mamika25
|
Jutro!! Vidim, da že vse neki prehitevate, počasi punce!! Nataša upam, da se ti mal umiri vse to, pa da počakaš še mal. Ni še čas... Najprej smo na vrsti tiste ki smo bolj na začetku, a ne... Moj 2.4. se tudi bliža, čeprav imam že skoz občutek, da bo moj marčevski, pa pustimo se presenetit. Kepica tebi tudi velik sreče, pa čimlažji porod, če si ti že kaj bolj dogaja. Vsem z težavami tudi veliko sreče... Meni se je stanje mal umirilo. Na bolečino sem postala kar imuna, sploh nimam časa razmišljat o tem... tišči me še, boli spodaj, težko hodim in težko ustanem. Jutri imam pregled, pa bomo videli kaj bo rekla. Upam, da je samo od tega, ker se je spustil nižje, da drugega ni nič. Vpašala jo bom tudi za tisti bris za streptokok, mal me je prestrašilo vse skupaj, ko sem prebrala tisto žalostno zgodbico. Vsem ki ste se ali se boste dobile na torticah želim da se imate lepo. Mislite kaj name . Moj ima danes roj. dan, mal bomo praznovali popoldne, tamala mi pa še vedno leži, včeraj smo imeli celo štalo, tolk jo je ušesek bolel, da nisem več vedla kaj narediti. Danes je bolje. Antibiotik deluje, še sreča za zdravila... Me je pa tako močno začela srbet koža na trebuhu, nonstop bi se samo praskala, noro!! Krema mi nobena ne pomaga, srbi srbi... In... pojavile so se mi 3 strije . Direkt nad popkom... Pa tolk sem govorila, da jih sigurno ne bo, ker jih pri tamali nisem nič imela. In evo jih, zdaj na koncu. Upam, da jih ne bo še več. Tamala me je včeraj vprašala, ko me je vidla v kopalnici... "Mami, kje pa imaš ti popek?" Smo se smejali še dolgo... No, lep zasnežen dan želim... Tule pri nas ga je zdajle že blizu 15 cm. Kje so zvončki in trobentice, zelena travica, sonček... Ne morem dočakat.
|