Chi_Pita
|
Hei, evo sem vas na hitro preletela ... nisem jaz, če se ne oglasim tukaj No v glavnem vsem bolančkom ... Pa nincy iskrene čestitke za poroko ... pa nekaj me zanima ... kaj pa ... a gresta kam al bo to prišlo kasneje na vrsto? Di_Di, pa Aprilčica in ne vem katera še za uspešno rihtanje poroke ... jooj, me kar prime volja, da bi se jaz tudi poročila- sam se ne dava kar tako ... ostajam prepričana v to, da nama bo otrok prinesel prstančke ... v ponedeljek imava z obletnico (8 let) ... seveda na koruzi Ima katera kak predlog, kaj kupit al pripravit? Nekaj se meniva za večerjo ... pa še vedno me nekaj vleče kupit, pa ne vem kaj? Študentke ... lahko vam dam samo kapo dol ... kako ste pridne, jaz pa se nikakor ne spravim za knjigo ... imam toliko drugih stvari po glavi, da mi š od šola ne pride na pamet. Kompletki za iz porodnišnice ... kako so lepi ... mi pa nimamo še nič ... se morava odpravit malo po baby trgovinah, pa res nikakor ne najdeva čas, vedno se motava po gradbenih trgovinah. Kozmetika in oblekice... ko bom na porodniški bom vse nabavila - kar bo manjkalo... zdaj niti nimam prostora, kam vse zlagati. Greva pa ju3 proti Sevnici (ima sorodnica dosti oblekic za dat) ... juppiii, pa še sestra od mojega nam je prinesla 2 vreči oblekic, pa ležalnik, pa banjico, pa ne vem kaj še vse ... za uspešne preglede ... mene so pa tej podatki o teži vaših čisto prestrašli. Naša pupa je imela pri 29t 3d 1522g ... meni se zdi to ogromno, glede na številke, ki jih ve pišete? A bo to prava velikanka ... al pa bo prej pokukala na svet ... ker po PDP prehiteva kar za 1 teden, glede na vse podatke. jooj levinjica ... a zdaj si pa ti na vrsti za ležati v bolnici ... tudi tebi ogromno Pa da pohvalim vaše bušije ... jooj kako so lepi ... pa cojka čestitke za tako lepe slikice. Jaz sem pa v sredo kupila nov fotoaparat, ker je moj stari odpovedal ... še dobro, ravno pravi čas, ker sem tega novega itak dobila zastojn, na zbrane mercator pike. Pa še tako je lepi in odlične slikice dela. Zdaj greva pa z dragim v akcijo in naredit cel albumček, da bo naša videla mamico in očka v veselem pričakovanju. Pa seveda gradnja ... vsem ki si urejate/mo želim, da bi se čas malo ustavil, ker gre vse tako počasi. Jooj tej dobavni roki ... a pa sem vam povedala, da želijo za 4 notranja vrata z montažo več kot 1600€ pa še čisto celi znesek je treba plačati še preden sploh vidim vrata in pred montažo. jooj sem se raz****** ... pa verjetno se ne bi, če ne bi sosedo tako zaj***** - revica je vse v celoti plačala, vrat pa ni nikoli videla - fant je zaprl s.p. in to je bilo to. Jaz pa ne bom padla na take fore ... dokler ni zmontirano, ne plačam! uh sem bila jezna. aha še to memole ... plesen, hm kar huda nadloga ja ... no jaz prodajam nekaj od heliosa (upam, da ne delam prevelike reklame) drugače pa to dobiš v čisto vsakem merkurju, al pa obiju ... pri nas je preverjeno pomagalo ... imamo 1 prostor v zemlji in je bilo vedno vse črno, no pol se je tata razjezil in pošprical s spektra sanitolom, pustil 2 dni, da je vpilo in pol pobelil čez z navadno belo barvo v katero je dodal še spektra proti plesni. ... lej zdaj 3 leta, poleti bo 4 plesni ni! Je pa res treba redno prezračevat prostor ... mi imamo tam pralni in sušilni stroj in verjemi, da je vlage full. No primorke, upam, da se vidimo s katero v ponedeljek v Izolski porodnišnici - jaz grem na ogled ob 1h, čeprav sem še vedno prepričana, da bom rodila v Postojni. Če ne v ponedeljek se pa vidimo v sredo na MŠ, a ne? Uh upam da sem kolik toliko pokomentirala. Uživajte, pa pazite jutri da vas snegec ne preseneti, ker je spet napovedano neko obilno sneženje.