![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:01:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 mater me dans češ samo kušuvat...tak me še stari nena Če sem pa sama. Moj je na difektu in sem osamljena. idi se k tašči stisnit Pa si ti normalna ali kaj? ne nisem...tut nikol nisem bla...samo še nimam papirof No pa se nerabim it stiskat k tašči, je ravnokar lubibubu prišo domu.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:01:21
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 nečem...bademantl si odšpilaj pa mu eno zapleši pa ga bo vrglo ...al pa naj gre diplomsko popravlat nič nebo, imam teto iz Krvavca na obisku. Diplomsko bo baje jutri rihto dalje, ko grema midve po nove čeveljčke hudičeva teta...sem misla da se bota skup dol vrgla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:01:30
|
|
|
|
botrca
|
NAŠI SONČKI
Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007 Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009 Botrca Marta82
tasa_m
doris04 Ly117 Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009 elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Rina22 Koala Vitabella
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:01:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, grem v kopalnico pa spat... Jutri imam naporen dan - letanje po trgovinah NOČKO VSEM...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:02:02
|
|
|
|
botrca
|
Nočko vsem, grem se k možeku stisnit je prišel iz službe. lepo spite
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:02:10
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 mater me dans češ samo kušuvat...tak me še stari nena Če sem pa sama. Moj je na difektu in sem osamljena. idi se k tašči stisnit Pa si ti normalna ali kaj? ne nisem...tut nikol nisem bla...samo še nimam papirof No pa se nerabim it stiskat k tašči, je ravnokar lubibubu prišo domu. sej nisem resno misla ker vem da maš švigico tak rada ko jas mojo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:02:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa se nerabim it stiskat k tašči, je ravnokar lubibubu prišo domu. sem že čula: srček, mišek, ljubček,.. ampak takega izraza pa še ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:03:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 nečem...bademantl si odšpilaj pa mu eno zapleši pa ga bo vrglo ...al pa naj gre diplomsko popravlat nič nebo, imam teto iz Krvavca na obisku. Diplomsko bo baje jutri rihto dalje, ko grema midve po nove čeveljčke hudičeva teta...sem misla da se bota skup dol vrgla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:04:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* matcar saj vem ja. Saj še imam čas Valda,naj se ti ne mudi.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:04:34
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa se nerabim it stiskat k tašči, je ravnokar lubibubu prišo domu. sem že čula: srček, mišek, ljubček,.. ampak takega izraza pa še ne kak te ne...kaj pa te ti tvojemu rečeš ko rabiš nove škorne...pridi pes stari al kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:04:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 sej nisem resno misla ker vem da maš švigico tak rada ko jas mojo saj vem. te ne jemlem resno.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:05:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa se nerabim it stiskat k tašči, je ravnokar lubibubu prišo domu. sem že čula: srček, mišek, ljubček,.. ampak takega izraza pa še ne kak te ne...kaj pa te ti tvojemu rečeš ko rabiš nove škorne...pridi pes stari al kaj
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:05:51
|
|
|
|
matcar
|
Babike,jaz tudi že dvegobe gledam.Pičim v mižule. Kačau! Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:05:54
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tasa in botrca.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:06:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa se nerabim it stiskat k tašči, je ravnokar lubibubu prišo domu. sem že čula: srček, mišek, ljubček,.. ampak takega izraza pa še ne kak te ne...kaj pa te ti tvojemu rečeš ko rabiš nove škorne...pridi pes stari al kaj daj si smotana! Zdaj pa pridi takoj sem. Sem ga že drugič zbudila. Zdaj pa moram res spat it
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:07:00
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tudi tebi matcar.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:07:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa se nerabim it stiskat k tašči, je ravnokar lubibubu prišo domu. sem že čula: srček, mišek, ljubček,.. ampak takega izraza pa še ne kak te ne...kaj pa te ti tvojemu rečeš ko rabiš nove škorne...pridi pes stari al kaj daj si smotana! Zdaj pa pridi takoj sem. Sem ga že drugič zbudila. Zdaj pa moram res spat it Kaj pa spi na kauču,si je sam kriv.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:07:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa se nerabim it stiskat k tašči, je ravnokar lubibubu prišo domu. sem že čula: srček, mišek, ljubček,.. ampak takega izraza pa še ne kak te ne...kaj pa te ti tvojemu rečeš ko rabiš nove škorne...pridi pes stari al kaj daj si smotana! Zdaj pa pridi takoj sem. Sem ga že drugič zbudila. Zdaj pa moram res spat it Kaj boš kregana, ali kaj?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:07:47
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa se nerabim it stiskat k tašči, je ravnokar lubibubu prišo domu. sem že čula: srček, mišek, ljubček,.. ampak takega izraza pa še ne kak te ne...kaj pa te ti tvojemu rečeš ko rabiš nove škorne...pridi pes stari al kaj daj si smotana! Zdaj pa pridi takoj sem. Sem ga že drugič zbudila. Zdaj pa moram res spat it ok se že obuvam...kaj previt ga tut morem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:08:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa se nerabim it stiskat k tašči, je ravnokar lubibubu prišo domu. sem že čula: srček, mišek, ljubček,.. ampak takega izraza pa še ne kak te ne...kaj pa te ti tvojemu rečeš ko rabiš nove škorne...pridi pes stari al kaj daj si smotana! Zdaj pa pridi takoj sem. Sem ga že drugič zbudila. Zdaj pa moram res spat it ok se že obuvam...kaj previt ga tut morem
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:09:05
|
|
|
|
doris04
|
otišla poli...pa bo prišla nazaj kot ptujska posebna al pa košaška pariška da nebo tak sumljiva ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:09:25
|
|
|
|
ly117
|
No men se je pa Luka zbudo in bi zdaj on tudi se meno na vlko in si juckal.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:09:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 otišla poli...pa bo prišla nazaj kot ptujska posebna al pa košaška pariška da nebo tak sumljiva ne
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:09:58
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa se nerabim it stiskat k tašči, je ravnokar lubibubu prišo domu. sem že čula: srček, mišek, ljubček,.. ampak takega izraza pa še ne kak te ne...kaj pa te ti tvojemu rečeš ko rabiš nove škorne...pridi pes stari al kaj daj si smotana! Zdaj pa pridi takoj sem. Sem ga že drugič zbudila. Zdaj pa moram res spat it Kaj pa spi na kauču,si je sam kriv. ja samo res...ziher bi rada da ga jas v spalnico odnesem ker njej ni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 23:11:12
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No men se je pa Luka zbudo in bi zdaj on tudi se meno na vlko in si juckal. kaj si se pa tak režala ..idi ga zaj žulit...mene tudi stari kliče za boži boži po hrtišu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.