Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:34:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako dolgo boš pa tako jedla? oz. a zelo strogo al imaš kakšen dan ko se lahko prekršiš? Ker jaz ne vem če bi zmogla dolgo brez pice in krompirja. Ne, zdaj bom jedla to en čas, ko pa se mi bo krompir zaluštal pa si ga bom tud naredila oz. pojedla tolko da bom zadovoljna. Pa to zdaj nea pomeni celi pisker krompirja Pico pa si bom naredila iz polnozrnate moke pa gor si bom dala wellnes šunko in manj mastni sir..to lahko jem. Pa jajce tudi pa gobe so ful priporočljive, prav tako ribe. Tak da pri pici nebom izostajala
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 10.1.2010 22:35:31 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:34:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris,saj majo šnicle tam,pa ful so dobri. sej vem ja...še stari mi je reko pa zemi si te kilo letanc veš kak so dobre pa kak smo mi žrli ko smo bli s hokejisti ...jas pa njemu ja dragi...z mano za mizo pa 10 bab na dieti...ful bom dobro izpadla Letance so meso. to pa jaz lahko. Pa babe,ne bo vas pobralo,če se en večer pregrešite.Jao,kak ste smešne že s tem.Jaz se ne mislim šparat,pa če se vse na glavo postavite tam.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:35:09
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris,saj majo šnicle tam,pa ful so dobri. sej vem ja...še stari mi je reko pa zemi si te kilo letanc veš kak so dobre pa kak smo mi žrli ko smo bli s hokejisti ...jas pa njemu ja dragi...z mano za mizo pa 10 bab na dieti...ful bom dobro izpadla Letance so meso. to pa jaz lahko. ok te pa ti eno odstopim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:36:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris,saj majo šnicle tam,pa ful so dobri. sej vem ja...še stari mi je reko pa zemi si te kilo letanc veš kak so dobre pa kak smo mi žrli ko smo bli s hokejisti ...jas pa njemu ja dragi...z mano za mizo pa 10 bab na dieti...ful bom dobro izpadla Letance so meso. to pa jaz lahko. ok te pa ti eno odstopim
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:37:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa kaj se sekiraš? jaz sem tudi na dieti,samo si bom privoščla.Ne boš sama.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:37:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris,saj majo šnicle tam,pa ful so dobri. sej vem ja...še stari mi je reko pa zemi si te kilo letanc veš kak so dobre pa kak smo mi žrli ko smo bli s hokejisti ...jas pa njemu ja dragi...z mano za mizo pa 10 bab na dieti...ful bom dobro izpadla Letance so meso. to pa jaz lahko. Pa babe,ne bo vas pobralo,če se en večer pregrešite.Jao,kak ste smešne že s tem.Jaz se ne mislim šparat,pa če se vse na glavo postavite tam. Bravo vsaj ena pametna. Pa brez zamere ostale.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:37:46
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris,saj majo šnicle tam,pa ful so dobri. sej vem ja...še stari mi je reko pa zemi si te kilo letanc veš kak so dobre pa kak smo mi žrli ko smo bli s hokejisti ...jas pa njemu ja dragi...z mano za mizo pa 10 bab na dieti...ful bom dobro izpadla Letance so meso. to pa jaz lahko. Pa babe,ne bo vas pobralo,če se en večer pregrešite.Jao,kak ste smešne že s tem.Jaz se ne mislim šparat,pa če se vse na glavo postavite tam. stara moja ko boš pred mano vidla kilo letanc al pa ploščo mešanega mesa na žaru za 4 persone ....da si neboš pol očalek pucala ker kao ne vidiš dobro...boš vidla pa liter vina...pa se zaklučim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:37:59
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris,saj majo šnicle tam,pa ful so dobri. sej vem ja...še stari mi je reko pa zemi si te kilo letanc veš kak so dobre pa kak smo mi žrli ko smo bli s hokejisti ...jas pa njemu ja dragi...z mano za mizo pa 10 bab na dieti...ful bom dobro izpadla Letance so meso. to pa jaz lahko. Pa babe,ne bo vas pobralo,če se en večer pregrešite.Jao,kak ste smešne že s tem.Jaz se ne mislim šparat,pa če se vse na glavo postavite tam. Pa valda da se ne šparaj. Uživaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:38:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris,saj majo šnicle tam,pa ful so dobri. sej vem ja...še stari mi je reko pa zemi si te kilo letanc veš kak so dobre pa kak smo mi žrli ko smo bli s hokejisti ...jas pa njemu ja dragi...z mano za mizo pa 10 bab na dieti...ful bom dobro izpadla Letance so meso. to pa jaz lahko. ok te pa ti eno odstopim Ti si ena dobra duša.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:38:39
|
|
|
|
sara*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj? Se misliš samo režat,ko počena kumara,al boš rekla kaj pametnega? Ja, ne vem kaj vam naj rečem. Vidim, da ste dobra klapa in se očitno vse poznate med seboj. Vidim, pa da hujšate. Jaz bi tudi morala pa zaenkrat ni volje. Bom že enkrat, ko bo čas. Aja, pa ne vem kako se počena kumarica smeji, tak da...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:38:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa babe,ne bo vas pobralo,če se en večer pregrešite.Jao,kak ste smešne že s tem.Jaz se ne mislim šparat,pa če se vse na glavo postavite tam. jaz se tudi ne mislim šparat...saj to je 1x v življenju, je tak
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:38:45
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris,saj majo šnicle tam,pa ful so dobri. sej vem ja...še stari mi je reko pa zemi si te kilo letanc veš kak so dobre pa kak smo mi žrli ko smo bli s hokejisti ...jas pa njemu ja dragi...z mano za mizo pa 10 bab na dieti...ful bom dobro izpadla Letance so meso. to pa jaz lahko. ok te pa ti eno odstopim če pa jih več tak nebo htela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:38:46
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris,saj majo šnicle tam,pa ful so dobri. sej vem ja...še stari mi je reko pa zemi si te kilo letanc veš kak so dobre pa kak smo mi žrli ko smo bli s hokejisti ...jas pa njemu ja dragi...z mano za mizo pa 10 bab na dieti...ful bom dobro izpadla Letance so meso. to pa jaz lahko. ok te pa ti eno odstopim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:39:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris,saj majo šnicle tam,pa ful so dobri. sej vem ja...še stari mi je reko pa zemi si te kilo letanc veš kak so dobre pa kak smo mi žrli ko smo bli s hokejisti ...jas pa njemu ja dragi...z mano za mizo pa 10 bab na dieti...ful bom dobro izpadla Letance so meso. to pa jaz lahko. Pa babe,ne bo vas pobralo,če se en večer pregrešite.Jao,kak ste smešne že s tem.Jaz se ne mislim šparat,pa če se vse na glavo postavite tam. stara moja ko boš pred mano vidla kilo letanc al pa ploščo mešanega mesa na žaru za 4 persone ....da si neboš pol očalek pucala ker kao ne vidiš dobro...boš vidla pa liter vina...pa se zaklučim Mene bo pobralo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:39:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa babe,ne bo vas pobralo,če se en večer pregrešite.Jao,kak ste smešne že s tem.Jaz se ne mislim šparat,pa če se vse na glavo postavite tam. jaz se že nebom na glavo obračala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:39:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj? Se misliš samo režat,ko počena kumara,al boš rekla kaj pametnega? Ja, ne vem kaj vam naj rečem. Vidim, da ste dobra klapa in se očitno vse poznate med seboj. Vidim, pa da hujšate. Jaz bi tudi morala pa zaenkrat ni volje. Bom že enkrat, ko bo čas. Aja, pa ne vem kako se počena kumarica smeji, tak da... o dobrodošla...od kod si...kolk otrok imaš...vse nam povej...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:40:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj? Se misliš samo režat,ko počena kumara,al boš rekla kaj pametnega? Ja, ne vem kaj vam naj rečem. Vidim, da ste dobra klapa in se očitno vse poznate med seboj. Vidim, pa da hujšate. Jaz bi tudi morala pa zaenkrat ni volje. Bom že enkrat, ko bo čas. Aja, pa ne vem kako se počena kumarica smeji, tak da... Spregovorila je.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:40:25
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris,saj majo šnicle tam,pa ful so dobri. sej vem ja...še stari mi je reko pa zemi si te kilo letanc veš kak so dobre pa kak smo mi žrli ko smo bli s hokejisti ...jas pa njemu ja dragi...z mano za mizo pa 10 bab na dieti...ful bom dobro izpadla Letance so meso. to pa jaz lahko. ok te pa ti eno odstopim Ti si ena dobra duša. ja pa 100% me je sama dobrota
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:40:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris,saj majo šnicle tam,pa ful so dobri. sej vem ja...še stari mi je reko pa zemi si te kilo letanc veš kak so dobre pa kak smo mi žrli ko smo bli s hokejisti ...jas pa njemu ja dragi...z mano za mizo pa 10 bab na dieti...ful bom dobro izpadla Letance so meso. to pa jaz lahko. Pa babe,ne bo vas pobralo,če se en večer pregrešite.Jao,kak ste smešne že s tem.Jaz se ne mislim šparat,pa če se vse na glavo postavite tam. Bravo vsaj ena pametna. Pa brez zamere ostale. Ma ne saj nimam nič proti če jeste kak vam paše. Jaz sem se trdno odločila za dieto in se je bom držala. Ve pa kr uživajte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:42:28
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Doris,saj majo šnicle tam,pa ful so dobri. sej vem ja...še stari mi je reko pa zemi si te kilo letanc veš kak so dobre pa kak smo mi žrli ko smo bli s hokejisti ...jas pa njemu ja dragi...z mano za mizo pa 10 bab na dieti...ful bom dobro izpadla Letance so meso. to pa jaz lahko. Pa babe,ne bo vas pobralo,če se en večer pregrešite.Jao,kak ste smešne že s tem.Jaz se ne mislim šparat,pa če se vse na glavo postavite tam. Bravo vsaj ena pametna. Pa brez zamere ostale. Ma ne saj nimam nič proti če jeste kak vam paše. Jaz sem se trdno odločila za dieto in se je bom držala. Ve pa kr uživajte. če vsaki 5 dek tvoje močne volje odstopiš bomo vse v klubu šlankerc
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:42:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ma ne saj nimam nič proti če jeste kak vam paše. Jaz sem se trdno odločila za dieto in se je bom držala. Ve pa kr uživajte. Saj prav tak marta. Se pa vsaj neboš rabla bat da ti bo kera kaj stran jemala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:42:44
|
|
|
|
marta82
|
Sara dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:42:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sara* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj? Se misliš samo režat,ko počena kumara,al boš rekla kaj pametnega? Ja, ne vem kaj vam naj rečem. Vidim, da ste dobra klapa in se očitno vse poznate med seboj. Vidim, pa da hujšate. Jaz bi tudi morala pa zaenkrat ni volje. Bom že enkrat, ko bo čas. Aja, pa ne vem kako se počena kumarica smeji, tak da... o dobrodošla...od kod si...kolk otrok imaš...vse nam povej...
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 10.1.2010 22:43:12 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:42:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zaj? Se misliš samo režat,ko počena kumara,al boš rekla kaj pametnega? Ja, ne vem kaj vam naj rečem. Vidim, da ste dobra klapa in se očitno vse poznate med seboj. Vidim, pa da hujšate. Jaz bi tudi morala pa zaenkrat ni volje. Bom že enkrat, ko bo čas. Aja, pa ne vem kako se počena kumarica smeji, tak da... Prave babe smo,ja. In boš kaj povedala o sebi? Počena kumara pa se tak reži,ko toti smajli,ko si jih gor limala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 22:43:30
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa babe,ne bo vas pobralo,če se en večer pregrešite.Jao,kak ste smešne že s tem.Jaz se ne mislim šparat,pa če se vse na glavo postavite tam. jaz se že nebom na glavo obračala... jas tut ne ker mi bo kera letanca iz ust zletela
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?