Anonimen
|
Oj oj Najprej vas pokomentiram, nato pa pokomentiram svoj pregled. Levinjica: tebe sem že tudi pogrešala, pa sem zjutraj pozabila vprašati kje se skrivaš, pa si se nam le javila Upam, da bo kaj bolje z otrdevanjem. Jaz imam kar srečo. Mi trebuh otrdi le 1x na dan za kakih 5 sekund. Prstane sva naročila kar v Hrastniku pri ˝našem˝ zlatarju, poročiva pa se 27.3. v Laškem na gradu Tabor Jaz sem za kavico, se lahko zmenimo, se lahko pripeljem tudi v Celje! Katy83: G imam v Hrastniku, sem se prestavila iz Trbovelj, ker sem bila grozno nezadovoljna. Ženska je bila totalno hladna, kar nekaj je mrmrala, zdajšnja G je pa ful v redu, z njo lahko čvekam o vsem, le to me moti, da ne dela UZ-jev, pa to zaradi krvi Spalna vreča za : jaz jo bom kupila, ampak šele kasneje. Je mami rekla, da sem se jaz čisto razbrcala, tako, da v spalni vreči se pa potem nisem tako obračala. Je pa rekla, da sem potem ugotovila, da se lahko kot črv plazim okoli in se mi je to zdelo strašno zabavno Maratonka: uuu, še ena študentka Kaj študiraš in kje (me smo firbčne punce )? Chi_Pita: tudi jaz sem danes spala z modrčkom iz Mullerja in blazinicami Modrčej je zakon, me pa srbijo bradavice po teh blazinicah Tebe tudi kaj? Katere pa imaš? Jupi za voziček Daj potem kake slike v album, me firbca Memole: jaz nisem še nič seznamčka delala, ampak se mi zdijo najbolj ugodne cene v Mullerju, ampak kasneje tam ne bom kupovala, ker je samo v Mb ali Lj in se mi ne splača vozit tako daleč. Ne vem kaj bom potem. Verjetno kar DM Di_Di: v Hrastnik sva šla. Ne vem kaj me moti pri tem Mešičku Prav smrdi mi v zlatarni Mel Gibson je pa zakon, pa še nag je bil na začetku filma mmm Držim pesti za izpit!!! Cojka: hvala za info o Kepici! Aaa, kok ma že velikega oz. težkega Ziher je fantek Pa še kup zanjo! Neka_noč: super za papirje Potem se šele zavemo kok gre hitro, a ne? Ok, zdaj pa še k meni: zredila sem se 3 kg, torej za seznam: NP: 19.2. in kg: +11 Dobila sem že vse papirje, me je kar stisnilo. In potem mi je še sestra rekla naj si kar dam v torbo za porodnišnico, me je skoraj kap. Jaz nimam še nič pripravljeno!!!!! Aaaaaa..... bo treba to uredit. Problem je v tem, da se ženiva le en mesec pred porodom in si moram urediti zdravstveno zavarovanje, ker potem dobim nove napotnice z imenom in priimkom, poleg tega moram urediti vse na faxu, da dobim nova potrdila o šolanju za oddajo vloge za otroške dodatke... To bo ena norija vse skupaj. Mi kar slabo rata, ko samo potuhtam. Da si uredim zd. zav. moram imeti pa že nove osebne dokumente. Groza Drugače vse po starem. Celo dobila sem napotnico za kri! Wauuuu! Urin je še vedno ok, kri imam odlično...hmmm... ne vem kaj sem še pozabila... pregledala me ni nič. To je to. Zdaj pa šibam direkt v kuhinjo, se moram spravit nekaj kuhat. Pridne bodite
|