Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:49:35
|
|
|
|
botrca
|
Kaj mi ne bo nobena pomagala glede P
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:51:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj mi ne bo nobena pomagala glede P Jaz ne vem. Najbolje je da pokličeš vsako pa vpraša če še jemle nove paciente. Kaj pa te namesto vaše ne bo nobene?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:52:04
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tasa.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:54:20
|
|
|
|
doris04
|
jas pa predajam računalnik staremu...tak da lahko noč tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:55:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj mi ne bo nobena pomagala glede P Jaz ne vem. Najbolje je da pokličeš vsako pa vpraša če še jemle nove paciente. Kaj pa te namesto vaše ne bo nobene? Ma če noben nič ne ve...eh brezveze bom že našla koga.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:56:01
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tudi tebi doris.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:56:26
|
|
|
|
botrca
|
Grem tudi jaz aji, aji...lepo spite.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 22:01:18
|
|
|
|
ly117
|
Nočko še od mene.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 22:02:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj mi ne bo nobena pomagala glede P Jaz ne vem. Najbolje je da pokličeš vsako pa vpraša če še jemle nove paciente. Kaj pa te namesto vaše ne bo nobene? Ma če noben nič ne ve...eh brezveze bom že našla koga. Naša je dobra (dr. Krebs) ampak ne vem če jemlje nove. Ly ti veš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 22:02:22
|
|
|
|
marta82
|
Aja pa sem nazaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 22:06:49
|
|
|
|
marta82
|
Ne za dolgo. Grem. Nočka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 22:22:18
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Vidim,da ste vse pobegnile,te pa jaz tudi grem. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 6:57:30
|
|
|
|
rina22
|
Jutro Imam eno res slabo novico Ju3 ne bom mogla prit na rojstni dan Moramo it danes domov. Samo še počakam, da nekaj grem uredit na fax, pol pa domov.. Je ponoči tast klical, da je tašča doživela kap Vsi smo adijo, tak da.. Kaj več ne znam povedat, ker še sama ne vem.. matcar, res mi je žal OPROSTI in zares upam, da boste uživale, kar se le da saraya, tudi ti oprosti Upam, da boš našla drug prevoz. Saj veš, da če bi lahko šla, da bi te z veseljem pobrala Kak ste kaj spale? Mi smo katastrofalno Take noči pa še ne Timeja se je vsake toliko zbujala, se jokala, komaj sem jo pomirila, pol sem jaz mela take sanje, da nisem vedla, kje sem. Eh... ko smo ugasnili luči, da smo šli spat je cel čas po pohištvu nekaj praskalo (tak, ko kdaj se les krči). Ponoči sem že vsega i svašta vidla.. Pol pa še tast kliče Lepo bodite, jaz grem malo še ležat, ker sem taka ko zombi NIč se nisem naspala. Pa še tak me je blo strah, da sem se cela potila, odkriti pa se sploh nisem upala Mogoče, če bo čas, še vas pridem kaj pogledat, drugače pa res uživajte ju3 in brez zamere Pa tak sem se veselila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 7:48:05
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 7:49:40
|
|
|
|
arabela*
|
rina22
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 8:58:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj mi ne bo nobena pomagala glede P jaz ne vem. Jaz sem si tudi mogla drugo poiskat za L. ker njene več nebo. Jaz se jo kar tu na Taboru dobila-Dr. Prodanovič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 9:04:57
|
|
|
|
tasa_m
|
ojoj, kaj to berem. Rina
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 9:06:41
|
|
|
|
marta82
|
Jutro. Rina
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 9:22:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj mi ne bo nobena pomagala glede P z veseljem,če bi vedela....mi imamo dr. Melink......ne vem če kaj jemlje.....pokliči ali pa se osebno pozanimaj
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 11:46:36
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Rina,nimam ti kaj zamerit.Vidva kr idita domov,pa upam,da ni kaj hujšega.Držite se. Botrca,jaz tudi imam Krebsovo,pa ne vem,če še kaj jemlje. Tak,zaj pa raport.Bajto imam v razsulu,narejeno pa še nič.Upam,da bo do večera porihtano,ker me ju3 ni skoraj celi dan.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 13:52:08
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jutro. Rina Se podpišem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 13:52:47
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj mi ne bo nobena pomagala glede P z veseljem,če bi vedela....mi imamo dr. Melink......ne vem če kaj jemlje.....pokliči ali pa se osebno pozanimaj Mi tudi imamo Melinkovo...je super no...in kolikor jaz vem še jemlje..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 13:54:10
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj mi ne bo nobena pomagala glede P jaz ne vem. Jaz sem si tudi mogla drugo poiskat za L. ker njene več nebo. Jaz se jo kar tu na Taboru dobila-Dr. Prodanovič. No Prodanovičevo pa sem jaz imela prvo na začetku pri Niki in GROZA, neprestano nam je šibala antibiotike in antibiotike, časa nikoli ni imela, kaj šele da bi kri pregledala...groza no...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 14:28:42
|
|
|
|
nebo
|
Marta kako kaj dieta? Koliko je šlo dol??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 17:36:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Marta kako kaj dieta? Koliko je šlo dol?? Ma gre no. Je kar huda in komaj čakam, da bo konec. Nisem več ne vem kako lačna, ampak bolj brez energije. Bi rabila nekaj OH al pa malo sladkega. Ma saj ne da se bom potem nažirala, ampak malo bolj nasitno kosilo bo res pasalo. Kar slabo mi je ko pomislim na repo pa kuhana jajca pa... V glavnem preveč enolična in 14 dni je zvrhoma dovolj. Dol je šlo pa dobrih 5 kg. Sem zelo zadovoljna.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?