Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:16:34
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No evo jaz sem napisala spisek za v trgovino Sem včerej mojmu rekla da nam sam par malenkosti fali, pa mam cel listek poln jst sem tud včeraj mojga vprašala, če bomo šli v trgovino, da rabim nekaj stvari pa smo zapravli 110€ pri nas tedensko ne gre manj k 100-150e v sosedu+ hoferju(mleko in pasja hrana) pa še ene 60-80 v milerju...plenice mleko, kaj sladkega, misliji, kavica, mokri robčki, prašek...sam nas je 6 + naša pasja mrcina
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:16:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud cez korito damo mrezico iz pecice in nanjo torto. Nato cokoladno glazuro lepo polivamo po torti. Mrezica je zato da se cokolada odteka, da se ne nabira spodaj. mene pa vedno tako jezi, če delam kako sladico, ki se ga potem s čokolado oblije ker se tista čokolada nabira spodaj.... ful dobra ideja imam eno ravno pravšno mrežico kot iz mikrovalovne in je na nogicah prav primerna za kaj takega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:20:05
|
|
|
|
Šaki
|
katjuša kaj se sekiraš glede trgovine.mi smo šli zadnjič po pol vozka v tuš pa smo dali 124 evrov. bljak kok je vse drago...mene kar žalosti
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:21:12
|
|
|
|
rebeka84
|
Cao mamice! Kako ste? Mi smo včeraj zvečer prišli iz Bosne. Doli ni nič snega, za naš Božič je bilo izmerjenih 21°C! Urošu malo teče iz noska ampak upam, da bo do sobote vredu, da bova lahko prišla. Sm vidla, da nas bo velikooo! Super! Katjuša nad čestitkami so bili vsi navdušeni! Zdaj pa še malo slikic... prvi koraki čakam na dedka mraza
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:23:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No evo jaz sem napisala spisek za v trgovino Sem včerej mojmu rekla da nam sam par malenkosti fali, pa mam cel listek poln jst sem tud včeraj mojga vprašala, če bomo šli v trgovino, da rabim nekaj stvari pa smo zapravli 110€ pri nas tedensko ne gre manj k 100-150e v sosedu+ hoferju(mleko in pasja hrana) pa še ene 60-80 v milerju...plenice mleko, kaj sladkega, misliji, kavica, mokri robčki, prašek...sam nas je 6 + naša pasja mrcina a kuža je samo na kuplevni hrani al je vse? si me spomnla mehčalca, praška in tabletk za pomivalni stroj še kupla nisem sem pozabla... mičkano še mam o petka bo ..... včeraj smo kupli meseka, zelenjavo, olje, mleko, nekaj za hladilnik, špagete, kruh in nekaj soka..... kar ne bomo pojedli so samo tabletke za wc ko sem ravno pri mehčalcu tiste ki imate sušilca ga uporabljate al ne? men ga je zadnjič zmanjkalo pa sem imela nujno pranje in ga nisem dala pa je blo tako čudno perilo pa imam ariel k piše gor, da ni treba mahčalca?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:25:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Cao mamice! Kako ste? Mi smo včeraj zvečer prišli iz Bosne. Doli ni nič snega, za naš Božič je bilo izmerjenih 21°C! Urošu malo teče iz noska ampak upam, da bo do sobote vredu, da bova lahko prišla. Sm vidla, da nas bo velikooo! Super! Katjuša nad čestitkami so bili vsi navdušeni! Zdaj pa še malo slikic... prvi koraki čakam na dedka mraza kak maček je me veseli da so vam bile oz. so jim bile voščilnice všeč ste pa imeli pravo malo poletje sej za božič je blo tud tukaj mislim da skos nad 10°C
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:26:28
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša za sušilca v bistvu ne rabiš mehčalca. No jaz ga občasno vseeno dam, sploh če kako cuno ne dam v sušilca Rebeka luštne fotke, pa kok je Uroš že velik Claud hvala za recept A bo Larisa tako tortico dobla za eno leto?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:30:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša...vrtci majo ponavadi na internetu stran in gor je tudi jedilnik...tko da dobiš mal občutka kaj je jedel tisti dan, pa še veš približno kaj ma rad in kaj ne...mogoče pa ne dobi zadostne količine v vtrcu,če je še lačen pa naj prosi da bi še...ne vem pri nas če vidijo da poje pa da če bi še vedno dajo od začetka če mu je blo kej všeč je kr sam reku, da bi še tak, da to mislim, da še kr dela..... sej upam, da bomo imel kak sestanek da dobim vzgojjiteljico v roke.... ona bo bolj vedla povedat ta pomočnica k je popoldne ko rpidem ponj se mi zdi, da je bolj skopa s podatki..... do sedaj še nismo imel nobenega sestanka? enkrat bi naj bil pa je odpadel ker je vzgojiteljica zbolela????? bom danes vprašala če bo kej? si me spomnla morem mal na netu pogledat drgač pa jedilnik imajo tam tud prliman sam vedno pozabim pogledat, če pa za naprej pogledam pa tak tud pozabim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:35:57
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud cez korito damo mrezico iz pecice in nanjo torto. Nato cokoladno glazuro lepo polivamo po torti. Mrezica je zato da se cokolada odteka, da se ne nabira spodaj. mene pa vedno tako jezi, če delam kako sladico, ki se ga potem s čokolado oblije ker se tista čokolada nabira spodaj.... ful dobra ideja imam eno ravno pravšno mrežico kot iz mikrovalovne in je na nogicah prav primerna za kaj takega no zdaj ves...forumi so zakon ane URSA ja Larissa bo mela taksno tortico za RD Jst tok dobre torte nism se nikjer nasla...vedno so take suhe....tale ce jo pravilno nardis je res lepo socna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:36:14
|
|
|
|
Urša08
|
Punce zdej vas pa mal zapuščam. Grem se mal z Žigom igrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:36:56
|
|
|
|
claud
|
Rebeka uaaaaaaaau Uros je pa ze res frajer Pa super da ste se mel fajn v Bosni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2010 13:42:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:43:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce zdej vas pa mal zapuščam. Grem se mal z Žigom igrat lepo se igrajta naš pa spi včeraj je dobre 3 ure spal dons bomo pa vidli.... če bo spet upam, da počasi preklopimo na eno spanje... včeraj je blo potem komot
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2010 13:47:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:47:34
|
|
|
|
Katjusa
|
claud ja dober, da jih imamo forume mislim se človek kdaj kej pametnega nauči antonia tole res ni slaba ideja da se pomente o dopustu in kako bo če bi ona mogla it k zdravniku al pa kamorkoli.... pa če imaš možnost se mal pozanimaj v okolici kak je ta ženska.... četud ima 4 še ne pomeni, da ja zanje znala skrbet, mislim, da beseda ni konj in če poznaš koga, ki njo pozna pač vprašaš.... pa nebi preveč govorila ampak poznam primer.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:49:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KAJ BOSTE KUPILE TAMALIM ZA 1. ROJSTNI DAN URŠA, KAJ STE KUPILI ZA NEJCA? Jst mam spet en LEGO napad ...sam še ne vem kaj to bo res ena težka naloga nimam ideje ampak nekaj bo mogu dobit da bo ostalo za dlje..... sem že pozabla kaj je florjan dobil lego ni slaba ideja ampak najprej rabim en box da te not dam k jih imamo že doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:57:09
|
|
|
|
claud
|
¸Kolumbo darila za rojstni dan...upam da jih bo čim manj....ji bova odprla račun.... no mogoce ji bova une lesene kocke, da vsaj neki izgleda....res mamo ze tok igrac da adijo pamet...smo ze 3x delal selekcijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 13:58:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No evo jaz sem napisala spisek za v trgovino Sem včerej mojmu rekla da nam sam par malenkosti fali, pa mam cel listek poln jst sem tud včeraj mojga vprašala, če bomo šli v trgovino, da rabim nekaj stvari pa smo zapravli 110€ pri nas tedensko ne gre manj k 100-150e v sosedu+ hoferju(mleko in pasja hrana) pa še ene 60-80 v milerju...plenice mleko, kaj sladkega, misliji, kavica, mokri robčki, prašek...sam nas je 6 + naša pasja mrcina a kuža je samo na kuplevni hrani al je vse? si me spomnla mehčalca, praška in tabletk za pomivalni stroj še kupla nisem sem pozabla... mičkano še mam o petka bo ..... včeraj smo kupli meseka, zelenjavo, olje, mleko, nekaj za hladilnik, špagete, kruh in nekaj soka..... kar ne bomo pojedli so samo tabletke za wc ko sem ravno pri mehčalcu tiste ki imate sušilca ga uporabljate al ne? men ga je zadnjič zmanjkalo pa sem imela nujno pranje in ga nisem dala pa je blo tako čudno perilo pa imam ariel k piše gor, da ni treba mahčalca? samo briketi...in kaka miler konzerva.+ makaroni...drgač pa mešamo brikete iz hoferja in frolike
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:00:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Cao mamice! Kako ste? Mi smo včeraj zvečer prišli iz Bosne. Doli ni nič snega, za naš Božič je bilo izmerjenih 21°C! Urošu malo teče iz noska ampak upam, da bo do sobote vredu, da bova lahko prišla. Sm vidla, da nas bo velikooo! Super! Katjuša nad čestitkami so bili vsi navdušeni! Zdaj pa še malo slikic... prvi koraki čakam na dedka mraza cel frajer!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:03:51
|
|
|
|
sjmm
|
evo naša" bejba z lulijem" vam želi lepo popoldne...fajn klepetajte, da vas pol mal berem...je treba kosilčkat in pol na juriš na štacune...buuu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:05:00
|
|
|
|
Urša08
|
eto midva z Žigom se igrava, no trenutno vozi eno chicco zadevo po kuhni Kolumbo a kaj je Nejc dobil letos za tretji roj dan al za prvi? Letos je od naju dobil lego vlak - ta velik , potem je pa dobil še kombajn, pa eno parkirno hišo od fisher pricea, pa ene par avtomobilov, pa bone in denar, je blo 8 daril in sploh ni dojemal Žiga bo pa dobil eno chicco mizico kjer je kot en mini klavirček, pa še par for, me pa mika še tale pelikan od fisher pricea Claud res se velik nabere igrač sam men je tok superca če se otročki igrajo, pa da so igrače kvalitetne. Kar dobi denarja gre pa itak na otrokov račun, sam kot starš se mi zdi da je lepo da otrok dobi igračo, pa jaz itak rada kupujem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:05:05
|
|
|
|
Katjusa
|
sem se spomnla florjan ne dobil kužka k ge vlečeš za sabo in laja in se ga je bal tako dolgo, da ni bil več zanimiv..... dobil je pa tudi knjigico kartonko in jo ima še zdaj pa jo še zdaj včasih gleda.... mogoče pa benjamin dobi tud kako fajno kartonko je tak k florjan zelo rad gleda njigice in je bo ziher vesel bolj k pa kakih kock ki jih imamo že veliko..... itak bosta pa kmalu dobila svojo sobo no sej jo imata samo ja majhna ta bo pa velika mi je florjan zadnič reku, da bi imel tako posteljo, ki ima na sredini lojtro pa sme rekla da bo dobil za tole tobogan, takoj ko bomo imel več placa..... (nekje sem vidla da posebej prodajajo tobogane za postelje, upam da bom našla, da ne bomo rabli še novega pograda kupit...)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:05:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KAJ BOSTE KUPILE TAMALIM ZA 1. ROJSTNI DAN URŠA, KAJ STE KUPILI ZA NEJCA? Jst mam spet en LEGO napad ...sam še ne vem kaj to bo res ena težka naloga nimam ideje ampak nekaj bo mogu dobit da bo ostalo za dlje..... sem že pozabla kaj je florjan dobil lego ni slaba ideja ampak najprej rabim en box da te not dam k jih imamo že doma mi bomo kar tricikel tist z drogom za vodenje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:06:45
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KAJ BOSTE KUPILE TAMALIM ZA 1. ROJSTNI DAN URŠA, KAJ STE KUPILI ZA NEJCA? Jst mam spet en LEGO napad ...sam še ne vem kaj to bo res ena težka naloga nimam ideje ampak nekaj bo mogu dobit da bo ostalo za dlje..... sem že pozabla kaj je florjan dobil lego ni slaba ideja ampak najprej rabim en box da te not dam k jih imamo že doma Katjuša tile zabojniki iz BC so superca, sam mi mamo že preveč legic tko da ne gre vse v en zaboj je lego vlak posebej. Pa sej ni tok težko otroku izbrat darilo za prvi rojsni dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:06:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo naša" bejba z lulijem" vam želi lepo popoldne...fajn klepetajte, da vas pol mal berem...je treba kosilčkat in pol na juriš na štacune...buuu kako lepe laseke ima , luškana fantek je
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?