katy83
|
Bog je najprej ustvaril moškega in šele nato žensko. To pa zato, ker vsak umetnik najprej naredi skico in šele nato umetnino. Vse lepo drage moje ob dnevu žena. No, moje počutje je že boljše. Očitno pride kaki dan, ko sem čisto na tleh, pa se potem spet malo poberem, pa tak dalje. No, pobiram se tudi z vašo pomočjo. Hvala vam za vse vzpodbudne besede, pa za vaše razumevanje, hvala tudi tistim, ki ste bile malo bolj "stroge". Saj dejansko je tako, da se sama sebi ne bi smela smilit, ampak včasih pač ne gre. Kmalu bo tu in ne bo več časa za razmišljanje o bedarijah, pa za neko jako lenarjenje tud ne. Pa še diplomo moram pisat, pa še vreme mi bo bolj naklonjeno. Ja, spet bom v pogonu. He, he. Kak sem hecna. imam pa še na zalogi nekaj vprašanj, če je kateri slučajno dolgčas in je s tem seznanjena, meni bi pomagalo 1. Kako je z urejanjem preživnine na sodišču v Mb? ali pa drugje? Obstaja kakšen obrazec ali to sam napišeš, moraš kaj pri odvetniku overit? 2. ali se na ctg-ju "vidi" če je otrok v zaostanku rasti? ne, vem, mogoče, da srček bolj počasi bije al pa nekaj? Ker malo me tudi muči, da je rekla gin., da je malo prelahki bebek, ampak uz pa do poroda več ne bo. ja, evo, to so moja vprašanja. Se vidi, da imam čas, ne? Ja, malo paniko delam, samo ne preveč. Drugače pa, ja, mrzlo kot hudič. Brrrrrr. Sem mojemu prej lojtro nekaj držala zunaj, ker je streho nekaj zabijal, pa sem bila oblečena kot eskim. Kepica, Levinjica, Nataša + vse ostale s težavami - držite se, še malo. Kepica je v Mb porodnišnici in kolikor sem seznanjena, če je z otročkom vse ok in plodovnica ok, ne bodo sprožli poroda. Verjamem, da je že izmučena. Sonček85, hvala za informacije o Kepici. IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Jutri pa tortica, mnjammmiiiiiii , komaj čakam da se vidimo da ta vaša imena dobijo obraze Torej, babike, velja za ju3 ob 14.uri v Pohorski. Lahko se dobimo pred Pohorsko, se tam počakamo, pa gremo skupaj not. Meni osebno je vseeno. Gremo pa, če se ne motim jaz, Wannabemommy, Dacy, Ela (vroče čokolade sicer ne pijem, bo pa kakšna brezkofeinska kavica padla), kaj pa ostale? Babyloverka? Amelie? Majas? Venera? Malenaa? Ve pridete? Če rabi katera mojo št. naj mi piše na zs. Al pa če rabi katera prevoz? Chi_Pita - u, fajn, da si se malo oglasila pri nas po dolgem času. Cojka - sem brala pri lj nosečkah, da imaš enake težave z imenom kot jaz. Joj, kak me razp , ko povem ime (Timotej), pa vsak, ampak res vsak reče: Aaa, Timi bo. Mislim halo? Ne, ne bo Timi. Sem bila že na tem, da bi kako drugo ime poiskala, ampak sem se odločila, da tak bo in konec. Jao. Aprilčica - ma veš, da se bomo uspele spoznat. Ti boš itak še kaj na faks hodila v Mb, pa potem ko bomo mamice, se bomo tudi kaj dobile, ne punce? evo, punce, zdaj še malo po netu pogledam gor in dol, pa levo in desno, potem pa grem slikat na steno. Ker mi je v otroški tako fajn ratalo, sem se odločila, da bom še spalnico malo polepšala. lep dan, Katy
|