|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
8.1.2010 10:07:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

sEM ponižno prosila sestro.....ampak pričakuje plačilo....user posted image ...ah bo že...važn, da greva na žur....brez otrok....user posted image
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
8.1.2010 10:08:27   
Urša08

sEM ponižno prosila sestro.....ampak pričakuje plačilo....user posted image ...ah bo že...važn, da greva na žur....brez otrok....user posted image

Kakšna teta pa je to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
8.1.2010 10:08:56   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

še neki

LONČEK CUKRA- kok je to v ml?user posted image

OLJE ALI MLEKO....kaj priporočaš...a lahko pol pol, ker olja se mi zdi tu mač, sam če je boljši okus pol bom dala oljeuser posted image

jz dam zmri sam 50 ml olja...je tko bolje...recept je pač 100ml...sam je pol tok čist dost

A pa 50 ml mleka al samo 50 ml olja?

jz dam sam 50ml olja, sej  če glih jajčka niso neki mini izvedba je dovolj mokro

hvalauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
8.1.2010 10:15:33   
Onasiss

Kakšna teta pa je to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no comment

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
8.1.2010 10:25:30   
Čebel@

no comment

moja in tvoja sestra bi se ziher super zastopiliuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
8.1.2010 10:34:07   
Čebel@
evo,Hanči user posted image dopoldansko rundico,jaz grem pa user posted image  in user posted image -samo še ne vem kajuser posted image

včeraj ko smo šli v šoping,nisem zanes nič kupilauser posted image ,sem pa nabavla kar nekaj cunjic za Hano,ampak moram 3 hlače nest zamenjat ker sem ji premale vzela(74št.)user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
8.1.2010 10:39:21   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

evo,Hanči user posted image dopoldansko rundico,jaz grem pa user posted image  in user posted image -samo še ne vem kajuser posted image

včeraj ko smo šli v šoping,nisem zanes nič kupilauser posted image ,sem pa nabavla kar nekaj cunjic za Hano,ampak moram 3 hlače nest zamenjat ker sem ji premale vzela(74št.)user posted image

čebel@ kako zelenjavno al pa krompirjevo juhico narediuser posted image Uf 74 je pa res premalo, jaz mu sedaj kr 86 kupim oz. če mu bom mu bom 86 kupla, ma pa do pomladi dovolj vunjuser posted image Morm Nejcu trenerke kupit pa jih nikjer ne dobimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
8.1.2010 10:45:01   
claud
dan!

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Vas do jutra zapuščam.

prespano nočko vsem

Ooooo Urša...a greš u akcijo???user posted image user posted image user posted image
lahko noč

user posted image user posted image gre v lov za user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko, naj bo čim daljša user posted image

Lahko da tud... itak je vse od nje odvisno....user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dohodnina-mam par vprašanj če katera ve odgovorit bi bla zelo hvaležna...
Ker sm jst še študent, jo uveljavlja moj user posted image  ane?
In potem lahko za celo leto mene in od februarja Larisso?

< Sporočilo je popravil claud -- 8.1.2010 10:46:10 >

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
8.1.2010 10:46:26   
Urša08
Claud ti kr vprašej, mogoče pa znamo povedatuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
8.1.2010 10:48:07   
TAMIKA3
tristinko tudi spi
mi bomo juhico, pečen piščanec + mlinci + solata user posted image

mi tudi nosimo 80-86 user posted image

urša
... kake trenirke pa iščeš? v HM imajo spodnje dele, no vsaj v MS user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
8.1.2010 10:48:07   
Urša08
joj Claud sej si že vprašalauser posted image user posted image user posted image user posted image ma kaj je z mano user posted image user posted image user posted image user posted image Ja seveda tvoj uveljavlja Larisso in tebe, razen če morš ti svojo dohodnino oddat potem se ti pa splača da sama uveljavljaš tisto splošno olajšavouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
8.1.2010 10:48:55   
Urša08

tristinko tudi spi

urša
... kake trenirke pa iščeš? v HM imajo spodnje dele, no vsaj v MS user posted image

Tamika sem bla v HM in številke 98 nimajouser posted image , pa tud v BC ne in v C&A neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
8.1.2010 10:50:03   
Urša08
No jaz sem si en kapučin privoščila, jabolčka se dušijo, potem samo še biskvit nardim, dam v pečico in mam eno stvar podelanouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
8.1.2010 10:50:13   
TAMIKA3

tristinko tudi spi

urša

Tamika sem bla v HM in številke 98 nimajouser posted image , pa tud v BC ne in v C&A neuser posted image user posted image user posted image

a samo spodnji del ? a grem pogledat, če še imajo, pa ti pošljem, no če rabiš

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
8.1.2010 10:51:03   
TAMIKA3

No jaz sem si en kapučin privoščila, jabolčka se dušijo, potem samo še biskvit nardim, dam v pečico in mam eno stvar podelanouser posted image

pridna kot vedno user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšna bo pa torta ?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
8.1.2010 10:51:48   
Čebel@

čebel@ kako zelenjavno al pa krompirjevo juhico narediuser posted image Uf 74 je pa res premalo, jaz mu sedaj kr 86 kupim oz. če mu bom mu bom 86 kupla, ma pa do pomladi dovolj vunjuser posted image Morm Nejcu trenerke kupit pa jih nikjer ne dobimuser posted image user posted image user posted image

sem mislila da ji bo pravuser posted image .....a next tudi nima za Nejca trenirkic?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
8.1.2010 10:52:30   
Čebel@

vav full si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
8.1.2010 10:53:06   
baki
tk nik se je že zbudo iz dop.spanja.zdej je sej dobre volje.sem mislala da ga bom počasi navajala na spanje 1x na dan pa mi ob 9.00 že tk zeha pa je tečen da ga morem položit.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
8.1.2010 10:53:48   
Urša08

tristinko tudi spi

urša

Tamika če boš res kej mim hodila bi bla zelo veselauser posted image Ja samo spodnji del, al pa komplet če majo tko, nisem zbirčna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
8.1.2010 10:54:19   
Urša08

pridna kot vedno user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšna bo pa torta ?

Pikapolonica bo user posted image Upam da rata

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
8.1.2010 10:54:45   
Katjusa
jutro....
onasiss jst ti jih pazim zastonjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in z veseljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

claud
če sta poročena te uveljavlja kot olajšavo.

mi smo se naspali sme pa ugotovila da to nič več ne velja vsak dan spim dlje in seveda posledično naredim manjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
florjan je ostal doma, v vrtcu se jim niti ne da otrok ven peljat včeraj so bli cel dan not...... pol k pirdema domov pa da ga preoblečem, nekaj poje je ura že 4 in pol je itak kmal tema ob 5 že čist..... pol pa nej kej na snegu uživa.... sicer nekaj dežuje ampak je vseeno bil na snegecu zdej so pa se z babiko in dedijem šli potepat.... z benijem se pa igrama, cartama in uživama..... beni tudi pospravljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
smo pa vseeno včeraj bli na snegecu....
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
8.1.2010 10:54:54   
Katjusa

Onasiss in Katjuša kako sta Vito in Florjan navdušena nad vlakcem? Nejc se že cel dopoldan z njim igra tko da smo zadeliuser posted image user posted image user posted image user posted image

florjan je itak čist nor in se ful rad igra in ker ima 3 vrste se vsak dan z drugim..... uživa:) vlakec pri nas nikol ni zgrešena nabavauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
8.1.2010 10:55:04   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem mislila da ji bo pravuser posted image .....a next tudi nima za Nejca trenirkic?

Next najbrž ma sam se mi ne da naročat za samo par trenerkicuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
8.1.2010 10:55:54   
TAMIKA3

tristinko tudi spi

urša

Tamika če boš res kej mim hodila bi bla zelo veselauser posted image Ja samo spodnji del, al pa komplet če majo tko, nisem zbirčna user posted image user posted image user posted image

barveuser posted image zelena, siva,  črna, t. modra
mi daš GSm, da te pokličem, ko bom na licu mesta, pa se pole zmeniva user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
8.1.2010 10:56:54   
Urša08
Katjuša uvau kako uživa na snegcu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?