katy83
|
dober večer. danes se bolj pozno oglašam, ker sem se zjutraj malo potepala z mamo po trgovinah, popoldan sem bila z dragim na doooooooolgem sprehodu, zdaj sem pa dnevnike za tehniko delala (je to pogoj za izpit), pa jih moram ju3 nest ocenit. Zdaj sem crkjena ko šus, ampak ne morem, da vas ne bi prišla pozdravit. Najprej vsem hvala za čestitke ob pridobitvi mentorja. He, he, že zdaj takšno veselje, kaj bo šele, ko diplomiram. Skratka, ta mentor je menda največja faca na faksu (ko, je videl, da sem noseče, me je vprašal, če sem za praznike malo preveč jedla ). Full je bil navdušen nad mojo temo, v bistvu se moje pravo delo začne maja, ko moram po šolah ankete delat. Malo se bojim kako bo glede , ampak sem optimist in vem, da bo šlo. Mentor je rekel, da septembra zagovarjava. Joj, ne morte verjet, koliko energije so mi dale te govorilne. babyloverka, Wannabemommy - ja, ni panike, lahko gresta z menoj. Jaz bi itak rada vozila, ker imam od nesreče dalje malo strah pred tem, da drugi vozijo. Super, da imam sopotnici. Za eno še je prostor. Dajmo, punce. uhajanje urina - Ah, Aprilčica, tudi meni se to dogaja. najbolj smešno je včasih, ko grem lulat, pa je že vsega konec, se oblečem, pa še kar nekaj teče ven. nespanje - ja, tudi jaz sem v klubu nespanja. Ne pašejo mi nobeni vzglavniki, vroče mi je, moti me vse. Edino na hrbtu rada spim oziroma spim dobro, samo kaj ko to ni priporočljivo, pa se temu izogibam. Drugače pa tudi mi2 z dragim spiva tako kot pravi Kepica. Se za roko drživa kot dva najstnika. No, ok, zdaj ko mi je vroče, se mu malo izogibam, ampak pride hitro za menoj. Kepica - punca, mislimo na tebe, Drži se. aja, še na kratko: danes mi je mami kupila lučko za sobico (stropno in stensko) in zavesice. kaj naj rečem? Zlata moja mami. Čisto je not padla. Aja, pa od danes naprej imam svoje gospodinjstvo tudi uradno. nič, se ju3 kaj pišemo, uživajte Katy
|