|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
8.1.2010 7:18:19   
Urša08
Zej pa šibam plan narest k me čaka cel kup dela. Se kasneje še javimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
8.1.2010 7:25:10   
baki
dobro jutro......snegec pada.očitno je katjuša fejst pihala.malo smo ga pa le dobliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
8.1.2010 7:27:08   
baki
sunny....jst sem pa mislila da otroške doklade dobijo vsi.sam eni več drugi pa majn.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
8.1.2010 7:31:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

A mogoče katera ve , če velja ta torkov popust v merkatorju tudi za vinjete?
jaz mislim da ja,ker mi je kolegica razlagala k seda na trafiki v MC da lahko  koristiš pike,dobiš  nalepke..tko da po moje lahko tudi kupon koristiš....za ziher pa vprašaj na blagajni ali pa trafiki

Bom v torek za vsak slučaj vprašalauser posted image

glede na to da mi je zadnjič vinjeto ponudila na blagajni,imam občutek da jo lahko kupiš poleg hrane in imaš na vse popust(če kupon koristiš v trafiki,ga ne moreš še na blagajni za hrano)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
8.1.2010 8:28:27   
baki
a zdej sem pa sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
8.1.2010 8:38:30   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

a zdej sem pa sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evo mene user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
8.1.2010 8:39:49   
Urša08

sunny....jst sem pa mislila da otroške doklade dobijo vsi.sam eni več drugi pa majn.

Baki tudi pri otroških dodatkih je cenzus in če ga presegaš jih ne dobiš. Sunny pa njen sta kar precej zaslužla da sta presegala.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
8.1.2010 8:44:15   
Urša08

Baki tudi pri otroških dodatkih je cenzus in če ga presegaš jih ne dobiš. Sunny pa njen sta kar precej zaslužla da sta presegala.

Joj sem zdele vidla kok sm smotano napisalauser posted image Sem hotla napisat da sta pač presegala določen znesek, ki je postavljen.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
8.1.2010 8:44:44   
Urša08
A zdej pa nobene več niuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
8.1.2010 8:47:38   
Urša08
sjmm help, si nisem zapisala recepta za tisto jogurtovo pecivo s čokolado, pa ga rabim - sem mislila da mi bo kr v glavi ostal pa mi niuser posted image user posted image user posted image user posted image Spomnim se da rabim : 2 lončka moke, 1 lonček sladkorja, 100 ml olja, 1 jogurt, 3 jajca če se ne motim, ne vem pa kok pecilnega , pa a vanili sladkor tudiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
8.1.2010 8:51:09   
Onasiss
dobro jutro....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
8.1.2010 8:51:33   
sjmm

sjmm help, si nisem zapisala recepta za tisto jogurtovo pecivo s čokolado, pa ga rabim - sem mislila da mi bo kr v glavi ostal pa mi niuser posted image user posted image user posted image user posted image Spomnim se da rabim : 2 lončka moke, 1 lonček sladkorja, 100 ml olja, 1 jogurt, 3 jajca če se ne motim, ne vem pa kok pecilnega , pa a vanili sladkor tudiuser posted image

evo helpam: 4 jajčka, 1 lonček sladkorja + vanili, 2 lončka moke + pecilni, 100ml olja ali mleka, 1 lonček jogurta...po želji naribaš lim, lupinici, mal rumčka...pol pa dodatki....suho sadje, ali koščki čokolade, sveže naribana jabolka, lahk tud pol moke zamenjaš s kokosovo, rožičevo, polnozrnato...mislm, da je to to

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
8.1.2010 8:52:13   
sjmm
aja...pa dobro jutro vsemuser posted image

helov onassis...kak ste kaj??user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
8.1.2010 8:52:19   
Onasiss
Midva z Onasisem sva neki dežurala na Wc-ju... se nama  ne sanja zakaj. Ampak ena stvar je definitivna... v prihodnje ko se bomo selili obvezno 2 skreta!!!!!!!!user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
8.1.2010 8:52:36   
Maksi1
Dobro jutro!

A ste dobro spale? Pr nas ni blo slabo. Mi je pa meni mal slabo, ko gledam cel kup cunj za speglat. Joj, tega ni nikol konca. Nč, če bom tle, se ne bo ta kup nč zmanjšal.

Imejte lep dan. Se tipkamo pole.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
8.1.2010 8:53:17   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

evo helpam: 4 jajčka, 1 lonček sladkorja + vanili, 2 lončka moke + pecilni, 100ml olja ali mleka, 1 lonček jogurta...po želji naribaš lim, lupinici, mal rumčka...pol pa dodatki....suho sadje, ali koščki čokolade, sveže naribana jabolka, lahk tud pol moke zamenjaš s kokosovo, rožičevo, polnozrnato...mislm, da je to to

hvala, zlata si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
8.1.2010 8:53:47   
Onasiss
sjmm...sem včeri v trgovinii držala kokosovo moko...pa se nism mogla spomnit kje jo potrebujem....user posted image user posted image
Jo bom vseeno kar kupila, pa naj doma čaka da pride na vrsto!!!

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
8.1.2010 8:54:04   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Midva z Onasisem sva neki dežurala na Wc-ju... se nama  ne sanja zakaj. Ampak ena stvar je definitivna... v prihodnje ko se bomo selili obvezno 2 skreta!!!!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
8.1.2010 8:54:39   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Dobro jutro!

A ste dobro spale? Pr nas ni blo slabo. Mi je pa meni mal slabo, ko gledam cel kup cunj za speglat. Joj, tega ni nikol konca. Nč, če bom tle, se ne bo ta kup nč zmanjšal.

Imejte lep dan. Se tipkamo pole.

Oh Maksi tele cunje so kot začaran krog, ni konca ne kraja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
8.1.2010 8:58:30   
Čebel@

to je moj dec rekel ko sva z Egipta prišla z diarejo.....no in v novem stanovanju immo eno orenk kopalnico in eno mini za goste

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
8.1.2010 9:10:00   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

to je moj dec rekel ko sva z Egipta prišla z diarejo.....no in v novem stanovanju immo eno orenk kopalnico in eno mini za goste

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa še zmri z eno....mogoče do konc leta uredimo podstrešje...1x kopalnica, 3x otroškauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
   [Brisano sporočilo]
8.1.2010 9:13:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3947
   [Brisano sporočilo]
8.1.2010 9:15:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3948
8.1.2010 9:19:38   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

A SE JIH DOBI NA BLAGAJNNI ZA FASNGO al samo u trafiki????

lahko se jih kupi tudi na blagajnah,ne vem pa če se lahko koristi popust-to se pač je treba pozanimat

Neposredna povezava do sporočila: 3949
8.1.2010 9:21:57   
Maksi1
Sjmm - najboljš bo, če 1x tedensko tle gor kak recept nalimaš, pa bomo potem vse tole naredile. Tako kot kukije od Urške, ki smo jih vse pekle. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?