, a je lahko kdo presenečen? user posted image Da je njegov oče zadnjič, ko sva imela nekoga iz T2 v stanovanju, videl neko knjigico na mizi, pa ker sem zadnjič dobila prospekt iz Baby centra, je bila tašča skoraj zihr, da je to to (ampak prospekte dobivam jaz od nekdaj). No, za piko na i pa tole:

Par dni nazaj je bila v BabyCentru, ne vem, kaj je kupovala, in potem je - prebrisana user posted image - znesek nakupa naložila na mojo kartco. Je poskusila, če mogoče jo pa le imam. Kapo dol user posted image user posted image

Torej imam že nekaj pikic na kartici, pa še vsa navdušena mi je šla kazat neke otroške oblekice, posteljnino itn, tako da posteljico tudi že imava - še bela je in paše k nama user posted image user posted image

No, dedek in babica sta zelo vesela user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
6.3.2010 10:40:27   
nadka30
punce dober dan, zunaj je full lepo vreme, ko le tako mrzlo ne bi bilo.
Čestitke za izpit malencka-matejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim da ste na veliko v temi vozički, no mi smo se odločili da bomo uporabili kar starega, če pa ne bo šlo bomo pa kasneje kupili katerega, ker za nas je to tudi zadnja nosečnost in vem da sedaj po vsej verjenosti zadnjič nosim nosečniški trebušček, zato sem si včeraj tudi kupila prve nosečniške hlače, kupila sem jih v H&M, niso kavbojke ampak so bombažne, upam da me zdržijo čim dlje potem bo pa tako hitro že poletje pa bom lahko nase dala kakšno oblekico.Sem pa malo nostalgična, ker se zavedam da je to moja zadnja nosečnost.user posted image user posted image user posted image .

Se pa doma malo pogajamo o imenih, glede fanta sploh ni problem, za tega vemo kako mu bo ime, problem nastane pri imenih za punco.Všeč nam je najmanj 10 imen in tukaj se bomo kar težko odločili: TRINA, MELANIE, SELINA, VITA, LORENA, STELA,...mislim da se bomo kar težko odločili.
Kaj pa ve že imate izbrana imena?

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
6.3.2010 10:44:05   
Inčy
malecka_mateja čestitke za izpit ... skoraj sem pozabila user posted image user posted image user posted image

Imena? Uf ... glede na to, da smo ful dolgo delali na user posted image , sem imela več imen v mislih, ko še nisem bila noseča kot zdaj ... niti eno še mi ni postalo všečno user posted image Mislim, da si bom kupila res knjigo Najlepša imena user posted image

EX Inčika

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
6.3.2010 11:07:10   
Klemcy
Jutro babike!

Včeraj bila na koncertu Jana Plestenjaka s frendicami in smo se fajn napele in naplesale. Tut bebiju je očitno Jan všeč, ker ni nič sitrnaril, v nasprotju s filmom Volkodlak, ki sem ga šla gledat v kino in me je trebuh začel nenormalno bolet, saj sem bila ob tej grozljivki ves čas napeta in prestrašena. Tako da naslednjih 6 mesecev večinoma samo še komedije gledam :)))

Inčy čestitam, da si tudi ti imela lepe, pozitivne rezultate. Si bila verjetno tista takoj za mano, ne? Smo se pa načakali včeraj ja user posted image , ampak je blo vredno!

Midva za ime punčke že veva, za fantka pa še ne, ker sva itak prepričana, da bo punčka. user posted image
Imava ful različna mnenja glede imenov, njemu so všeč taka preprosta slovenska, kratka imena, jaz pa želim, da ime le ni tako pogosto, da ga slišiš na vsakem vogalu. No zdaj imava nekaj vmesnega v mislih in nama je obema všeč! user posted image Jaz imam bolj redko ime in sem res hvaležna mojmu atiju, da ga je izbral in vztrajal pri njem, dokler ni mami popustila user posted image

No punce, lepo bodite, peljite svoje bušije na svež zrak in na sonček! user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
6.3.2010 11:08:59   
sarcy21
Glede vozičkov je tako da pač nekaterim odgovarja voziček z malimi kolesi nekaterim trikolesnik... Mi imamo sedaj trikolesnik z zelo velikimi gumami in nam zelo prav pride ko sem kupovala sem bila pozorna na velika kolesa to da se lupinco kar nastavi na voziček in zapne (fullll dober sistem) potem da ima velikostrehco oz. najina gre kar okoli tako da ni težav s sončkom, zimska košara mi niti ni bila pomembna ker sem ga imela v lupinici potem da ročaj ni plastičen in niti gumjast (ima eno toplo peno okoli in je super) da ni premrzu za držat in še najpomembnejše da ni preveč dela z zlaganjem vozička za v avto (sem videla pri kolegici en sistem pa je 10 minut samo zlagala voziček v avto to pri nas odpade je sam en gumb in se zloži)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
6.3.2010 11:10:57   
sarcy21
Ja tudi jaz bi svetovala da če kupujete preko neta ga pojdite najprej nekam v živo pogledati tako sem naredila jaz tudi za tega drugega katerega še ogledujem na ebayu in ker mi pač ustreza iščem kako cenejšo varjanto ker ga bomo imeli samo kak let, Tako da bo že Mark lahko malo več sam hodil potem pa bom imela za drugega piška le ta od Marka vozek

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
6.3.2010 11:17:09   
nadka30
Kaj pa pravite na ime MELANI oz ali je bolje MELANIE.
To ime je mojemu full všeč, res pa je da nočema nekega full pogostega imena, ker tudi prva ima ime, ki ni pogosto.
lp

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
6.3.2010 11:32:50   
sarcy21
kako je pa prvi ime :)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
6.3.2010 11:34:18   
nadka30
prvi je ime NADJA
LP

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
6.3.2010 11:36:51   
sarcy21
MELANI bi jaz dala :) In nadja

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
6.3.2010 11:59:05   
Inčy
Hehe, ja Klemcy ... malo smo se načakali ja, za pol urce jim je šlo navzkriž, ampak ni blo panike ... aha, zdaj pa sem sigurna, da si bila ti tista pred mano user posted image user posted image user posted image Saj bi kako lahko rekle medtem ko sma čakali, ampak kaj ko človek ni siguren user posted image user posted image user posted image

Nadka - meni je Melanie ime zelo lepo, samo sem se ga že malo naveličala, ker ga ima moja sestrična, drugač pa res lušno in če v vaši okolici tega imena ni ga vsekakor priporočam user posted image

EX Inčika

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
6.3.2010 12:05:18   
cresisy
midva mava voziček že od samega začetka izbranega in sva ga šla ene 10 dni nazaj pogledat v živo in ga bova vsekakor vzela.

Je pa tale:
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-coletto-austin-3-zelen-potovalni-komplet-i557.shtml

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
6.3.2010 12:15:18   
sarcy21
Luštkan samo meni ne odgovarja zelena barva drugače pa zgleda super

(odgovor članu cresisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
6.3.2010 12:17:38   
lumpa6
http://www.otroska-trgovina.com/categories/OPREMA/Otro%C5%A1ki-vozi%C4%8Dki/
kaj pa tale vozek

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
6.3.2010 12:18:16   
lumpa6
jaz pa bi ravno zelenegauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
6.3.2010 12:20:36   
sarcy21
Jaz sem a bolj za te barve oranžna rumena... zelena mi pa nikoli ni potegnila :)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
6.3.2010 12:33:02   
karbobo
Jst sm tut bl za zelen vozičk...pa sploh ne vem, kakšnga bomo meli, še nč ne gledava...le kar tukej objavte. Ful jh je in se kar ne morš odločt po moje:)

Jst sm si pa zaželela orehovo rolado s kislo smetano in sm jo tut nardila...mnjami;) drugo mi itak ne diši...kar se tiče kuhane hrane, nimam nobene želje:( upam, da se kej hitro zakluči tale slabost.

Zdej grem pa mal na zrak!user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
6.3.2010 13:44:01   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: karbobo

Jst sm si pa zaželela orehovo rolado s kislo smetano in sm jo tut nardila...mnjami;) drugo mi itak ne diši...kar se tiče kuhane hrane, nimam nobene želje:( upam, da se kej hitro zakluči tale slabost.

jaz bi tudi orehovo rulado, samo verjetno bom naredila kar sadne muffine, bodo tudi ok.Incy v naši okolici ni nobene MELANIE, oz pa tudi sama nobene ne poznam.Tako da je to ime kar pravšno, čeprav jaz bolj navijam za ime TRINA, ampak ok, ker sem pri prvi jaz izbrala ime bom sedaj jaz dala prednost mojemu da ime izbere on.Za fanta pa tako ni problem, ker se stem imenom oba strinjama.
Sedaj se boma morala verjetno samo odločit kako boma napisla to ime ali MELANIE ali MELANI. Kaj se vam zdi boljš oz lepše.
lp

(odgovor članu karbobo)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
6.3.2010 13:54:08   
Inčy
Nadka ... pri tem imenu jaz ful težko objektivno ocenim, kakšen napis je boljši, ker moja sestrična je MELANIE in se mi zdi MELANI kot da nekaj manjka user posted image Sprva ko pa sem slišala za to ime pa mi je bilo čudno, da še je nek "e" na koncu ... Mislim zanimivo iz katerih vidikov vse gledaš na samo ime. Ok, če že želiš mnenje sem jaz za E na koncu user posted image

EX Inčika

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
6.3.2010 14:01:55   
sarcy21
karbobo si mi dala idejo in sem še jaz naredila orehovo biskvit s kislo smetano ker nisem imela dovolj jajc za rolado hvala za idejo user posted image

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 6.3.2010 14:02:27 >

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
6.3.2010 14:14:16   
benika
cresisy in lumpa6, vajina vozička sta meni osebno zelo všečna in tudi barve so lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadka, če se že odločaš med dvema imenoma, potem je meni lepše Melanie.

Imena: pri nas še itak ni nič dorečenega. Ker sem pa privrženka lepih slovenskih imen, navijam za Ano in Lenarta ali eventuelno Izaka (no, ta je bolj biblijski). Ampak do septembra je še zelo daleč in boh ve, kaj vse bo še do takratuser posted image

Mi imamo doma takle vozek:
http://di1.shopping.com/images1/pi/27/6d/c1/25745865-300x300-0-0_Quinny+Freestyle+Comfort+3XL+Sand.jpg

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
6.3.2010 14:26:22   
nadka30
punce hvala, no to ime je mojemu všeč, sem pa rekla če že potem naj bo vsaj MELANIE, ker drugače enostavno nekaj manjka..Bomo videli mogoče pa bo na koncu čisto nekaj drugega.
V prvi nosečnosti sma tudi govorila da če bo punčka bo klara potem pa iz tega ni bilo nič, ker sma si zadnji čas premislila.Še dobro da je še kar nekja časa do septembra do takrat bom pa malo zbirala predloge.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
6.3.2010 14:47:44   
ŽanaTaja
Hej punce...

Greva z mojim možekom v Mb na princeske in jabolčni zavitek...ma use se mi lušta...user posted image

Kar se tiče vozičkov...sem zdaj prvič videla tega Implast in mi je full ušeč, je podoben temu ko ga bomo
imeli mi in sicer Quinny Buzz
http://www.youtube.com/watch?v=90MvxhYRfko&feature=related

Pod kolekcijo Black and White

Nadka men je pa full lepo Trinauser posted image pa tudi Melanie ni slabo...
Mi bomo imeli Kiaro edin če nas kak lulči ne preseneti...user posted image

Lepo se imejte punceuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
6.3.2010 15:06:17   
benika
Žana, tvoj link nas pripelje do Cece in ne do vozkauser posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?