|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
24.12.2009 10:47:27   
baki
nik zaspal ob 8.30 pa še kr spiuser posted image user posted image user posted image verjtno mu primankuje spanja pa še v vrečo ga nisem dala.mogoče mu tudi ta ne paše????

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
24.12.2009 10:49:09   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

onasiss in sjmm si jih bom obvezno kupilauser posted image A še kej druzga priporočata (mam tea tree kremo in materino dušico)

ognjičeva krema in intimno milo so zakon...no, vsaj pri nas...pa gel za po britju s planiko...ma tko lepo diši- za moške

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
24.12.2009 10:49:20   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

GGGGggggrrrrrrrrrrrrr Moški pa njihovo pospravljanje! Ne najdem ne jaslic pa ne štalce!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....med šraufe poglej....user posted image user posted image

Moj je isi k se on spravla red delat potem nč več ne najdem, sem za veliko noč vse stvari iskala ker je on tko dobr pospravu user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej mu pa določenih stvari ne pustim več pospravlat al mi more pa pokazat kam je dal.

ah moški! user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
24.12.2009 10:49:48   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

moj je malega mal na luft odnesel, zdej sem zaklječla z biznisam...mam poln kufr za letos, ne pogledam več teh klin....čevih računov in ponudb....adijos

zdej grem našga lososka v marinado napopat, pa še par e- voščilnic pošljem

pol pa eno enolončnico za kosilo, pa palačinke....pol pa naprejuser posted image user posted image

ampak morm povedat, da po dolgih letih nimam nič kej pospravln za božič...sem kr mal user posted image user posted image user posted image , sam kaj, ko vse sproti raznesejo...jih bom popoldne mal zaposlila, da bodo vsaj za svojim ritkam pospravluser posted image user posted image ...ta velka mi je že včeri ful živc potegnla...je fuuul težial, da hoče puder za obraz k ima nekaj mozoljčkov....seveda ji kupim, pa še kremco, pa korektor, pa pilico za nohte in en lep lak, pa še parfumček in glos za ustnice, vse v eni znamki....pol se neki napudra, pa začne vpit, da zdej se ji pa še bol vidi...pol sem ji razložila postopek pudranja..k sem enga v kremi vzela in še enga v prahu...in me gleda k da sm čist za luno...pa reče...a to misliš da bom jz delal..pa za to porabih ziher 10 minut...ah, sej ga sploh ne rabm.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...HALO...sva ble nakurjene cel popoldne...sem samo s fanti smrekco okrasila, sem bla kr mal užaljena...sej vem najstniške fore pa to...sam kr je pa preveč je pa preveč...pol pa še zvečer...da nima nobene lepe majice...pa sva ji par dni nazaj v Tom tailorju kupila 3 majice, je ena skor 15e...no, to pa imaš pol za zahvalo...sva jo ful preveč razvajala...je razvajena k ostali 3 skupaj...Janči pa je bil toook priden mi je cel popoldne pomagal..spet..tko, da ne vem kaj  je s puncami današnjega cajta...sva imela pol z mojim tehnični sestanek zvečer, sva mal uskladila vzgojne prijeme...tko, da bo dons verjetno čist iz sebe k jo bova mal privila...a drugače bo šit...že tko sva mal pozna...

joj,  sorry, cel roman...a mi je še dans fuuul težko pri srcu...no, pa zdej ni cajt za take...fajn se imejte!!!!!!!!

kaj me še čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
24.12.2009 10:51:29   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

moj je malega mal na luft odnesel, zdej sem zaklječla z biznisam...mam poln kufr za letos, ne pogledam več teh klin....čevih računov in ponudb....adijos

zdej grem našga lososka v marinado napopat, pa še par e- voščilnic pošljem

pol pa eno enolončnico za kosilo, pa palačinke....pol pa naprejuser posted image user posted image

ampak morm povedat, da po dolgih letih nimam nič kej pospravln za božič...sem kr mal user posted image user posted image user posted image , sam kaj, ko vse sproti raznesejo...jih bom popoldne mal zaposlila, da bodo vsaj za svojim ritkam pospravluser posted image user posted image ...ta velka mi je že včeri ful živc potegnla...je fuuul težial, da hoče puder za obraz k ima nekaj mozoljčkov....seveda ji kupim, pa še kremco, pa korektor, pa pilico za nohte in en lep lak, pa še parfumček in glos za ustnice, vse v eni znamki....pol se neki napudra, pa začne vpit, da zdej se ji pa še bol vidi...pol sem ji razložila postopek pudranja..k sem enga v kremi vzela in še enga v prahu...in me gleda k da sm čist za luno...pa reče...a to misliš da bom jz delal..pa za to porabih ziher 10 minut...ah, sej ga sploh ne rabm.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...HALO...sva ble nakurjene cel popoldne...sem samo s fanti smrekco okrasila, sem bla kr mal užaljena...sej vem najstniške fore pa to...sam kr je pa preveč je pa preveč...pol pa še zvečer...da nima nobene lepe majice...pa sva ji par dni nazaj v Tom tailorju kupila 3 majice, je ena skor 15e...no, to pa imaš pol za zahvalo...sva jo ful preveč razvajala...je razvajena k ostali 3 skupaj...Janči pa je bil toook priden mi je cel popoldne pomagal..spet..tko, da ne vem kaj  je s puncami današnjega cajta...sva imela pol z mojim tehnični sestanek zvečer, sva mal uskladila vzgojne prijeme...tko, da bo dons verjetno čist iz sebe k jo bova mal privila...a drugače bo šit...že tko sva mal pozna...

joj,  sorry, cel roman...a mi je še dans fuuul težko pri srcu...no, pa zdej ni cajt za take...fajn se imejte!!!!!!!!

kaj me še čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah, sej če si stroga že zdej, bo bolje...sam pri men so bli ful..pol sm pa jz popuščala...se ne splača

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
24.12.2009 10:54:08   
Onasiss
sjmm.....joj to so tipične najstniške fore..... se spomnim kako je bilo z mojo sestro...križ.. jaz sem ji dovolila, da je kar moje cunje nosila in se z mojimi stvarmi mazala, mat še dons ne ve, kaj so najstniške tegobe.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobra si, da maš živce......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
24.12.2009 10:55:34   
Urša08
sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image tale najstniška leta nas še vse čakajouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
24.12.2009 10:58:46   
baki
mojuser posted image dons spet kuha.peče kurje bedrce+rižuser posted image user posted image .mogoč mi ga pa rata zdresiratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
24.12.2009 11:06:11   
baki
moj si je kupo 2kg debelih grumpov.in tip misli vse pojest.se mu je čistuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
24.12.2009 11:07:28   
baki
ursa....a še kr kapučinčkaš?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
24.12.2009 11:07:51   
simonakr

mojuser posted image dons spet kuha.peče kurje bedrce+rižuser posted image user posted image .mogoč mi ga pa rata zdresiratuser posted image user posted image user posted image

Jest na tvojmu mestu ne bi preveč upala! Redki so ki se pustijo zdresirat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
24.12.2009 11:09:58   
Urša08

ursa....a še kr kapučinčkaš?

Nč več. sem dala zelenjavno juhico za tamaledva kuhat, da pojesta kosilo predno gremouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
24.12.2009 11:11:04   
Urša08

moj si je kupo 2kg debelih grumpov.in tip misli vse pojest.se mu je čistuser posted image user posted image user posted image

kaj pa je grump?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
24.12.2009 11:15:19   
simonakr

kaj pa je grump?

Ja to tud mene zanima!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
24.12.2009 11:29:09   
Urša08
Zdaj grem pa jaz do konca spakirat in sebe zrihtat, potem pa še tamaledva, da bomo čez dobro urco štartaliuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
24.12.2009 11:31:14   
Čebel@
onasiss,urša........hvala vama za voščilnici........zlati stauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
24.12.2009 11:31:46   
Urša08
user posted image

Punce moje drage uživajte danes med svojimi najdražjimi, naj bo večer poln smeha, lepih besed, objemov, igranja,dobrot, ...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
24.12.2009 11:32:58   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

onasiss,urša........hvala vama za voščilnici........zlati stauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@ user posted image user posted image

Onasiss upam, da bo poštar danes dostavil kupončkeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
24.12.2009 11:33:59   
Čebel@
PUNCE MOJE!
ŽELIM VAM PREČUDOVIT BOŽIČ,DA VSAJ ZA TRENUTEK POZABITE NA VSAKDANJE SKRBI,DA GA PREŽIVITE S SVOJIMI NAJBLIŽJIMI IN UPAM DA VESTE,DA STE POSEBNE IN SUPER MAMICE!
ZELO VAS IMAM RADA,ČETUDI VAS VEČINO NE POZNAM OSEBNO!!!user posted image

Maja

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 24.12.2009 11:34:51 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
24.12.2009 11:35:17   
baki

kaj pa je grump?

ocvirk

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
24.12.2009 11:41:32   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

PUNCE MOJE!
ŽELIM VAM PREČUDOVIT BOŽIČ,DA VSAJ ZA TRENUTEK POZABITE NA VSAKDANJE SKRBI,DA GA PREŽIVITE S SVOJIMI NAJBLIŽJIMI IN UPAM DA VESTE,DA STE POSEBNE IN SUPER MAMICE!
ZELO VAS IMAM RADA,ČETUDI VAS VEČINO NE POZNAM OSEBNO!!!user posted image

Maja

hvala to si pa lepo napisala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
24.12.2009 11:43:38   
Katjusa
Men se rola.....

punce hvala vam za čestitke tako po mailu kot po forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... jst se ubadam s koledarji in kolažem (mi ni shranlo včeraj in delam na novo no vsaj napiseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).... čaka me stanovanje za spucat..... nimamo kam niti smrečice postavituser posted image user posted image user posted image user posted image
sam znorim še lahko....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
24.12.2009 11:44:21   
baki

user posted image

Punce moje drage uživajte danes med svojimi najdražjimi, naj bo večer poln smeha, lepih besed, objemov, igranja,dobrot, ...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
24.12.2009 11:47:08   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Men se rola.....

punce hvala vam za čestitke tako po mailu kot po forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... jst se ubadam s koledarji in kolažem (mi ni shranlo včeraj in delam na novo no vsaj napiseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).... čaka me stanovanje za spucat..... nimamo kam niti smrečice postavituser posted image user posted image user posted image user posted image
sam znorim še lahko....

katjuša saj bo vse šlo skozi sam na bit živčna zvečer ko bojo darila pod jelki boš pozabla na vse.ko je fulll lepo ko otroci odpirajo darilauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
24.12.2009 11:47:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Men se rola.....

sam znorim še lahko....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?