katy83
|
pozdravljene so . ja, zunaj je full lepi sonček, jaz pa cel dan sama. Ma tak, ko sem sama mi ni nekaj za na sprehode hodit. Pa še jaz sem bolj tak mestna punca, da če že grem sama na sprehod, da je to nekje kjer je dosti ljudi, pa lahko malo opazujem. Ja, vem, bedna sem. Če pa greva z dragim, pa imam rada bolj mir, pa romantiko. Zato že komaj čakam , da bom vozičkala. Pa kak bo fajn, kratki rokavi, sonček, aaaaaaaaaaa. streptokok - o, super, da sem to izvedela. Bom mojo g. v četrtek vprašala. Se pa cene baje full razlikujejo. Od 0€ do 35€ baje. kilogrami - mislim, da sem pri nas zasledila to temo. Je ena napisala, da se zdaj ne redi več al kak? no, jaz zadnjih 14 dni tudi ne grem nič gor, pa me že malo panika stiska. Saj otrok si itak vzame kar rabi al ne? Upam, da je vse ok. Joj, kje je še ta četrtek, da se še prepričamo v to. Getreal - ja, v Mb so tudi full ultivo hvalili. Ma, ne glih hvalili, ampak nič slabega niso rekli. Sva pa mi2 tudi odločena za EA kot rezervni plan. Ker jaz sem pač še vedno optimistka in upam, da bo to šlo vse tak hitro, da je ne bom rabila. Dacy - za fotoaparat. Slike pa itak da bodo dobre, ker bo vajin najlepši za vaju. No, razen če bosta z zaprtim objektivom slikala. Budilke - vidim, da sem glede tega podobna vašim . Jaz si obvezno moram uro nastavit vsaj pol ure prej, pa vsaj 3x dremež. Neka noč - u, ti pa že veš kdaj boš cartala. Fajn. Aprilčica - držimo pesti za službo za tvojga. Ono, kar sva se preko FB pogovarjale za faks, sem pisala na naš skupni mail, pa še nič ni odgovora. Upam, da kaj dobim in ti lahko pomagam. Kepica - ja, glede pa sva kar na istem. Kljub moji tečnobi, je moj full zlati. Res, da dosti dela, pa sva malo skupaj, ampak ko sva skupaj. Jao, komu lepše kot meni. Tako, lepo preživite vikend. Mi gremo danes zvečer malo čagirat na en rd, pa se že veselim, Ampak malo me je strah, da ne bi bila prevelika gužva, ker s tem bušijem ravno ni varno se nekje tak muvat. No, če bo prevelika gužva, bova pač odšla domov, v posteljo, pa si sama gužvo naredila.
|