katy83
|
daaaaaaaaan! no, pa sem se skobacala s postelje in prišla pogledat kaj pravijo moje sonosečke. Saj že bedim kako urco pa pol, da ne bo pomote, ampak zadnje noči se mi dogaja, da full slabo spim, zjutraj, ko pa moj dragi gre v službo, pa zaspim kot dojenček. prsa/modrčki - prsa so se mi minimalno povečala (vsaj meni se zdi tako, moj pa pravi, da je razlika očitna ), no tako, da še komot nosim svoje modrčke. One za dojenje pa bom na koncu kupovala, mogoče si bom zdaj kakšnega poceni kupila, če me kaj preseneti, ostalo pa potem. britje - ja, to pa je vedno težje. Zaenkrat to delam tako, da v bani stojim, pa dvignem eno nogo na sedalo kotne bane, ampak... Pa še nevarno je da padem. Sem že mojemu rekla, da bi bilo dobro, da mi malo pomaga pri tem. Je bil navdušen. Samo glede na to, da je moj tako nežen, se bojim, da bo to trajalo 1 uro. Poleg britja pa se pojavijo težave z rezanjem nohtov. Joj, to je šele znanstvena fantastika. nax05 - glede Ikee in posteljnine je pa tako: če pogledaš to posteljnino, res ni videt neka kvaliteta, ampak moraš potem to s ceno primerjat. Ti bom kar cene napisala: *2-delna posteljnina = 4,99€ *4-delna posteljnina = 12,99 * 2 rjuhi v kompletu = 4,99€ No, če pogledaš te cene. Halo? Za ta denar še ene večerje konkretne ne dobiš. Tak da, jaz sem mnenja, da raje 3X to posteljnino kupim, pa je to to, kot da bi kupovala neko drago, pa itak še tega rabiš več... No, saj si napisala, da boš šla pogledat, jaz ti priporočam. Moja sestrična že leta vse kupuje v Ikei, pa je zelo zadovoljna. Aja, obrobe za posteljico pa so v ikei tak tak. Ni neke velike izbire, imeli so neke barvne, ampak so gor ribe, pa raki, pa ptiči, vse na kupu, tak da mi ni bilo všeč, zato sva vzela navadno belo(malo oblazinjeno), cena 19,90€. Flora1983 - u, si se javila po dolgem času. No, sicer vidim, da si pridna in pišeš diplomo, tako da ti je oproščeno. Chi Pita - sem včeraj spet na tebe mislila . saj si ti tista, ki imaš trgovino z barvami, ne? Sem namreč šla kupovat barve za na steno risat, pa ko sva se z dragim vozila tja, sem sama pri sebi rekla, da bi mogla tebe vprašat kaj naj kupim. No, ampak sva potem vse dobila in en motiv je že končan, danes še končam drugega, pa je sobica fertik. Nincy- u, lep buši, pa za stanovanje no, grem zdaj, vas še berem kaj, upam, da boste pridne s pisanjem lp, Katy
|