Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 14:11:25
|
|
|
|
TAMIKA3
|
katjuša in čebel@ zelo lep kolaž in seznam
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 14:26:52
|
|
|
|
simonakr
|
Shuka in Vandame - lepo da sta se javile! Tud vama lepe praznike! Tristan za prve korake! Najdla sm jaslice!!!! V čist tazadni omari pod kupom papirja! Moški! Zdej se pa praznovanje lahko začne! Si grem nardit en kuhan vin! Če se ne tipkamo - lepo praznujte!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 14:53:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 TRISTAN SAM VSTANE IN NAREDI 3,4 KORAKE ja kam se mu pa mudi bravo Tristan za bratci imam sestrično, ki ima tudi 4 otroke in najmlajši je bil tok len... vse so mu k riti znosl in mu ni blo treba je vse ful pozno začel, je kr v kotu sedel in bil nemi opazovalec....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 14:55:11
|
|
|
|
Katjusa
|
evo moji cookiji se že pečejo:) dons so se mi mal bolj razlezli k sem vmes po florija letela ma važn da bodo dobri:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 15:03:32
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo moji cookiji se že pečejo:) dons so se mi mal bolj razlezli k sem vmes po florija letela ma važn da bodo dobri:) Men so se vsi razlezli pa se bodo vseeno vsi pojedli!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 15:07:45
|
|
|
|
črticaa
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 15:10:05
|
|
|
|
črticaa
|
francosko solato delam že cel dan,...pa še kr ni konc,....... korenje ,..grah,...krompir,....kumarice,.........aaaaaaaaaaa prov ne da se mi več pa še dominik je sitn posran je in se ni pustu previt,...tako da zdaj pokakan spi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 15:17:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa francosko solato delam že cel dan,...pa še kr ni konc,....... korenje ,..grah,...krompir,....kumarice,.........aaaaaaaaaaa prov ne da se mi več pa še dominik je sitn posran je in se ni pustu previt,...tako da zdaj pokakan spi sorry sam to je tvoj otrok...... ampak ne kapiram kak se ti ni pustil previt še manj pa tebe da ga daš zavestno pokakanega spat..... upam, da ne bo imel rdeče ritke..... tud jst imam slab dan sam otrok nikol ne gre pokakan spat sploh ap da bi jst vedla da je pokakan pa bi ga spat dala..... in ni ga otroka, ki se mi nebi pustil previt...... kje je tle božični duh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 15:41:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo moji cookiji se že pečejo:) dons so se mi mal bolj razlezli k sem vmes po florija letela ma važn da bodo dobri:) Men so se vsi razlezli pa se bodo vseeno vsi pojedli! sem ugotovila da ni sam zato sem delala dvojno maso in sem dala preveč sladkorja.... sej ti se bodo vseeno pojedli so pa precej sladki pssst pečem novo rundo po receptu (sam bodo za rezervo:))
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 15:51:17
|
|
|
|
Katjusa
|
na levi lep cooki na desni razlezen cooki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 17:19:10
|
|
|
|
sjmm
|
Evo moje drage bejbe.....jz sem že kr mal zmatrana,,,,mali je dons taka tečkica, mislim, da spodaj 2 vn rine, pa skoz je lačen...čist v prazničnem stilu...no, mi še čakamo na večerjo, bo čez kako urco, darila so pod smrekico, sam mulčki kar zmučeni od šole, tko, da še ni pravega vzdušja...a je treba preklopit...napekli zaenkrat smo....potem pa naprej Vsem skupaj želim res čaroben večer v krogu najbližjih, naj vas prazničen duh ponese v posebno razpoloženje, naj odzvanjajo božične pesmi in se razlega smeh ob odvijanju daril......lep večer vsem in hvala, da ste tu vsak dan...dan za dnem.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 21:33:01
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: črticaa francosko solato delam že cel dan,...pa še kr ni konc,....... korenje ,..grah,...krompir,....kumarice,.........aaaaaaaaaaa prov ne da se mi več pa še dominik je sitn posran je in se ni pustu previt,...tako da zdaj pokakan spi sorry sam to je tvoj otrok...... ampak ne kapiram kak se ti ni pustil previt še manj pa tebe da ga daš zavestno pokakanega spat..... upam, da ne bo imel rdeče ritke..... tud jst imam slab dan sam otrok nikol ne gre pokakan spat sploh ap da bi jst vedla da je pokakan pa bi ga spat dala..... in ni ga otroka, ki se mi nebi pustil previt...... kje je tle božični duh brca,..se dere,....okol obrača in podobno,...in potem se je moj dragi predramil,...ga stisnil k sebi in sta zaspala no ja pa na konc sm ugotovila da (ponovno) sploh ni bil pokakan ,..ampak samo prdi božični duh,.........mmmmmmmmm kr bo no,............ sploh zdj ko smo že odprli darila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2009 21:45:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 22:13:09
|
|
|
|
Ajvy
|
TKO piškotarija je čist uspela...sem tolk vesela..pa utrujena tut sjmm.... vandame ...ja ti revčki da vas bacili pustijo pri miru.... Tamika...česitke Tristanu za korake lepo praznujte.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 22:25:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer Božični duh....no ja.....vsak nej pri sebi popuca...... Mi smo že pojedl,....vse rakete v zrak spustil, mularija pa še vedno skače ko nora....... Grem jih probat skidat spat......da bova mela s Šimćetom pe kej od Božičnega večera....... lp imam občutek, da tole leti name in na moje počutje ob teh praznikih, mislim, da je moja osebna stvar zakaj me božično novoletni prazniki vržejo iz tira in mi tega tle tud če bi hotla ni treba razlagat..... sam vseen ne dajem otrok pokakanih spat (črtica OK če ni bil pokakan sam ti si misla da je) no pa sej vseeno.... morem pa rečt, da je tela božični večer minil ful lepo florjan je letos že lepo pomagal pri postavitvi in okrasitvi smrečice in z jaslicami se je igral..... benjamin se pa kr nekako boji smrečice, tak da mislim, da bo ene 2 dni hodu polj daleč naokoli lučke ful gleda, če ga nesem bliže pa začne kr nabitat pred tem sem nardila večerjo in sta rpišla babi in dedi zraven.... nimam kej rečt lepo je blo..... zdej bi šla pa polnočnicam sam pr nas imajo polnočnice gor na sv. uršoli in tja mi ni za rint.... sploh ne danes ker me boli hrbet (me je včeraj krč zagrabu k sem hotla neki pobrat).......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 22:28:01
|
|
|
|
Katjusa
|
črtica a si kej lepega dobila?..... kaj je pa dominik dobil? mi2 sma darila ravno zavijala, odpirali jih bomo pa zjutraj ko se vstanemo.... ker drugače otrok nebi več spat spravla sploh florija..... mislim, da se bom ju3 cel dan kolkr bomo doma igrala z legicami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 22:30:53
|
|
|
|
Katjusa
|
grem v dnevno sem cel dan prala en stroj perila in končno m je uspelo (sem pozabla vklopit) zdej grem pa zlagat moj bo pa kako na sintersajzer zaigral pol pa mal tv in spat..... lep božič......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2009 22:53:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 23:10:30
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Najprej naj vam vsem skupi voščim en lep Božič!!! Danes ni blo neki full cajta za RR... Opoldne sm Gajo peljala h noni v varstvo, pol smo šibnle z mamo še malo v šoping, pol sm bla pr noni. Doma sm darila zavijala, pol smo šle pa dol h tašči na večerjo, moj je itak delal popoldne...Pa smo bli pol vsi trije pr tašči do 22h... Zdej je pa moj vn šibnu, Gaja spi, jst pa malo po netu! Kdo tuki?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 23:15:46
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa črtica a si kej lepega dobila?..... kaj je pa dominik dobil? mi2 sma darila ravno zavijala, odpirali jih bomo pa zjutraj ko se vstanemo.... ker drugače otrok nebi več spat spravla sploh florija..... mislim, da se bom ju3 cel dan kolkr bomo doma igrala z legicami jaz,...od lubija nič,..od tasta in tašče,..pižamo,..tušerje,..rokavico za pečico dominik,...... 2X legice,... dormeo kovtr(prešita odeja),...sm mu že naštimala in slakdo sanja na toplem poganjalec,.no neki podobnega,..... tak lonček k morš like po obliki not metat,... od fisher price take keglje poj pa s kravjo glavo zbijaš,..to mu je najbol všeč,.. šalčka,. .pižama .........za1x to adrian....psp igrico za psp bakugane copate dormeo kovtr šalčko kapo .......za 1x to
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 25.12.2009 6:25:36
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro......božič jeeeeeee.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 25.12.2009 9:16:37
|
|
|
|
witto
|
Pride čas,ko naše srce in um objame tišina. Čas,ko se svet ustavi in nam dopusti, da najdemo mir. Taki preadhi so kratki. Zato uživajte v teh trenutkih. Vesele božične praznike, in vse dobro v novem letu 2010!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 25.12.2009 11:32:43
|
|
|
|
claud
|
Lepe praznike vsem skupaj! Po eni strani miru, po drugi pa razigranosti in igrivosti! Naj nas malčki čimbolj ubogajo, mi pa bodimo strpni! Našim pa lepo in mirno preživljanje nosečnosti! Rada vas imam!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 25.12.2009 13:13:09
|
|
|
|
Ajvy
|
Vesel in Miren Božič klepetulje
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?