Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 12:20:26
|
|
|
|
NATAŠA35
|
tropical se vidi da nosiš težkega otroka, moj je bil ob isti starosti težak samo 1615g ...uživaj v toplicah babyloverka evo gremo sigurno jutri v Ikeo in otroške trgovine ...sporočim če kaj vidim...sem pa sestri poslala en link od vozeka, pa me je skoraj kap, ker je kao redna cena najinga vozeka 619€, pa je bil znižan na 419€...ne vem, kje so dobili tele cene danes se mi ni dalo do CSD ker tak pada ...mah bomo pa kasneje dobili nakazano ali pa tudi ne, odvisno od referentke , samo po moje bo kar naslednji mesec nakazano, ker grem že na porodniški dopust, torej še en mesec delam, potem pa lahko rodimo ...samo da prej vse uštimam , upam, da rata...
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 12:30:44
|
|
|
|
dacy
|
Dobro jutro ... jaz sem si danes privoscila spanje do zdaj ... ponoci pa je itak blo celo noc prebujanje ... lulanje 4x, pa kislina , pa zarad kisline sem enkrat se bruhat letela itd... Vglavnem vidim kak vse lepo pridno hodite nakupovat nekaj ... kar hudo mi je ko jaz ne morem Me je ta bolniska cisto zmrdala ... Bom morala pocakat na 15.3. z nakupovanjem, da dobim se za paket denar in bom s tem sla po nakupih. tropical res bo pravi korenjak
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 12:32:22
|
|
|
|
nejanejc
|
hejla tropical, lepo, da je pregled mimo in je vse ok. Lepo se mejte v Čatežkih! nataša, srecno pri nakupih in bo vse ob svojem casu na CSD kajne :) katy, jst sem tud mela tako smotano noč... nisem migla spat, tamalo/tamala pa živahno kot poper pa neki me je spet oblivalo ponoci, nevem al vrocina al kaj drugega.... danes sem dala urin, pa bomo vidli ce je kaj na mojmu strahu res lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 12:47:19
|
|
|
|
legenda_m
|
nč čudnga da mamo tak vreme če tok čvekate, bom še jst mal prispevala h količini padavin. u glavnem jst pa še ne bi šla na dva dela. no sj rok mam tm nekje sred aprila pa vseen. 9 mescov ma najbrž nek namen. mislm jasn mi je da ko je enkrat tok delč da ni poti nazaj pol se ne morš kr zmišljevat sam tko... če je vse ok pol nj bo kr lepo notr tok k je treba. pa še zmer mi ni jasn kko bomo tega otročka spravl na svet . spet sm bla u šopingu, u milerju nabavla brisače pa dudo pa flaško pa pleničke pa še kej... sm si vzela čas za ogled mojga ni blo zravn da bi zaviju z očmi . je pa ful ene kozmetike. kakšno milo ste uzele, trdo, tekoče? kaj pa une kopeli a so primerne za dojenčka, nm je v šs pokazala da ga najprej namiliš pol ga pa v banco namočiš in splakneš. ja vem da se sliš k da bi cunje prala, ma ne mislm tko no. v glavnem uno kopel pa pol kr v banjo zliješ in tm kopaš. kko pa pol splakneš? pa vse une kremce pa mleka za telo. a to dojenček rabi? kremca za obraz se mi zdi ok, če greš ven, drgač pa hm. prosim za razsvetlenje. ena je napisala (nimam pojma kera) da jo je vsakič strah pregleda pri g, tud mene je. kr neki. čeprov je blo do zdj use ok. sam kr neki... kaj pa če.... no dost panike, jst mam pregled v tork. za ctg mi je pa rekla da ga bo merla v 35. tednu tm okrog. zdj sm pa v 33. res pa je da je (zaenkrat) vse lepo zaprto, nbenga otrdevanja (bl na sred je blo neki, ma sm pila donat, pa zdj ni več). a to morš it v porodnišnico al ti mer v zd. se mi zdi da tok stvari ne vem, po drug stran pa če ni nč narobe zkaj bi neki paničarla ane. lepo sm se najedla zdj mi pa kr oči skupi vleče, (ponoč je bla spet žurka) je mene, jst pa njega nazaj. enkrat v rebra, drugič je rito nabasal nekam pri popku (vsaj zdi se mi da je bla rita), pa na wc in pol k sm končno tonila v spanec je mojmu zvonila budilka z vibro. kako sm se, hm razhudila ampak to je premila beseda č. v glavnem sm vstala, in pomivala posodo in butala z vrati in sesala, da me je pol previdno vprašal če je kj narobe. pa sm mu že miljonkrat lepo rekla in prosila, če bi lahko izvolil izklopit vibro. ah ti moški. a je res tko težko razumet da jst rajš spim ponoč kt pa podnev. hb da sm doma. da pol tkole flikam, sam useen. vem pa da ene še v službo hodte tko da se ne bom preveč prtožvala. sneg kopni yeah.... nč mejte se....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 12:58:36
|
|
|
|
Kepica83
|
Hej bejbe! Kepica je danes spet leteča. Vstala sem ob 1:50. Ob 3 sma zajtrkovala z dragim pol 5 pa me je dragi odložil pri mojih starših on pa je šel delat. Ker sem mogla it po odločbo na csd o porodniški, pa k zdravniku po bolniški list.... Pol pa sem najrajši da mi ni treba z svojim avtom hodit. In ga kar pri starših počakam dokler ne konča z šihtom. Leva stran reber me tak boli da komaj diham . Zakaj? Nimam pojma. Ne spomnim da bi se kje udarla. Je pa naša žaba danes prava carta. Mami more non stop rokico meti na bušiju in božat, drugače smo sitni. In pretepamo mamici do onemoglosti. Ponavadi pa je ravno obratno. Bog ne daj da se mami s trebuščkom k atiju stisne-.Že red dela, pa atija vstran tišči. Groza v glavnem . Pleničke... jaz sem nabavla en paket pampersk. Upam, da bodo vredu.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 13:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Je pa naša žaba danes prava carta. Mami more non stop rokico meti na bušiju in božat, drugače smo sitni. In pretepamo mamici do onemoglosti. Ponavadi pa je ravno obratno. Bog ne daj da se mami s trebuščkom k atiju stisne-.Že red dela, pa atija vstran tišči.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 13:05:21
|
|
|
|
amelie
|
legenda, moj ima narejeno budilko na pet minut, vstane ob 6.30, prvo bujenje pa ima nastavljeno 5.50 potem pa računaj, kolikokrat se budilka dere vsako jutro za znoret!!! ampak mu ne morem tečnarit, ker vsako jutro pridno pse sprehodi, da se lahko jaz naspim, čeprav bi jih jaz komot sprehodila malo kasneje, ker delam od doma in imam čas.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 13:09:12
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem pa šele včeri ugotovila , da so mi bolniško narobe izračunal , si morte mislt 269€, jaz sem pa milsila , da je bilo nekaj čez 300€,je pa bilo še clo manj in seveda takoj panika, ker še januarska plača pade v porodniško , bom pa nakazilo dobila šele naslednji mesec , se bo vsaj takrat mal več poznalo včeraj sm šla na OGTT in je bila prva vrednost na tešč 6.1, druga 10.1, tretja 6.8 na četrto pa nisem čakala , ker sem bila tolk lačna , da sm kr šla , itak mam šele v torek diabetologa,...je pa rekla , tetica v laboratoriju , da glih po meji hodim , tko da upam samo na kakšno dietico
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 13:10:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89 IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Je pa naša žaba danes prava carta. Mami more non stop rokico meti na bušiju in božat, drugače smo sitni. In pretepamo mamici do onemoglosti. Ponavadi pa je ravno obratno. Bog ne daj da se mami s trebuščkom k atiju stisne-.Že red dela, pa atija vstran tišči. Kepica, kaj je punčka? Radovednost pač.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 13:15:24
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89 IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Je pa naša žaba danes prava carta. Mami more non stop rokico meti na bušiju in božat, drugače smo sitni. In pretepamo mamici do onemoglosti. Ponavadi pa je ravno obratno. Bog ne daj da se mami s trebuščkom k atiju stisne-.Že red dela, pa atija vstran tišči.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 13:17:24
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89 IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Je pa naša žaba danes prava carta. Mami more non stop rokico meti na bušiju in božat, drugače smo sitni. In pretepamo mamici do onemoglosti. Ponavadi pa je ravno obratno. Bog ne daj da se mami s trebuščkom k atiju stisne-.Že red dela, pa atija vstran tišči. Kepica, kaj je punčka? Radovednost pač.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 13:21:16
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 babyloverka evo gremo sigurno jutri v Ikeo in otroške trgovine ...sporočim če kaj vidim...sem pa sestri poslala en link od vozeka, pa me je skoraj kap, ker je kao redna cena najinga vozeka 619€, pa je bil znižan na 419€...ne vem, kje so dobili tele cene odkod pa take cene? ohjoj. no upam da boš jutri našla kaj pametnega, ker potem še jaz šibam drugi teden gor
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 13:22:13
|
|
|
|
NATAŠA35
|
kepica vem kak je to, tud jaz se ne moram stisnit nobenmu, takoj to opazi in začne rogovilit... jaz kar težko čakam jutri, da še kaj dokupim v ikei za malega, potem pa počasi vse pripravim in ko bom nastopila porodniški dopust, da je vse poštimano, pa da se bom lahko malo učila in uspela dva izpita zaključit pred porodom, ostale pa potem ...
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 13:27:16
|
|
|
|
babyloverka
|
no jaz ne bi bila jaz če ne bi vsak dan nekaj novega odkrila. to sem ugotovila včeraj zvečer in takoj pomislila da vas moram informirat naprej, ker mene je skoraj na rit vrglo. nivea nahrbtnik, vem da smo nekaj govorile o tem, no če ga ima katera namen kupit si poglejte ta dva linka in primerjajte cene. to vsekakor ni reklama ampak obvestilo, ker jaz sem onidan že v rokah imela ta nahrbtnik v babycentru in bi se danes po glavi tolkla če bi ga kupla. babycenter: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=38622 toysrus: http://www.babiesrus.at/produkte/nivea-wickelrucksack-353175.html
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 13:32:08
|
|
|
|
nejanejc
|
Razlika je ocitna, ajajaj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 13:51:58
|
|
|
|
dacy
|
kepica ne bo nic komentirala Meni se skoz dogaja da vsak pravi da jaz bom pa kao ziher fantka imela in da jaz ziher tud vem da bo fantek ker vse kupujem v modrih barvah in nic v barvah za puncke ... Ja pa a ni to logicno cist ??? Menda ne bom jemala roza cunjic, pol pa ce bo fantek pa ga bom morala v roza oblacit al kak
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 13:54:33
|
|
|
|
nejanejc
|
dacy mene tud roza prov nic ne vlece... bi kar modro mela... to lahko tudi puncki oblečem :) no, sej bomo kmali vidli kaj bo res :) (ne, kaj je že)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 14:24:03
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89 3 kile Waaaw.. Ja, tud meni je blo slabo. Pol po pavzi je blo malo boljše, kr sem se do hodnika sprehodla pa spila malo vode, potem pa spet ista pesem dalje. Kaj češ. Vidva sta sedela tam čist čist zadaj kjer smo z lutkami delali ne? Sem na koncu še enkrat pogledala tja pa vaju nisem več vidla. V 39. tednu maš komaj pregled? Kaj če pa prej rodiš? Kje pa maš G? Ja, res je velikan Jaz sem se rodila z 2,5 kg na rok, moj z 1,5 kg - nedonošen, tako da mi res ni jasno, kako je nama uspelo naredit tako velikega otroka Ja, tam zadaj sva bila - je boljši zrak Po pavzi, ko smo bili vsi spredaj, mi je pa slabo ratalo. Je moj spremljal dalje, jaz sem pa tud šla na hodnik dihat in pit, ampak mi ni pomagalo, tako da sva potem raje šla, ker mi je bilo res grozno G imam samoplačniško v MB, sem drugače fuuul zadovoljna z njim. Očitno je ocenil, da pogosti pregledi niso potrebni, samo jaz bom vseeno prosila, če me lahko malo prej naroči. Komu to hodiš samoplačniško, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 14:40:42
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Evo mene iz bolnice in pregleda, mali je težek 2500g, raste tudi vredu v glavnem z bebijem vse ok. Jaz pa sem še vedno slabokrvna, mam premalo kalija in premalo beljakovin , nardili so mi ctg in spet so mi vzeli kri - vampirji . Od dans naprej sem na beljakovinski dieti z obveznimi sadno- zelenjavnim dnem, ter bolj ali manj vse brez soli. Upam da do 17.3. se stanje z zatekanjem izboljša, kr drugač mi bodo sprožli porod . Tako da za seznam NP 17.3. + ctg To je od mene za dans vse grem počivat kr sem ful utrujena, pa še noge morm v luft držat Lepo se mejte čez vikend in čuvajte svoje bebije
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 14:50:36
|
|
|
|
NATAŠA35
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka no jaz ne bi bila jaz če ne bi vsak dan nekaj novega odkrila. to sem ugotovila včeraj zvečer in takoj pomislila da vas moram informirat naprej, ker mene je skoraj na rit vrglo. nivea nahrbtnik, vem da smo nekaj govorile o tem, no če ga ima katera namen kupit si poglejte ta dva linka in primerjajte cene. to vsekakor ni reklama ampak obvestilo, ker jaz sem onidan že v rokah imela ta nahrbtnik v babycentru in bi se danes po glavi tolkla če bi ga kupla. babycenter: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=38622 toysrus: http://www.babiesrus.at/produkte/nivea-wickelrucksack-353175.html uhhh to pa je razlika, pa še ta drugi mi je lepši
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 15:05:29
|
|
|
|
nincy29
|
evo še mene... učiri smo imeli pregled in ultrazvok. glede na to da sem dala za ultrazvok 30€ sem ful razočarana.niti slikce mi ni dala in tak na hitro je pogledala . smo pa težki nekaj čez 1600g. drugače use ok. nič ni niti pogledala če sem kaj odprta itd. mam pa zdaj pregled čez 4 tedne,takrat imam tudi CTG. za seznam: NP 26.3.2010+CTG,kg skupaj +10
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 15:36:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Jaz pa sem še vedno slabokrvna, mam premalo kalija in premalo beljakovin , nardili so mi ctg in spet so mi vzeli kri - vampirji . Od dans naprej sem na beljakovinski dieti z obveznimi sadno- zelenjavnim dnem, ter bolj ali manj vse brez soli. Upam da do 17.3. se stanje z zatekanjem izboljša, kr drugač mi bodo sprožli porod .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 15:46:33
|
|
|
|
legenda_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie legenda, moj ima narejeno budilko na pet minut, vstane ob 6.30, prvo bujenje pa ima nastavljeno 5.50 potem pa računaj, kolikokrat se budilka dere vsako jutro za znoret!!! ampak mu ne morem tečnarit, ker vsako jutro pridno pse sprehodi, da se lahko jaz naspim, čeprav bi jih jaz komot sprehodila malo kasneje, ker delam od doma in imam čas. amelie sva na istem sam da je pr nm naštimana ob pol šestih, vstane pa ob 6....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 15:52:08
|
|
|
|
nincy29
|
aja pa učiri sem gledala Orgasmic birth..rees zakon dokumentarec
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 26.2.2010 16:03:55
|
|
|
|
Kepica83
|
Dacy kepica nebo nič komentirala. sem samo hudičke prilepla. Jaz pa 2.3. nastopim z porodniško. . Točno 6 mesecev sem bila na bolniški. Bo zdaj fajn rečt ko bo kdo vprašal... ja jaz pa sem na porodniški. Ne pa da te vsaki sprašuje, kaj pa je narobe da si na bolniški???
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?