sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: antonia Punce, pozdravljene! Naj vam povem, da smo prvič prespali nočko. Torej ob 8.00 spat - ob 10.00 steklenička mleka, ker le tako ga sploh kaj popije, drugače vse na žlico in potem spanje do 6.30 zjutraj, ko je bila lakota že prehuda:))) - na svojih 11,5 kg pač rabikonkretne doze Maksi1: danes sva bila midva v vrtcu, mali se je dobro znašel, ni bilo panike. Moji vtisi so tudi OK, kaj pa tvoji. Nujno pa bi potrebovala en nasvet glede varstva, sploh od tistih, ki imate vrtčevske otroke.Imamo dve možnosti varstva: privat varstvo: mali bi odšel od doma ob 7.15. Gospa, ki ga bi pazila je brezposelna, otrok še ni pazila, ima pa 4 hčerke med 10 in 18 let- Hiša ful lepo urejena, mogoče par pasti za mulčka. Je pa ne poznam dobro, kolikor sem se pozanimala, nima noben pripomb. Popoldan bi se z malim ubadale tudi hčere, sploh ta večja je nora na otroke. Jaz ga bi prevzela ob 15.45 vrtec: od doma ob 7.15, pol ure vožnje. V vrtcu ob 7.45, moj bi ga prevzel šele ob 16.45 in doma bi bila ob 17.10. Poleg dolgega varstva, me skrbijo še samo trije obroki in pa to, da je skupina mešana, od 1- 5 let. Vaše mnenje, nasveti, prosim! Nisem ravno šibek karakter, ampak malega mi je tako težko dat od sebe in bi rada najboljše zanj. Prosim, pomagajte se mi odločiti moje skromno mnenje pri 4 mulčkih + 2 pupiki moževe sestrične, ki sem jih pazila...če i je gospa na prvi vtis v redu, potem jaz nebi razmišljala o vrstcu...tudi časovni se ti kot pišeš bolje izide...mala bo imal vso pozornost, manj možnosti bolezni...pri nas , ko sem jih pazila v 5 letih samo vsi imeli norice, ki jih je prinesla moja ta velka iz šole.....sej vem, da vsi govorijo o socializaciji otrok v vrtcu...družba...moji ga skorajda niso obiskovali...pa so se vsi zelo lepo vključili v družbo...malo odvisno tudi od otroka...meni se je v mlajših skupinah zdelo, da je socializacija v vrtcu predvsem rivalstvo....veliko pa je odvisno tudi od vzgojiteljic...to je res....samo moje mnenje...vem, da veliko staršev nima izbire...tako, da me ne bo katera narobe razumela...nisem proti vrtcem...sam če imamo na voljo še kaj drugega je mogoče dobro o tem razmisliti vsaj prvi 2 leti
< Sporočilo je popravil sjmm -- 12.1.2010 12:28:23 >