|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
7.1.2010 21:54:58   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

urša a si še sama user posted image

Ravnokar je možek domov prišeluser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
7.1.2010 21:55:24   
Urša08
Vas do jutra zapuščam.

prespano nočko vsem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
7.1.2010 21:56:04   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Vas do jutra zapuščam.

prespano nočko vsem

Ooooo Urša...a greš u akcijo???user posted image user posted image user posted image

lahko noč

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
7.1.2010 21:56:57   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ajvy kako je pri vas? te pogrešamo? Je vse v redu? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za skrb....jutri bo sama od pol devetih do kosila.....
Danes je bilo že kar v redu,....jokca....

hvala za skrb vsem....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
saj bo, boš videla.
moje dva še zdaj po daljši odsotnosti zjutraj kako solzico potočita, potem je pa že ok

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
7.1.2010 21:58:27   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Vas do jutra zapuščam.

prespano nočko vsem

Ooooo Urša...a greš u akcijo???user posted image user posted image user posted image

lahko noč

user posted image user posted image gre v lov za user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko, naj bo čim daljša user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
7.1.2010 21:59:49   
Onasiss

Vas do jutra zapuščam.

prespano nočko vsem

lahko noč

user posted image user posted image gre v lov za user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko da tud... itak je vse od nje odvisno....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
7.1.2010 22:02:26   
TAMIKA3

Vas do jutra zapuščam.

prespano nočko vsem

lahko noč

Lahko da tud... itak je vse od nje odvisno....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz pa še vedno sama user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
7.1.2010 22:05:35   
TAMIKA3

Vas do jutra zapuščam.

prespano nočko vsem

lahko noč

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
7.1.2010 22:06:57   
TAMIKA3
vas zapuščam tudi jaz, je ata kralj doma user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

lahko noč user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 7.1.2010 22:08:04 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
7.1.2010 22:09:36   
sjmm
Oj, vidm da fajn čvekate!

ajvy....naj bo tole prilagajanje v vrtcu čim lažje...čim manj solzic in bolečih srčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanči...itakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, kok ste pridn načvekale....mi smo se uspaval k norci..je zgleda popoldan predolgo spal...majko 1 spanec je pramalo 2 pa preveč..pa zdej ta prvega skor 2 uri potegne in pol je vse zgodlano...a vsaj ponoči mal bolje...HB...zvečer je pa že skor mrknil..pa mi najpraj pride eden, da ima jutr preduro...torej 1 uro prej auf....pol pride moj s sprehoda s cuckom...pa glavo  v sobo vtakne...ej a še ne spi al ti že spiš...mislimuser posted image user posted image user posted image

še dobr, da mi je že uspel vse prjatlčke nafilat, pa kuhno mam tip top...tud po tleh, pa dnevno tud...spalnic pa nisem pomivala sam , smo sam posesal...se je naš Jan skor polomil od nesreče k je mogu 2 sobci posesatuser posted image user posted image

no, pol sem jz še en stroj cot zlikala, tko, da nimam NIČ kupa več...itak je pa veselje prezgodnje, saj je jutr petek in bodo prišle nove pošiljke iz otroških sob od celllgggaaa tednauser posted image user posted image user posted image user posted image

tamika.....a je pri vas tud tokkk cunj...al se še ne preoblačijo tok vaši manekeni???user posted image

urša...sej večkrat poskušam vse v en lonc zmetat, pa kr nekak ne rata...pol bi pa še mal tega, pa mal tega...pa en čajček, pa mogoče palačinkice...pri nas je k menza ...full non stopuser posted image user posted image user posted image user posted image ...je pač mamica tko razvadla svoje bejbije, zdej pa ne sme stokatuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
7.1.2010 22:10:26   
sjmm
o, a urša je šla v akcijo, ooo pa tamika tud...user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
7.1.2010 22:12:36   
Jutta
Piskot - sem imela računalnik zadnje čase bolj ali manj izklopljen. Je bil moj dlje časa doma, pa smo se malo bolj posvečali drug drugemuuser posted image user posted image user posted image
Glede izpuščajev je bolje. Sicer se še zmeraj pojavljajo, a v bolj mili obliki in potem spet izginejo. Ga ful mažem z navadno kremo, ker se mi zdi, da ima suho kožo in da ga zato srbi... Zaenkrat še kar odlašam z bioresonanco in tudi pri pediatrinji nisva več nič bila. Sva bila že toliko pri zdravnikih, da se mi ne da... pa saj tudi ni treba, ker je trenutno toliko vredu, da nimava kaj pokazat... upam, da tudi ostane tako...
A tvoj mož tudi hodi na "razgibavanje za starejše občane"user posted image user posted image user posted image ? Moj tudi. Se mi zdi tudi prav, da se malo sprosti vsaj enkrat na teden...Tale s pivom je dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
7.1.2010 22:13:46   
piskot
onansis hahaha, a se ti hecas? mozevih placilnih listov!? mislim da nisem v vseh 16 letih se nobenega srecala user posted image . HB vsaj denar uspe do doma prinest. aja, sicer pa hvala za info. se bom poglobila malo v vse skupaj.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
7.1.2010 22:25:37   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

onansis hahaha, a se ti hecas? mozevih placilnih listov!? mislim da nisem v vseh 16 letih se nobenega srecala user posted image . HB vsaj denar uspe do doma prinest. aja, sicer pa hvala za info. se bom poglobila malo v vse skupaj.

Ni panike.. sem se spomnila prav nate, ker si na aprilskem srečanju govorila o tej user posted image  dohodnini....
Sicer pa je res prej malo preračunat, kaj se komu bolj splača....

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
7.1.2010 22:29:35   
sunny24
Čer!
Zjutri sm kar mrknla, ma je Gaja zaspala in sm se ji prdružla, tko da smo spale od 11:30-13h...Ku je pasalo. user posted image

Pol smo šle pa ven ker je biu sonček, smo se z mojo naj frendico dobile na kafeti, malo smo šle po trgovinah in sm Gaji ene šolnčke za na sneg kupla (znižane na 9 evrov)...
Popoldne smo šle pa na bazen, blo full fajn...Pol pa večerja, kopanje žužka našega, mene...Pol je pa pod strokovnim vodstvom mojega dragega mrknla v 10 minutah...

Moj je zdej nekje v giru okoli, jst pa na FB farmam, pa malo tuki čekiram če je še kira tle...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
7.1.2010 22:31:08   
sunny24
onassis, hvala za link! Je že shranjen za preračunavanje! user posted image

Ej, do kdaj pa firma pošle podatke od plače oz CSD porodniške?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
7.1.2010 22:42:28   
Maksi1
Onasiss - dohodnina
zdej pa mi neki ni jasno: kaj durs letos ne bo delal informativnih izračunov?

- otroški dodatek
odločba za otroški ti velja 1 leto. če si jo dala lani februarja (rojstvo otroka), potem ti velja do konca januarja (treba je prebrat odločbo, ker nekatere ste to naredile kasneje in posledično vam nove vloge še ni treba oddat). Če zaenkrat še nimaš otroka v vrtcu, potem pri vlogi napišeš to in potem dobiš neki € več dodatka. Če med letom dobiš vrtec, potem moraš CSD obvestit, da ti zmanjšajo dodatek. Tole je to kar vem, na blodeča vprašanja pa nimam še neke rešitve. user posted image

Sunny - a veš, da sem jaz prnesla v bazen flaško, toplo vodo, mrzlo vodo,...pozabla pa sem mleko. No, tako je naša šla spat ob 9.h. Grrrr.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
7.1.2010 22:57:29   
sunny24
O maksi, šit...Pol je pa Zarjo še Gaja prehitela, ko je zaspala malo po 20h...Pa še 2x jedla do takrat...Najprej gres, pol pa še mleko...user posted image user posted image user posted image

Meni so pa lani otroške dodatke zavrnli, ker smo presegli mejo za 80 evrov...Tko da letos ne vem če bo kej...user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
8.1.2010 6:49:28   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
8.1.2010 6:51:10   
Čebel@

A mogoče katera ve , če velja ta torkov popust v merkatorju tudi za vinjete?
jaz mislim da ja,ker mi je kolegica razlagala k seda na trafiki v MC da lahko  koristiš pike,dobiš  nalepke..tko da po moje lahko tudi kupon koristiš....za ziher pa vprašaj na blagajni ali pa trafiki

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
8.1.2010 6:52:29   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
8.1.2010 7:14:22   
Urša08
Čebel@ hvala za kavicouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
8.1.2010 7:15:39   
Urša08
Jutro

Naša nočka solidna, jaz naspanauser posted image user posted image user posted image Kavico sva z mojim popila predno je šibnil v službo. Zunaj pa spet sneži.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
8.1.2010 7:16:34   
Urša08
Punce moje sem šla včer v akcijo čvekanja in spanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
8.1.2010 7:17:08   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

A mogoče katera ve , če velja ta torkov popust v merkatorju tudi za vinjete?
jaz mislim da ja,ker mi je kolegica razlagala k seda na trafiki v MC da lahko  koristiš pike,dobiš  nalepke..tko da po moje lahko tudi kupon koristiš....za ziher pa vprašaj na blagajni ali pa trafiki

Bom v torek za vsak slučaj vprašalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?