Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:43:51
|
|
|
|
ly117
|
Poli* boš ti tudi kaj povedala?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:44:09
|
|
|
|
marta82
|
Ok oddaje konec, mož je dal zeleno luč za film tak da zdaj pa res grem. Nočka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:44:44
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ma ne saj nimam nič proti če jeste kak vam paše. Jaz sem se trdno odločila za dieto in se je bom držala. Ve pa kr uživajte. Saj prav tak marta. Se pa vsaj neboš rabla bat da ti bo kera kaj stran jemala. pr meni se nikoli ne ve...kaj če ji še vodo pa nesladkan čaj požerem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:45:18
|
|
|
|
sara*
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:45:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa babe,ne bo vas pobralo,če se en večer pregrešite.Jao,kak ste smešne že s tem.Jaz se ne mislim šparat,pa če se vse na glavo postavite tam. jaz se že nebom na glavo obračala... jas tut ne ker mi bo kera letanca iz ust zletela
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:46:04
|
|
|
|
ly117
|
Nočko marta.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:46:18
|
|
|
|
doris04
|
samo smo pa mariborčanke bol brane kot največkrat predvajane zadeve na jutubu ne???? mater smo prava paša za oči...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:46:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ma ne saj nimam nič proti če jeste kak vam paše. Jaz sem se trdno odločila za dieto in se je bom držala. Ve pa kr uživajte. Saj prav tak marta. Se pa vsaj neboš rabla bat da ti bo kera kaj stran jemala. pr meni se nikoli ne ve...kaj če ji še vodo pa nesladkan čaj požerem Taka pa spet nisi.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:46:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Nočko Marta še enkrat in Sara* dobrodošla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:47:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa babe,ne bo vas pobralo,če se en večer pregrešite.Jao,kak ste smešne že s tem.Jaz se ne mislim šparat,pa če se vse na glavo postavite tam. jaz se že nebom na glavo obračala... jas tut ne ker mi bo kera letanca iz ust zletela
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:47:14
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* nena se samo reži...zini že kako o sebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:47:39
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ma ne saj nimam nič proti če jeste kak vam paše. Jaz sem se trdno odločila za dieto in se je bom držala. Ve pa kr uživajte. Saj prav tak marta. Se pa vsaj neboš rabla bat da ti bo kera kaj stran jemala. pr meni se nikoli ne ve...kaj če ji še vodo pa nesladkan čaj požerem Taka pa spet nisi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:47:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ok oddaje konec, mož je dal zeleno luč za film tak da zdaj pa res grem. Nočka. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:48:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 samo smo pa mariborčanke bol brane kot največkrat predvajane zadeve na jutubu ne???? mater smo prava paša za oči... me smo zakon Sicer pa kaj se čudiš...če pa smo tak non stop med zadnjih 5 na RR
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:48:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sara* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj? Se misliš samo režat,ko počena kumara,al boš rekla kaj pametnega? Ja, ne vem kaj vam naj rečem. Vidim, da ste dobra klapa in se očitno vse poznate med seboj. Vidim, pa da hujšate. Jaz bi tudi morala pa zaenkrat ni volje. Bom že enkrat, ko bo čas. Aja, pa ne vem kako se počena kumarica smeji, tak da... o dobrodošla...od kod si...kolk otrok imaš...vse nam povej... kaj se pa ti smeješ
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:48:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: sara* nena se samo reži...zini že kako o sebi Pa saj če tebe bere ne more nič pametnega povedat. Še jaz se komaj zadržujem da nena L zbudim.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:48:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 samo smo pa mariborčanke bol brane kot največkrat predvajane zadeve na jutubu ne???? mater smo prava paša za oči... Itak,če take strelaš.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:49:09
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 samo smo pa mariborčanke bol brane kot največkrat predvajane zadeve na jutubu ne???? mater smo prava paša za oči... me smo zakon Sicer pa kaj se čudiš...če pa smo tak non stop med zadnjih 5 na RR samo to sn vas pa jas navadla..ker sem zmeraj po enajsti gor prišibala...packa jas...zaj pa vam vedno spanec krajšam da reglate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:49:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 samo smo pa mariborčanke bol brane kot največkrat predvajane zadeve na jutubu ne???? mater smo prava paša za oči... me smo zakon Sicer pa kaj se čudiš...če pa smo tak non stop med zadnjih 5 na RR Hitri prstki, pa to, pa take.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:49:43
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 samo smo pa mariborčanke bol brane kot največkrat predvajane zadeve na jutubu ne???? mater smo prava paša za oči... Itak,če take strelaš. jasss???????????? če sn pa čis tiho
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:49:46
|
|
|
|
sara*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: sara* nena se samo reži...zini že kako o sebi Mah kaj vam naj povem? Nimam še nobenega dojenčka, sem samska in iz okolice Maribora. V glavnem v življenju gledam da se imam fino in je to to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:50:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 samo smo pa mariborčanke bol brane kot največkrat predvajane zadeve na jutubu ne???? mater smo prava paša za oči... me smo zakon Sicer pa kaj se čudiš...če pa smo tak non stop med zadnjih 5 na RR samo to sn vas pa jas navadla..ker sem zmeraj po enajsti gor prišibala...packa jas...zaj pa vam vedno spanec krajšam da reglate Saj je prav tak,so večeri bolj zanimivi.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:50:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 samo smo pa mariborčanke bol brane kot največkrat predvajane zadeve na jutubu ne???? mater smo prava paša za oči... me smo zakon Sicer pa kaj se čudiš...če pa smo tak non stop med zadnjih 5 na RR samo to sn vas pa jas navadla..ker sem zmeraj po enajsti gor prišibala...packa jas...zaj pa vam vedno spanec krajšam da reglate A zato sem jaz vsako jutro tak zaspana.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:51:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sara* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj? Se misliš samo režat,ko počena kumara,al boš rekla kaj pametnega? Ja, ne vem kaj vam naj rečem. Vidim, da ste dobra klapa in se očitno vse poznate med seboj. Vidim, pa da hujšate. Jaz bi tudi morala pa zaenkrat ni volje. Bom že enkrat, ko bo čas. Aja, pa ne vem kako se počena kumarica smeji, tak da... o dobrodošla...od kod si...kolk otrok imaš...vse nam povej... kaj se pa ti smeješ če pa mi je smešno, ko stalno vse takoj druge napademo: povej kaj o sebi, odkod si,...ipd. Saj pa se nemrejo niti malo oddahnit na naši postaji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:51:28
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: sara* nena se samo reži...zini že kako o sebi Pa saj če tebe bere ne more nič pametnega povedat. Še jaz se komaj zadržujem da nena L zbudim. vidim da ga preveč serem..sem že zoprna ne???? te pa bom zaj kulturna in uradna ratala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?