Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:51:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: sara* nena se samo reži...zini že kako o sebi Mah kaj vam naj povem? Nimam še nobenega dojenčka, sem samska in iz okolice Maribora. V glavnem v življenju gledam da se imam fino in je to to Kaj si še tak mlada,da še nič nimaš? Še hodiš v šolo al delaš?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:51:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: sara* nena se samo reži...zini že kako o sebi Mah kaj vam naj povem? Nimam še nobenega dojenčka, sem samska in iz okolice Maribora. V glavnem v življenju gledam da se imam fino in je to to Maš prav.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:53:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: sara* nena se samo reži...zini že kako o sebi Pa saj če tebe bere ne more nič pametnega povedat. Še jaz se komaj zadržujem da nena L zbudim. vidim da ga preveč serem..sem že zoprna ne???? te pa bom zaj kulturna in uradna ratala Ostani taka kot si. Tako te mam rada. KISS!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:53:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: sara* nena se samo reži...zini že kako o sebi Pa saj če tebe bere ne more nič pametnega povedat. Še jaz se komaj zadržujem da nena L zbudim. vidim da ga preveč serem..sem že zoprna ne???? te pa bom zaj kulturna in uradna ratala neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bodi taka kot si, tako te imamo radi !!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:54:00
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: sara* nena se samo reži...zini že kako o sebi Pa saj če tebe bere ne more nič pametnega povedat. Še jaz se komaj zadržujem da nena L zbudim. vidim da ga preveč serem..sem že zoprna ne???? te pa bom zaj kulturna in uradna ratala Ostani taka kot si. Tako te mam rada. KISS! mater me dans češ samo kušuvat...tak me še stari nena
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:54:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: sara* nena se samo reži...zini že kako o sebi Pa saj če tebe bere ne more nič pametnega povedat. Še jaz se komaj zadržujem da nena L zbudim. vidim da ga preveč serem..sem že zoprna ne???? te pa bom zaj kulturna in uradna ratala neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bodi taka kot si, tako te imamo radi !!! Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:54:17
|
|
|
|
ly117
|
Kaj zdaj poli* boš rekla kaj ali ne? Samo vprašam.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:54:23
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sara* IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: sara* nena se samo reži...zini že kako o sebi Mah kaj vam naj povem? Nimam še nobenega dojenčka, sem samska in iz okolice Maribora. V glavnem v življenju gledam da se imam fino in je to to Maš prav.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:55:03
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj poli* boš rekla kaj ali ne? Samo vprašam. poli..kaj si s sirom al zelenjavo al navadna???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:55:09
|
|
|
|
sara*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sara* IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: sara* nena se samo reži...zini že kako o sebi Mah kaj vam naj povem? Nimam še nobenega dojenčka, sem samska in iz okolice Maribora. V glavnem v življenju gledam da se imam fino in je to to Kaj si še tak mlada,da še nič nimaš? Še hodiš v šolo al delaš? Nisem še pripravljena. Ko bo čas bom že. No, ni pravega kandidata. Vsi stalno želijo samo eno, pol pa lahko odideš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:55:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 mater me dans češ samo kušuvat...tak me še stari nena Če sem pa sama. Moj je na difektu in sem osamljena.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:55:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj poli* boš rekla kaj ali ne? Samo vprašam. poli..kaj si s sirom al zelenjavo al navadna???
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:56:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj poli* boš rekla kaj ali ne? Samo vprašam. poli..kaj si s sirom al zelenjavo al navadna??? ko pa sem to prebrala pa sem se začela smejat, da sem še T. zbudila. Zdaj pa ga pridi ti uspavat nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:57:07
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 mater me dans češ samo kušuvat...tak me še stari nena Če sem pa sama. Moj je na difektu in sem osamljena. idi se k tašči stisnit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:57:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj poli* boš rekla kaj ali ne? Samo vprašam. poli..kaj si s sirom al zelenjavo al navadna??? ko pa sem to prebrala pa sem se začela smejat, da sem še T. zbudila. Zdaj pa ga pridi ti uspavat nazaj Meni bo vujšlo. Pa ena mi naj pride solze brist.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:57:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 mater me dans češ samo kušuvat...tak me še stari nena Če sem pa sama. Moj je na difektu in sem osamljena. idi se k tašči stisnit Pa si ti normalna ali kaj?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:58:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni bo vujšlo. Pa ena mi naj pride solze brist. bejži na wc, takoj!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:58:16
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj zdaj poli* boš rekla kaj ali ne? Samo vprašam. poli..kaj si s sirom al zelenjavo al navadna??? ko pa sem to prebrala pa sem se začela smejat, da sem še T. zbudila. Zdaj pa ga pridi ti uspavat nazaj nečem...bademantl si odšpilaj pa mu eno zapleši pa ga bo vrglo ...al pa naj gre diplomsko popravlat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:58:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sara* IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: sara* nena se samo reži...zini že kako o sebi Mah kaj vam naj povem? Nimam še nobenega dojenčka, sem samska in iz okolice Maribora. V glavnem v življenju gledam da se imam fino in je to to Kaj si še tak mlada,da še nič nimaš? Še hodiš v šolo al delaš? Nisem še pripravljena. Ko bo čas bom že. No, ni pravega kandidata. Vsi stalno želijo samo eno, pol pa lahko odideš Pa ne se sekirat,vse bo ob svojem času.Ko bo pravi prišo,boš vedla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:58:37
|
|
|
|
sara*
|
FACE STE !!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:59:01
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 mater me dans češ samo kušuvat...tak me še stari nena Če sem pa sama. Moj je na difektu in sem osamljena. idi se k tašči stisnit Pa si ti normalna ali kaj? ne nisem...tut nikol nisem bla...samo še nimam papirof
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:59:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 mater me dans češ samo kušuvat...tak me še stari nena Če sem pa sama. Moj je na difektu in sem osamljena. idi se k tašči stisnit Pa si ti normalna ali kaj?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:59:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 nečem...bademantl si odšpilaj pa mu eno zapleši pa ga bo vrglo ...al pa naj gre diplomsko popravlat nič nebo, imam teto iz Krvavca na obisku. Diplomsko bo baje jutri rihto dalje, ko grema midve po nove čeveljčke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:59:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* FACE STE !!!! itak!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:00:46
|
|
|
|
sara*
|
matcar saj vem ja. Saj še imam čas
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?