|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
5.3.2010 16:56:24   
mala2001
Ker že ves dan jamrate, da nimate kaj obleč sem si vzela čas in predelala moje kavbojke v nosečniške z nizkim pasom. Dodajam fotke:

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=15590

Za nasvet sem uporabila naslednje linke:

http://www.ringaraja.net/forum/Za%C5%A1ijmo_si_same_obla%C4%8Dila_za_nose%C4%8Dnost/m_4931145/tm.htm

sicer sem prvotno zašila z majico, ampak je blo preveč ohlapno in mi je dol lezlo, sem odparala.

Potem sem se spomnila na patent iz stare trenirke in to je to.
Kot sem že prej omenila, če ne šivate vam šivilje to naredijo za nekaj evrov!

Upam, da vam bo v pomoč!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
5.3.2010 17:01:05   
karbobo
No, midva sva tut že povedala našim in njegovim...so bli ful veseli in upajo, da bo šlo tko kt mora it:)

A mi lahko poveste, kako štejete tedne nosečnosti...če sm 11. tednov in 1 dan, sm že u dvanajstem al u enajstem?
Ampak gre pa počasi, če si na bolniški:(

Lep dan, zdej morm pa u lekarno šibat, mam zgleda mal vnetja:(

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
5.3.2010 17:08:16   
tejči28
mala2001 super si predelala hlače user posted image user posted image user posted image mogoče se jaz tudi kakšnih predelav lotim,ker te nos. mi še mal dol lezejo,edino bi mogla najt kaki patent al pa kako fejst raztegljivo blago.

karbobo če si v 11t in 2d se to že šteje,da si v 12t.Zdaj še gre počasi ja,pol pa bo minlo prehitro.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu karbobo)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
5.3.2010 17:17:52   
Božička09
mala2001, dobra si! user posted image

benika in tejči28 Oooooo user posted image user posted image user posted image Jaz sem zjutraj malo poležala na postelji, pozdravila pikico v trebuščku, potem pa, kar na lepem, sicer čisto na kratko, kot bi nekdo prhutal s krili v meni, čisto nežno začutim nekaj, kar še nikoli nisem ... user posted image

Oh, štručka moja mala user posted image

Kje je ta septemner, hihi ... Jaz se pa z Implast Bolderji spogledujem, pa so mi iz dneva v dan bolj všeč :) Malo še kolebam med dvema modeloma, izbrati barvo bo pa itak lažje potem, ko bo morfologija mimo, da mi potrdijo user posted image ali pa mi predstavijo fantka user posted image

Hihi user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
5.3.2010 19:12:38   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Punce,

13t je prezgodaj, da bi čutila deteta, ali pač ...?

sploh ne, jaz sem malo zacutila vceraj, v prvi nosecnosti pa v 17tuser posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
5.3.2010 19:53:06   
tejči28
Inčika je danes tudi imela nihalno.Čakamo,da nam poroča kakega spola je pikica.Klemčy skupaj sta bile tam ne?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
5.3.2010 21:07:44   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

Čao pupe! Midva sva pa danes ravno kupila voziček.
Vem, da je še prehitro, samo se mu nisva mogla upreti :)

evo link, čist isti je, z vso priloženo opremo kot je na sliki, tud iste barve

http://freenet-homepage.de/pero_shop/images/artikel/kwschwarz3-2.jpg

kako se vam zdi? ;)

Kaj je to ta voziček? http://www.lux4kids.si/

Potem veš koliko sta profitirala.Sem slučajno to našla in mi je bilo malo znano.user posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
5.3.2010 21:17:03   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Čao pupe! Midva sva pa danes ravno kupila voziček.
Vem, da je še prehitro, samo se mu nisva mogla upreti :)

evo link, čist isti je, z vso priloženo opremo kot je na sliki, tud iste barve

http://freenet-homepage.de/pero_shop/images/artikel/kwschwarz3-2.jpg

kako se vam zdi? ;)

Kaj je to ta voziček? http://www.lux4kids.si/

Potem veš koliko sta profitirala.Sem slučajno to našla in mi je bilo malo znano.user posted image

ej meni nič ne odpre na tem linku :(

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
5.3.2010 21:37:03   
tejči28
   probaj zdaj če odpre http://www.lux4kids.si/

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
5.3.2010 22:20:14   
tpmc
odpre odpre, sam mogla sem dat http vstran.. user posted image čudno, ponavadi vse odpre :)
ja no super, midva vem da dobiva v kompletu torbo, prevleko za dež, komare,.. ostalo pa ne kapiram,ker ne znam nemško :D
bom javla ko pride po pošti:) sem pa ga iskala na internetu pa ga nisem najdla nikjer.. tako da HVALA :)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
5.3.2010 22:25:15   
zalcy
tpmc--- nekaj bi te vprašala... mi lahko poveš povezavo do tega avkcijskega ponudnika, ker sem iskala pa ne najdem..
kakšna pa je bila začetna cena... in ali je bila dosežena

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
5.3.2010 22:35:40   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

tpmc--- nekaj bi te vprašala... mi lahko poveš povezavo do tega avkcijskega ponudnika, ker sem iskala pa ne najdem..
kakšna pa je bila začetna cena... in ali je bila dosežena

najboljše bo da napišeš v ebay.de magic sleeper 18kg
tak sva ga midva najdla ;)
am, ko je imel enih 20eur sva dala midva 50, pol je en dal dosti vec, zadnjo minuto pa je se en dvignil ceno, pa sva dala +10eur, pa sva ga dobila. Tako da smo iz 20 prisli na 136eur. Postnine pa je 19,90eur.

Vem samo da je ponudnik Thomas, več res ne vem.. :( fant obvlada nemško, jaz nisem v tem tak not..

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
5.3.2010 22:39:20   
zalcy
kako pa veš,da sta ga dobila.. so vama javili ali samo po tem ker sta bila zadnjauser posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
5.3.2010 22:41:42   
tpmc
javijo.. ker mores potem placat. Pa ko sva placala je napisal nazaj da bo poslal takoj :)

to je ebay to ni bolha.. pa uporabniki se med seboj ocenjujejo, tako da.. boljsa kot je ocena bolj ves da je resen.

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
6.3.2010 7:17:54   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Mi smo pokonci že od 6h. Mož je šel delat, Anej ni hotel več spat, men bi pa še tako pasalo. Sem se pa danes zjutraj zbudila s tako zamašenim nosom, da je joj. Tako da že vlivam fiziološko in upam, da bo bolje. Greva pa ob 8h z Anejem po našo muco, ker je včeraj ostala pri veterinarju. So se ji namreč vneli šivi, ko je bila sterilizirana. Revček mali kosmati. user posted image

Da poročam še o včerajšnjem šopingu, ker hlače od nexta niso prispele user posted image , v ponedeljek pa moram biti tipi topi, mene pa vse hlače tiščijo sem šla pogledat v H&M pa v C&A na Rudnik. In nisem našla nič. Samo eno majčko sem si kupila, pa še to med nenosečniškimi cunjami. So pa nosečniške obleke res kot ene vreče, kot, da si ne želimo biti zrihtane. Tud enih normalnih črnih hlač iz "boljšega" materiala nisem dobila. Groza. Danes grem v Lavie pogledat, ampak tm me bodo pa ocurili, da bo joj. Sem pa včeraj dobila tiste poletne hlače po pošti, ki sem jih kupila rabljene za 5€. Vam povem, da so kot nove, lepe, udobne! Pa še prodajalka mi je dala zastonj dve poletni majčki zraven, ker jih ona ne rabi več in so mi tudi majčke zelo zelo všeč. user posted image  

Zdaj pa šibam, danes bo pranje, čiščenje, pospravljanje na vrsti.Ko bo pa malo bolj toplo bom pa sinka ven pustila na dvorišče, jaz bom pa posteljnino opravla in jo dala sušit kr na zrak. Proti večeru pa šibamo še na eno RD zabavo in bo dan naokoli.

POzdravček,

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
6.3.2010 8:35:06   
katrinka

javijo.. ker mores potem placat. Pa ko sva placala je napisal nazaj da bo poslal takoj :)

to je ebay to ni bolha.. pa uporabniki se med seboj ocenjujejo, tako da.. boljsa kot je ocena bolj ves da je resen.

hm, zanimivo, se nikoli nisem kupovala na tak nacin - jaz pa novotarije - sem prevec zajc za probat...heheuser posted image

moja frajla je spala do sedmih tko da sva dobre volje obeuser posted image mozek je sel delat, baje samo pol sihta naredi - upam - lep dan se dela a je ful mraz...brrrrruser posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
6.3.2010 8:55:09   
Inčy
Hej, hej čveke!

Se opravičujem, da se včeraj nisem nič oglasila, sma z dragim lutala okoli user posted image user posted image Drugač pa je NS uspela ... imam nizko verjetnost za kakšne napake, tako da smo zelo veseli. Dr. Rosič je res super ginekolog, ki vse obrazloži in si res vzame čas ... sem le malo razočarana, ker se niti malo ni potrudil, da bi videl spol, je rekel, da on to nena rad ugiba pred 15 tednom in da so včasih sramne ustnice večje kot ima deček moda, tako da je v teh tednih še vedno vse odprto.

Drugače pa grem k njemu tudi na $D, če izvaja, ker je res fajn user posted image user posted image user posted image S Klemcy sva se videle ja, no, vsaj zdi se mi user posted image user posted image user posted image

Aha, glede vozička ... meni pa je všeč Implast clipper3, samo se še morem pozanimat, če gre v športnem načinu sedež v čisto sedeč položaj ... ker če ne gre na žalost odpade. Mislim, da bomo vse preden se odločimo za pravega diplomirale iz vozičkov user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
6.3.2010 9:32:32   
zalcy
dobro jutro vsem user posted image

inčy- čestitke za dobro opravljeno nsuser posted image user posted image

glede vozička pa jas pojma nimam katerega bi mela... ker sem prvič noseča in sploh nevem kateri so vredu... zna katera pomagatuser posted image user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
6.3.2010 9:44:30   
Inčy
Hvala, zalcy ... glede vozekov pa mislim, da bom jaz tudi rabila pomoč, tak da ti na žalost sama ne morem pomagati.

Sem pa slišala, da je vozek lažje vodljiv kot štirikolesnik in sicer dve manjši koli od spredaj večji zadaj, da je fajn, če se da narediti v sedeči položaj, ker drugač je otrok, ki je že malo radovoden, vendar se še ne zna držati sam gor, lahko precej nemiren (izkušnje moje sestrične, ki je potem morala nujno kupiti en rabljen voziček z sedečim položajem) in ja no, glede na to, da bomo bolj zimske priporočajo tudi malo bolj visoko košaro.

No, to je to ... iz praks moje žlahte  user posted image user posted image user posted image Se pa priporočam še za kak nasvet.

EX Inčika

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
6.3.2010 9:44:44   
malecka_mateja
jutro!

MENI JE IZPIT VČERAJ USPELuser posted image ups črke, zdaj pa samo še dva in diploma kak sem vesela, kr lažje diham.

inčy jaz imam clipper 3 voziček in je enkraten, gre v sedeč položaj uravnava se z lahkoto z zadrgami ki ni možnosti da popustijo, ne gre pa čisto v ležečega, gre do nekje 30 stopinj ampak za spat je komot, je bolj leže kot quiny in nogice niso v zrak ker se za nogice posebej nastavlja, res je super, je velik čeprav zgleda mali sedalni del in za vozit je enkraten. Najbolj mi je všeč ker ima edini voziček pri košari 3 nakolone za dvignjeno vzglavje tako da komot do 5-6 meseeca uporabljaš košaro ker ko postane radoveden mu pač vzglavje dvigneš. res je super ga ne menjam pa ga še ne uporabljam, ampak sem ga pa kupila od sosede rabljenega 5 mesecev ker so mogli menjat avtaao na silo in jih ni šel komot noter pa so potem kupili zappa, ker je mali že tako velikii da lahko sedi oz različi zappa od ene druge firme.tudi moja tavelika se je vsedla v športni del in komot pa je stara 3 leta. jaz ga ful priporočam.mam pa barvo belo črno ko je več bele. pri tjaši sem imela PP pliko pa nikoli več vozička z majhnimi kolesi ker ne gre po noben terenu...tako da smo pa ga obdržali ko bo stara nekje 1 leto bomo prešaltali na marelo za na morje..

madonca sem se razpisala.
grem zdaj torto za mojo princesko dokončat danes praznuje z prijatelji...in sem jo spet sama pekla bo mela čmrleka in fifi narisano no upam da ratauser posted image
lep dan .papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
6.3.2010 9:48:04   
malecka_mateja
http://www.otroski-vozicki.com/inc/image/type;item;size;large;name;$$A_CFAC291C_Clipper3_kolor_222.jpg

evo tega lepotca imamo. aja pa še tudi pri športnem delu lahko imate obe smeri vožnjeuser posted image user posted image user posted image pa vsa kolesa so napihljiva in to je velika prednost ker z gumiranimi j evseeno težje kot z napihljivimi.

inčy jaz ti priporočam da si ga greš ogledta je možno v lj alai mb ti nebo žal.ker v živo je čist nekaj drugega kot pa preko neta.

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 6.3.2010 9:50:02 >

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
6.3.2010 9:48:56   
luna2010
dobro jutro,
vidim da ze vse veselo iscete vozicke in sem seveda jaz tudi morala pogledati.prav tako je prva nosecnost in si niti nisem nikoli predstavljala kaj vse danes prodajajjo za dojencek i kako vse zna bit dragouser posted image .
Glede na to da nama je G rekla da je fantek ,moj isce samo modre vozicke in sma seveda najdla
http://www.soncek.si/si/allterrain-x3-modularni-sistem-sky-i19517.shtml
(upam da sem jaz to prav prilepla)
Pa tudi glede tistih kavbojk.Bom sigurno to nardila sam morem siviljo poiskat.Mam tolk hlac ko me ze tiscijo tak da bo to zamene najboljs, pas dol pa kak patent od trenerke gor!user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
6.3.2010 10:10:32   
Inčy
malecka_mateja - ful ti hvala za te informacije, zdaj si me še bolj prepričala v nakup ... moti me edino, da ne gre čist v raven položaj, ampak noben ni popoln ... tako kot ne ded ne voziček user posted image user posted image user posted image Res mi je všeč ta voziček, zato si ga grem definitivno ogledat ... hvala ti še enkrat user posted image

EX Inčika

(odgovor članu luna2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
6.3.2010 10:13:57   
Natalija28
Inchy - Rosič izvaja 3D. Cene pa ne vem. Lahko pa se pozanimam.

(odgovor članu luna2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
6.3.2010 10:19:08   
mala2001
Mi pa ne bomo komplicirali glede vozeka, bomo kar od ta prvega uporabili ali pa če dobimo na posojo od svakinje ali sestrične.... ponavadi se potem toliko opreme in cunjic nabere, da ne vemo kam bi z vsem tem!

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?