katy83
|
hej, bejbe. vau, danes pa sem se tak naspala ponoči. na wc sem vseeno šla 3x, ampak sem takoj zaspala nazaj, nič mi ni bilo vroče, nič me ni bolelo. Ima pa moj dragi danes fraj v službi, pa sva šla malo po trgovinah v Mariboru, pa v Mullerja malo pogledat cene plenic, pa kozmetike. Tak informativno samo. Zdaj me je še dragi v kitajsko restavracijo peljal na kosilo, evo pa je dan pri koncu. Zdaj bom po vsej verjetnosti šla malo zalegnit, zvečer pa se imam namen učit, vsaj kako urco. Levinjica - drži se, pa resnično upam, da ne boš noter do poroda. Aprilčica - joj, sem ti še od zadnjič dolžna odgovor. ja, Dipiji to so tiste barve v tubah. Drugače pa imam jaz tudi barve za na steno (na vodni osnovi), ki se jim reče - barvni koncentrat Amal. Če ti kaj pomaga. ja, bi se tudi jaz mogla s Fb malo skinit zdaj za 14 dni. Sem jezna že sama na sebe, da sem postala pravi odvisnik od interneta. Grozno. Di_di, ti si pa tudi pridna s temi izpiti. Aja, pa čestitke za prstane. Cojka - ja, saj potem se razmišljala, da če bi jaz moj kompletek dala narazen, hlačke vstran od jope, bi potem tudi večji izgledal. Prijateljstvo - ne vem katera je napisala, da je pomembna kvaliteta in ne kvantiteta. Super za to izjavo. Zdaj, jaz imam mogoče srečo, ker imam veliko kolegic, ki imajo otroke, tako da z njimi imam stike in mi zdaj prav paše. Ampak ti stiki so pač bolj poredko, ker pač imajo večinoma vse po 2 otroka, pa ni časa. No, imam pa eno kolegico (ta boljšo), ki pa še nima otroka, pa se tak slišiva, pa vidiva 1x na teden. naj kar tako ostane. nič, se ju3 kaj več javim popoldan, ker dopoldan mi bo spet moral usb ključek vzet, da ne bom cel dan visela na netu. lp, Katy
|