Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 15:25:32
|
|
|
|
sasa1975
|
će bo še kej cunjic za kupit se priporoćam,lp
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 15:31:17
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975 će bo še kej cunjic za kupit se priporoćam,lp ti pošljem njen meil?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 15:31:26
|
|
|
|
Chi_Pita
|
hei ... Nataša ... točno MUSEUM ... jaz sem čisto pozabila na to možnost ... no fajn si zrihtala waw ljubljančanke ... super, da ste se imele fajn ... to katy juppi za mentorja aprilčica ... ah dej, kaj ti je nerodno ... jaz imam vedno dnevni vložek in mi kar odgovraja - če ga ne bi imela, bi tudi meni parkrat že čez ušlo. mamika te keglove vaje jaz delam ko se spomnem ... to je takrat, ko na netu zasledim vaje, ali kaj v tem stilu Pa meni je že prav obrnjena pa mi z rokicami vseeno ponagaja po mehurju Aja, pa jaz imam PDP 4.4. in mi je g. že dala potrdilo o PDP za socialno. Bom pa vse skupaj rihtala začetek marca (preden dejansko nastopim porodniško) ker hočem, da se mi še februarska plača šteje zraven. Drugače pa lahko ti vse urejaš 60 dni prej. o cojka 3d ... uživaj Drugače, pa sva se z dragim včeraj peljala v It po keramiko in sva se končno odločila ... juhuhu ... čakati pa je treba cca 2 tedna. lih prav, da ta čas pokitamo in pobelimo kar nam je ostalo. Danes mi je pa dan na delu tako hitro minil, da se prej niti oglasit nisem mogla. Uživajte
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 15:34:17
|
|
|
|
Kepica83
|
Aprilčica ta drugi pa so TENA. 28kom cca.9eur. Nevem mogoče bi bli za M ampak dvomim. Moreš vprašat v lekarni. Boš pa vidla če boš katere od teh dveh probala, da se boš zaljubila v njih. Jaz mrzim vložke ko hudič zato vedno uporabljam tampone, in mi je res bila muka kupit in začet nosit vložke zauhajanje vode. Ampak sem noro zadovoljna. Joooj moj trebuh. Trd ko kamen pa vse boli in peče. Nevem če nebom danes šla k dežurnemu. Grrrrrrr . Pa še magnesola nimam ker sem pri svojih starših do 18ure. Pa pozabla sem jih zraven vzet. Bolii!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 15:39:30
|
|
|
|
babyloverka
|
kepica veš kaj, zdaj se pa res spokaj k zdravniku
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 15:41:48
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka kepica veš kaj, zdaj se pa res spokaj k zdravniku evo sem klicala G. Morem takoj k njej. vse kaže da grem v bolnico. Vsaj tak je rekla. Se javim cojki. Žalostna sem. nevem več ki naj moč jemam.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 15:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepica83: Upam, da bo vse v redu!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 15:49:41
|
|
|
|
nejanejc
|
srečno Kepica, bomo drzale pesti, da bos kmalu spet doma
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 15:51:51
|
|
|
|
babyloverka
|
kepica misli na bejbija in bodi močna verjamem da ni fajn ampak v bolnici bosta oba pod kontrolo in bo bolje za bejbija. bomo mislile na tebe in držale pesti da bo vse ok
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 16:23:21
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Ojla čvekice Jaz sem mela dans ful lep dopoldan sem čuvala dva nečaka enega 1 leto starega ta drugi pa 2,5 leto in je bilo tak luštno, kak so zlati pikeci. Res dopoldan je minil kot bi švignil, najlepše pa mi je bilo ko je ta večji reko teta a bo tvoj dojenček tudi fantek, pa se bo potem z nami lahko igral,.... mislim ne skor so mi solze všle, pol pa mi je začel bušija božat,.. brez besed čist sem bila ganjena. Kepica - čuvaj sebe in in bolje da si v bolnici pod nadzorom kot pa da gre kaj narobe zate Getreal - Moj ni rabil nič previjat , so nam sam pokazali kak to poteka in nego in pestovanje in je moj reko sam to je mali fitnes,..... v glavnem bilo je prav luštno Aprilski hrošček- ja res najina bota pač zelo krepka, bolše več kot premalo Katy83 - če še je prostor v tvojem avtu pol se tud jaz javim za sopotnika , drugač pa pelem pač sama
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2010 16:29:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 16:52:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Tiste, ki vam ponoči teče mezivo iz prsi: spite z modrčkom in blazinicami ali kako? Ne vem kaj naredim danes zvečer
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 17:29:01
|
|
|
|
photo
|
A je bla ura za Trojane že dogovorjena??? Joj, kok luštn vas je brat. . . se mi pol moje težave zdijo čist normalne (uhajanje urina ; meni se to dogaja pri smehu) Se pa trudim spomnit in vsak dan med poročili Keglove vaje delat. Na aerobiki smo jih delali celih 10 minut. Različne serije, pa še zraven tiste za stabilizacijo trupa.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 17:39:16
|
|
|
|
photo
|
Drugače sem pa na Youtue našla tale video nosečniške joge in mi je res super. Eden redkih yoga videov, kjer nima ženska tko zlo yoga-poduhovljenega glasu. Za video klik: tukaj
< Sporočilo je popravil photo -- 20.1.2010 17:41:33 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 17:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ne photo ura še ni določena. Torej dejmo zdej določit uro za Trojane. Kaj vam odgovarja bolj dopoldne ali popoldne? Men je načeloma vseeno (če ne bova z mojim praznovala), mogoče mi je bolš sicer dopoldne.
< Sporočilo je popravil nax05 -- 20.1.2010 17:41:43 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2010 17:41:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 17:42:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Trojane: dopoldne: nax05 cojka
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 17:44:15
|
|
|
|
photo
|
Trojane: dopoldne: nax05 cojka photo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 18:20:14
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: photo Trojane: dopoldne: nax05 cojka photo Wannabemommy lahk tud popoldne
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 18:31:16
|
|
|
|
memole
|
Ejla! Meni odgovarja dopoldan! Kepica83 drži se,tam boš vsaj pod nadzorom in bojo poskrbeli za tebe in pikico tko da raje potrpi tam kot pa bog ne daj da se kej zgodi! Joj mene pa nekaj dol vleče pa ne vem kaj! Tko da danes ni blo nič z sprehodom! Se je počutje kar spremenilo se mi je tko spat začelo! Si morem pritisk zmerit sam ne vem zakaj bi mi padel ker je blo danes normalno vreme ponavadi vreme vpliva zdej pa ne vem kaj bi lahko bilo! In ve kaj kej počnete? Pikica mi že cel dan rogovili po trebuhu!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 19:02:47
|
|
|
|
dacy
|
moreta jaz sem vceraj lih nasla neko cudno pozo ... pod glavo mam deko zlozeno namesto blazine ... pa eno tamalo blazino da ne spim na kosmati deki lih ker mi je pol prevroce ... tavelko blazino pa imam napol objeto, tak da se ne morem prebasat na trebuh... med noge pa si zatlacim kar odejo ker itak spim napol odkrita ker mi je skoz prevroce ... ce se pa slucajno prevrzem na hrbet ... pa se itak cez nekaj casa spet zbudim , ker me zacnejo grabit krci po nogah ... vglavnem pa sem to noc dokaj dobro spala ... bom pac probala zdaj tak spat pa bomo vidli ce bo boljse ... zaenkrat kaze dobro Aprilčica10 to ni nic nenavadnega ... fajn bi bilo ce bi med lulaanjem na straniscu trenirala te misice "spodaj" ... probaj med samim lulanjem veckrat zadrzat urin ... tak da malo po malo spuscas naj tece ... to jaz kar skoz delam in moram rect da hvala bogu nimam problemov s tem ... mamika25 moje dete je kar dosti nizko ... je rekla G da glede an to da je maternicni vrat dolg nekje med 35 in 38 , da v bistvu ni sploh nevarno da nizko nosim ... ampak kak se otrok premakne mi pritiska direkt na mehur in pol grem na WC in polulam neko malenkost in se oblecem in me ze spet tisci ... ampak sem se nekak navadla da ne letim vsako krat takoj na stranisce ampak zadrzim in pac pocakam da me res zacne tiscat samo od sebe ... kot sem prej napisala da je dobro trenirat te misice za zadrzat urin , je tud v takem primeru zelo dobro da ne gres vsako krat takoj za vsako kapljico na WC IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 aprilčica naj ti ne bo nerodno, ker je to čisto normalno, se dogaja v ...pa delat moraš keglove vaje, da mišice malo utrdiš... ... tocno o tem sem pisala ... samo da nisem vedla kak se rece tem vajam cojka sej bo hitro minil ta teden ... kaar spomni se kak hitro bezijo meseci odkar si zvedela da si noseca kepica pametna odlocitev ... v bolnici bodo najbolje znali poskrbet za tebe in tvojga malcka ... Braxton-Hicksovi popadki se verjetno zdaj pojavljajo že bolj pogosto. To naj vas nič ne skrbi, pozorni postanite šele tedaj, če bi se začeli pojavljati v rednih intervalih in bi jih čutili več kot pol ure. Takrat je nujen posvet z zdravnikom. Zdaj je plod že tako velik, da zaznava te popadke, vendar se ne pusti motiti. ...evo to sem zaj nasla na nosecniskem koledarju za moje tedne in zgleda da to mene muci ko imam skoz neke krce spodaj v trebuhu ... pol je to verjetno cist normalno ... sem ze bla na case v skrbeh ker zna vcasih prav fajn zabolet ko krc zagrabi , ampak hvala bogu hitro popusti in ne traja po cel dan, ampak nekako 3-4 krat na dan po par krat fajn zagrabi in potem je spet nekaj casa vredu
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 19:05:59
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 Zdaj pa eno neprijetno vprašanje, me je kar sram : jaz sem zadnje dni ogromno kašljala in se mi je kar 3x zgodilo, da sem se ob kašljanju malo polulala. Za znoret! A se je še kateri to naredilo? To kaj pomeni? Da bom npr. proti koncu težko zadrževala urin? Joooj, kak mi je nerodno men se to že cel mesec dogaja , ker res orng kašljam in posledično nosim kar nočne vložke ,pa večkrat se moram preoblečt
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 19:14:05
|
|
|
|
nizy
|
kepica83- drži se uuufff te vložke bi si jaz tudi mogla nabavt , nisem vedla , da obstajajo , ... ste pisale za mustela kremo za strije , ni pa nobena napisala koliko stane
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 20.1.2010 19:18:10
|
|
|
|
sasa1975
|
ali prodajajo Mustela kremo lekarne ali drogerije?hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?