Anonimen
|
Zdaj pa ko jaz pridem, pa nobene ni! Vam oprostim, ce gledate Harry Potterja. Al sem samo jaz tak frik? Meni so ble knjige super. Filmi sicer ne glih, ampak ... no saj je vseeno. Aprilcica, kaj studiras ti? Pa v MB si, a ne? Jaz sem prvo leto na FDV studirala sociologijo, analitsko teoretsko smer. O moj bog, kaksna bedarija!! Res ti ne zavidam te sociologije. Bom pa drzala pesti! Pa res cim vec naredi zdaj, saj vem da se ti ne da uciti ampak potem se ti bo se manj. Oci pa babi pravis da bi pa kar poroko placala? Superca. Vidva se nic ne vpletajta, le vzamita. Zdaj sploh rabita, ko prihaja otrocek na svet. Bogensperk je pa ful lep. Komaj cakam slikice. Aja, majhno poroko imas lahko samo ce gres na Mauricius po moje. Ker cim zacnes z zlahto si v riti. A lahko to reces na RR al me bodo spet cenzurirali? Sem pa vidla, da je tvoj oci ena faca. Ti je fotoaparat za bozicka kupil. Ko si tako neocitno namigovala, da ga rabis :) Moj oci je tudi super, sicer sta locena in zivi na drugem koncu Slovenije, ampak sva se vedno ok razumela. Zdaj ima pa on dve mali hcerkici in punco, ki je do konca zmesana pa se malo manj vidimo. Ker ona misli, da ce se ne bomo videli, da bodo vsi pozabili, da ima dve odrasli hcerki iz prvega zakona. Poleg tega je pa itak ljubosumna na vse in vsakogar. In ji je tudi najina poroka bila odvec. Pa ko sva povedala za otroka je bil on ful srecen, njegova punca pa sploh ne, ker se sekira, da bo cudno izgledalo, da bo ta mala sestrica glih 3 leta stara, ko bom jaz rodila. Ja, kot da sem jaz to kriva. Whatever, ne rabim nje. Me pa skrbi kako bo moj otrok cutil do dedka, ce ga sploh ne bo videl. Mah, ne bom vec o tem, ker prav zalostna postanem. Cojka sem ti ze na drugi temi napisala, da jaz mislim, da ti verjetno bodo podaljsali do porodniske. Sploh ce imas res slabo kri in na sploh slabo pocutje. No, ce ne, gres pa se vedno lahko na svojo bolnisko. Samo pazi nase!! Nizy ja, potece mi pogodba avgusta in ker je za dolocen cas, mi je ne bodo podaljsali. Itak. A se ti kaj na to spoznas, ce mi pripada celoten dopust ali ne? Bom verjetno kar v eni temi zastavila to vprasanje. Tukaj je ful enih zensk, ki se na vse spoznajo. Ni vrag, da mi ena ne bi znala pomagati. Nax kaksen avto pa imata? Jaz imam C3 in se bomo vec ali manj v tem prevazali. No, za dopuste si bomo ze sposodili velik avto, ampak za vsakodnevno uporabo pa ne. Kaj vama je rekel v MB? Pa kako je blo? So prijazni? No, bos sporocila, ko bosta dobila vozicek, kako je, a ne? Getreal in Cojka, kje kupujeta pajkice za nosecnice? Meni je blo to ful lepo vedno (na drugih), zdaj pa ko sem noseca bi si jaz tudi lahko kaj takega privoscila. Pa se (fake) Ugg boots imam, ki bi glih fajn cez pajkice pasale. Kje je neka noc? Javi se kaj! Aja, to sem vas hotela vprasati. A si kaj pisete kdaj se vam pomembne stvari dogajajo v nosecnosti? Jaz sem si danes narocila Pregnancy Journal. Sem pri nas gledala pa ni nic pametnega. Pa sem nasla tega, je 15 funtov pa iz Anglije mi ga posljejo tako, da ni tako drago. Je pa fajn, ker ima ful zepkov za kaksne izvide in kaksne stvari notri dati pa zraven za pisati pa par important facts pa to. Pa o porodu pise, pa sam si pises kaj si zelis in potem kako je v resnici bilo pa koga moras poklicati pa kaj s sabo vzeti. Meni se ful dopade. Pa se enega sem narocila, Babys first year ali nekaj takega, ki je na podoben nacin ampak za baby. No, vse skupaj (z postnino vred) me bo stalo 40 eur. Torej priblizno enako kot ce bi pri nas dve knjigici kupila. No, zdaj je pa Harryja konec pa bi lahko sla spat pocasi. Aaaa ne, se Will & Grace je. Jeeej!! Spet bom ponocevala Zelim vam vsem lahko noc in lepe sanje. Se tipkamo jutri.
|