|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
8.1.2010 9:28:29   
Urša08
Kolumbo jaz sem zadnjič delala z oljem, z mlekom še nism. Vse sestavine razen olja so po lončkih tko da ne vem kok je to sladkorjauser posted image user posted image user posted image user posted image Pečeš pomoje ene pol ure, nism ziher bo sjmm bolj vedla. Jaz probam tako da noževo konico not zapičim. Aja potek: mislim da sem jajca prvo zmiksala, dodala sladkor s vanilij sladkorjem , potem pa jogurt, olje in na koncu moko s pecilnim, aja pa čist na koncu sem še koščke čokolade not fliknila in dala v pekač ( v katerga sem dala peki papir) in hop v pečico. Res simpl, dobr recept. Potem pa še s čokolado poliješ (jaz jo kr v mikrovalovki nardim da ni pacanja) in postrežeš ko se čokolada strdi.user posted image Sjmm popravi me če sem kej falila

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
8.1.2010 9:29:04   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

A SE JIH DOBI NA BLAGAJNNI ZA FASNGO al samo u trafiki????

lahko se jih kupi tudi na blagajnah,ne vem pa če se lahko koristi popust-to se pač je treba pozanimat

A to si bla v hipermarketu (Kranj)?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
8.1.2010 9:30:11   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Midva z Onasisem sva neki dežurala na Wc-ju... se nama  ne sanja zakaj. Ampak ena stvar je definitivna... v prihodnje ko se bomo selili obvezno 2 skreta!!!!!!!!user posted image
to je moj dec rekel ko sva z Egipta prišla z diarejo.....no in v novem stanovanju immo eno orenk kopalnico in eno mini za goste

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa še zmri z eno....mogoče do konc leta uredimo podstrešje...1x kopalnica, 3x otroškauser posted image

uvau mate pa veliko podstrešjeuser posted image user posted image user posted image Kolk otroških sobic mate pa zdej?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
8.1.2010 9:30:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

lahko se jih kupi tudi na blagajnah,ne vem pa če se lahko koristi popust-to se pač je treba pozanimat

domžale.....imajo po vseh hiperjih isto

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
8.1.2010 9:31:34   
Urša08

domžale.....imajo po vseh hiperjih isto

Jaz bom vprašala v torekuser posted image Kolumbo če pa tvoj kej izve pa poročaj

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
8.1.2010 9:32:14   
sunny24
Jutro!
Nočka kar OK, sam kaj ko sm šla spat tm okoli 2h, pa mi manka kaka určka al pa dve. Sam danes nič spanja zjutri zame, k morem pol gazdi nest najemnino, pa Gajo peljem h frizerki...
Madona se mi še nič ne da...Še vreme je smotano. Mene tudi čakajo cote za zložit...En velik kup...Sm jih sam iz sušila in sušilca na kup nosila (ni se mi dalo zlagat) in zdej se mi je nabralo enih 7 strojev cot...Še doro da jih ne peglam, k bi se mi direkt sfu...user posted image

Gaja pa je pogruntala besedo "mama" in je to tko lepo slišat...user posted image

Aja, kaj vašim user posted image se je mečava že zarasla? Gaja je nima še zaraščene, še manka neki...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
8.1.2010 9:36:53   
Onasiss
KOLUMBO............. SEM ŠLA VČERI GLEDAT...NI BILO VEČ ČELAD....user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
8.1.2010 9:37:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Aja, kaj vašim user posted image se je mečava že zarasla? Gaja je nima še zaraščene, še manka neki...

ne še

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
8.1.2010 9:39:56   
sjmm

Kolumbo jaz sem zadnjič delala z oljem, z mlekom še nism. Vse sestavine razen olja so po lončkih tko da ne vem kok je to sladkorjauser posted image user posted image user posted image user posted image Pečeš pomoje ene pol ure, nism ziher bo sjmm bolj vedla. Jaz probam tako da noževo konico not zapičim. Aja potek: mislim da sem jajca prvo zmiksala, dodala sladkor s vanilij sladkorjem , potem pa jogurt, olje in na koncu moko s pecilnim, aja pa čist na koncu sem še koščke čokolade not fliknila in dala v pekač ( v katerga sem dala peki papir) in hop v pečico. Res simpl, dobr recept. Potem pa še s čokolado poliješ (jaz jo kr v mikrovalovki nardim da ni pacanja) in postrežeš ko se čokolada strdi.user posted image Sjmm popravi me če sem kej falila

ja dobre pol urce, probaš pa malo v sredini

potek. jajca+ sugar, olje, jogurt, moka, dodatki

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
8.1.2010 9:42:02   
sjmm

Midva z Onasisem sva neki dežurala na Wc-ju... se nama  ne sanja zakaj. Ampak ena stvar je definitivna... v prihodnje ko se bomo selili obvezno 2 skreta!!!!!!!!user posted image
to je moj dec rekel ko sva z Egipta prišla z diarejo.....no in v novem stanovanju immo eno orenk kopalnico in eno mini za goste

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej imamo 3 male sobice, samo je sam en vhod...sej, če ne bo evrčlkov, bo tud tko okuser posted image

mi pa še zmri z eno....mogoče do konc leta uredimo podstrešje...1x kopalnica, 3x otroškauser posted image

uvau mate pa veliko podstrešjeuser posted image user posted image user posted image Kolk otroških sobic mate pa zdej?

zdej imamo 3 male sobice, samo je sam en vhod...sej, če ne bo evrčlkov, bo tud tko ok

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
8.1.2010 9:43:41   
sjmm
majči lačn...al be bekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
   [Brisano sporočilo]
8.1.2010 9:44:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3962
8.1.2010 9:44:30   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Sjmm - najboljš bo, če 1x tedensko tle gor kak recept nalimaš, pa bomo potem vse tole naredile. Tako kot kukije od Urške, ki smo jih vse pekle. user posted image  

ok, razumemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
8.1.2010 9:45:10   
sjmm

NA KOK STOPINJ? 180?

če maš ventilato pol je dost 160-170

gremmm

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
   [Brisano sporočilo]
8.1.2010 9:46:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3965
8.1.2010 9:46:38   
sjmm

še neki

LONČEK CUKRA- kok je to v ml?user posted image

OLJE ALI MLEKO....kaj priporočaš...a lahko pol pol, ker olja se mi zdi tu mač, sam če je boljši okus pol bom dala oljeuser posted image

jz dam zmri sam 50 ml olja...je tko bolje...recept je pač 100ml...sam je pol tok čist dost

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3966
8.1.2010 9:52:47   
Urša08

še neki

OLJE ALI MLEKO....kaj priporočaš...a lahko pol pol, ker olja se mi zdi tu mač, sam če je boljši okus pol bom dala oljeuser posted image

jz dam zmri sam 50 ml olja...je tko bolje...recept je pač 100ml...sam je pol tok čist dost

A pa 50 ml mleka al samo 50 ml olja?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
8.1.2010 9:55:13   
Urša08
Eto Žiga zaspal zdej pa šibam prvo spečt eno pecivo z jabolki in orehi, potem pa še tega jogurtovega če ne bo še torta vmes pršlauser posted image user posted image user posted image VAs sprot berem, pa itak bo kaka coffee pavza vmesuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
8.1.2010 9:57:32   
TAMIKA3
dan user posted image
a danes spet vse pečete? user posted image user posted image user posted image user posted image
nočka... kolkor tolko ok, samo je bilo prekmalu jutro in je blo treba vstat user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
8.1.2010 10:00:11   
Onasiss

mULC HOČE D SE Z NJIM IGRAM....ZDEJ PRILEZE ZA MANO IN ME VLEČE ZA NOGO...mati pojdi z manouser posted image

ONASIS hvala, zlata si.....jo bomo dons verjetno šli u interšport iskat za 20 ojro.....tastar bo šel še v Lidl pa Hofer če je slučajno kej na lagerju.....za vikend pa hop na dilce....komi čakam.....

Mi bomo tud pičli nekam.... sam ne vem kako bomo u nedeljo vstal, ker ga greva s tastarim v soboto zvečer ŽURAT po ne vem kolkem cajtu SAMA BREZ OBEH OTROK............JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3970
8.1.2010 10:03:41   
Urša08

mULC HOČE D SE Z NJIM IGRAM....ZDEJ PRILEZE ZA MANO IN ME VLEČE ZA NOGO...mati pojdi z manouser posted image

ONASIS hvala, zlata si.....jo bomo dons verjetno šli u interšport iskat za 20 ojro.....tastar bo šel še v Lidl pa Hofer če je slučajno kej na lagerju.....za vikend pa hop na dilce....komi čakam.....

Mi bomo tud pičli nekam.... sam ne vem kako bomo u nedeljo vstal, ker ga greva s tastarim v soboto zvečer ŽURAT po ne vem kolkem cajtu SAMA BREZ OBEH OTROK............JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

Kdo bo mel pa otroke ? Pa seveda superca za žuranje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
8.1.2010 10:04:11   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dan user posted image
a danes spet vse pečete? user posted image user posted image user posted image user posted image
nočka... kolkor tolko ok, samo je bilo prekmalu jutro in je blo treba vstat user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
8.1.2010 10:05:24   
Onasiss
sEM ponižno prosila sestro.....ampak pričakuje plačilo....user posted image ...ah bo že...važn, da greva na žur....brez otrok....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
8.1.2010 10:06:29   
sjmm

še neki

A pa 50 ml mleka al samo 50 ml olja?

jz dam sam 50ml olja, sej  če glih jajčka niso neki mini izvedba je dovolj mokro

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
8.1.2010 10:06:45   
Urša08
Onasiss in Katjuša kako sta Vito in Florjan navdušena nad vlakcem? Nejc se že cel dopoldan z njim igra tko da smo zadeliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?