|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
29.12.2009 20:18:19   
Čebel@
surf.......bravo Patriciji za take super spremembe-naj se jo kar držijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sunny......si me nasmejala s slonjo večerjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......pri nas je pol tudi slonjauser posted image 120 ml kašice+220ml AM.......pridna Gaja že pucauser posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša......user posted image user posted image user posted image za vse tehnične napretke....jaz sem pa tak antitalent za vso tehnikouser posted image ....u dele greš pečtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
29.12.2009 20:20:00   
SURF
Evo opet mene...vas itak zopet rabimuser posted image ....Tamala full uživa v žogicah,teh k imate ve v bazenčkih,Katjuša,Majchy...je sprobala pri kolegici,ima tisto kupolo iz hoferja....mene pa zanima kje js kupim samo žogice,veliko žogicuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
29.12.2009 20:21:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Evo opet mene...vas itak zopet rabimuser posted image ....Tamala full uživa v žogicah,teh k imate ve v bazenčkih,Katjuša,Majchy...je sprobala pri kolegici,ima tisto kupolo iz hoferja....mene pa zanima kje js kupim samo žogice,veliko žogicuser posted image
v BC jih imajo......ene so 50 komadov(te ima katjuša) ene pa 100 komadov(pa mi)

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
29.12.2009 20:30:51   
Čebel@
grem pod tuš in na kavč.......se tipkamo jutri

pa pa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
29.12.2009 20:32:10   
Katjusa
čebela tam nekje k je sprožilec dvakrat rahlo s prsom vdari in potem izberi da izključiš tepkanje po aparatu:) in daš OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
29.12.2009 20:34:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

grem pod tuš in na kavč.......se tipkamo jutri

pa pa

pa telefon dej bolj na glas da boš slišala kdaj te kličemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lahko noč

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
29.12.2009 20:39:45   
vandame
pozdravljene!

midva sva bla dons v alergološki ambulanti in so nama odkril alergije na pršice, psa, mačke in lesko. Fajn se mamo.  zato pa je mel že tolkrat bronhitis.

A mogoče kera ve a so ti jogiji od dormea dobri pa te prevleke ali je bolje da kupim v odeji škofja loka te vložke. 

hvala že v naprej za odgovore če kera ve.

in drugače kako ste, prov pogrešam že te pogovore z vami sam kaj k ne morm z vami tolk pogost zej klepetat, se bom probala popravt.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
29.12.2009 20:52:57   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Recept za slone...user posted image user posted image user posted image

Ji dam najprej 200ml neke mlečne kašice ala čokolino, keksolino, fruolino, gres...Pol pa čez ene pol ure še 150ml mleka in je fertik. Učasih pa umes popije še deci soka/čaja...

Ne vem, to pr nas deluje...Upam da še dolgo časa! user posted image user posted image user posted image

tale recept tud pri nas zaleže...sam kašice je 250ml.....pol 150-170 am in še kak deci čaja...pol pa končno mrkne ...sam se še nosiva ali sediva na postelji in se malo zaibava in mamica poje...oči ne sme zravn bit...pa za ušes me drži user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
29.12.2009 20:55:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

pozdravljene!

midva sva bla dons v alergološki ambulanti in so nama odkril alergije na pršice, psa, mačke in lesko. Fajn se mamo.  zato pa je mel že tolkrat bronhitis.

A mogoče kera ve a so ti jogiji od dormea dobri pa te prevleke ali je bolje da kupim v odeji škofja loka te vložke. 

hvala že v naprej za odgovore če kera ve.

in drugače kako ste, prov pogrešam že te pogovore z vami sam kaj k ne morm z vami tolk pogost zej klepetat, se bom probala popravt.

mi mamo tole zoprno alergijo pri našem Mihcu...dormeo ok, jaz sem v odeji kupila kovter in blazino...tak, da se da oprat....drugače pa ko je zunaj - damo jigi vn na balkon, pa pliškote zamrzujemo....skoz prah brišemo...pa posebne vrečke za sesalec smo kupili, da čim manj izpuščajo nazaj v zrak...v glavnem smo kar dobro okupirani...je pa skoz en smrkanje in pokašljevanje...sam poleti na morju je ok

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
29.12.2009 21:00:52   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

No sej mi2 smo itak misnla kupit maxi cosi, tako da mi je ta znižana cena OK...Je sam danes akcija v BC na spletni strani...Pa ne vem kaj nardit...

Ma sej material je verjetno fajn ne, se ne poti not?

jaz imam tega star model full dobruser posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
29.12.2009 21:02:02   
sjmm
Mi smo se potepali v katjušinih krajih...je bilo lepo spet videti prijatelje...so fajn družinca...z nano smo si kot sestre...se kar nismo mogle nehat objemat...skupaj z bejbiji v naročju ( fantek 1 leto, punčka 2,5 leti)...preživeli najs popoldne...pol je pa naš mali bil ob pol 6 čist fuč...je imel kr rdeče učke...pa smo se odpravli, tak, da obisk pri katjuši...naslednjič

Surf....vau user posted image user posted image user posted image user posted image za Patriciji,da tak lepo zaspi...našega 10,60kilskega bonbončka je treba še kar nosit in guncat

sunny...lepo učiš svojo bejbiko...že puca...ta bo bol pridna k moja ta velka...ji kar slabo rata če kdo pucanje omeniuser posted image user posted image

no, vas morm še mau prebrat za nazajuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
29.12.2009 21:10:44   
Ajvy
prehlajeni.....bedno

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
29.12.2009 22:03:08   
sunny24
Še kdo tuki?

ajvy, kaj se je pa vas spet primlo? Ma ste res prov bogi! Naj gre prehlad hitro mimo! user posted image user posted image user posted image

vandame
, zoprna ta alergija...Jst sem tudi alergična na pršice, cvetni prah in mačjo dlako...Pa bronhitisov kot mala mela miljon, zdej je pa OK. Edino kar me še gnjavi je cvetni prah in mačja dlaka...Bo sigurno z leti alergija šla oz bo v milejši obliki! user posted image

katjusa, fajn peči piškotke!user posted image

Še kdo tle?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
29.12.2009 22:08:44   
Urša08
helov

Uf pri nas je pa pestro te dniuser posted image user posted image user posted image Danes sva kupila avto, leto dni staro Xsaro Picaso in sem tok zadovoljnauser posted image . Dopoldan sva letala da sva vse dokumente zrihtala potem hitro kosilo narest, pa vmes obisk in potem smo šli do prijateljice v Logatec, nazaj grede še do mojih tko da sem sedaj fino zmatrana.

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša ne sekiraj se glede botrčka, tko kot je Ajvy napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi pa nekaj ni jasno, a darilo je danes samo Florjan dobil al kakouser posted image Pri nas je vedno tako, da če kdo kaj prinese prinese obemauser posted image

Nisem vas pokomentirala ker sem zlo površno brala za nazaj - bom jutri bolj pridna.
Sedaj pa šibam kuhinjo pospravit k mamo čisto bomo.

nočkauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
29.12.2009 22:25:48   
Katjusa
urša zaradi botrčka se sikiram k vem da beni ne bo  mel to kar bi jst želela, da bi imel...... bošček moj mali.....
tudi on je danes dobil neko darilo vendar se mi zdi da ni primerno zanj neka ropotuljica čakte grem slikat sam prej grem medenjake pogledat:))))

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
29.12.2009 22:32:58   
Katjusa
user posted image
tole je beni dobil..... ne vem kaj sicer nej počne s tem ker on ima raje prave igrače.... tak da se bo še naprej igral z legicami od florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo pač še ena ropotuljica več pa sej tud gor piše od 0m+ tak da????? ne vem jst vedno kupim igračo za kak mesec več ko manj sploh pa pri 10,5 mesecih.... ampak 100 ljudi 100 čudi... in ne ne bom kritizirala lepo je da je nekaj dobil in to je to važen je namenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hotla sem še dodat kako vesela bi bla če bi se Botrček samo spomnil nanj pa mu vsaj novoletno voščilnico poslal s kakim medvedkom al pa bi se oglasil na obisk magari prazn al pa vsaj s kako kinder jajčko....

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 29.12.2009 22:36:31 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
29.12.2009 22:34:41   
Katjusa
1 runda medenjakov očitno malo zažgana druga zgleda dosti boljše sme pa gor dala malo snegeca in sladkorja ampak mal preveč in je mal kipnlo.... ampak nič ne de so dobri tud vročiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se bom jst raje bolj cookijev držala:)

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 29.12.2009 22:35:04 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
29.12.2009 22:41:31   
Katjusa
kje ste?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
29.12.2009 22:49:46   
brkn83
Pozdravljene.

No se vidi, da mate čas čvekat, ker vas zopet ne dohajam. Sej prebrala vas nisem, tk da nimam kaj komentirat.

Dan pri nas minil lepo, popoldan smo šli vpravljično deželo gledat dedka mraza in je nik ful užival. Nato pa še mal v trgovino in domov.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
29.12.2009 22:50:02   
Katjusa
grem sedežno peglat še prej pa pod tuš pol pa možeka čakat upam, da bo do ene 2 zjutri domauser posted image

noč babe moje:)

aja pa mislim, da bo tokrat mojauser posted image kr mal točna se neki roza rišeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
29.12.2009 22:52:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

No se vidi, da mate čas čvekat, ker vas zopet ne dohajam. Sej prebrala vas nisem, tk da nimam kaj komentirat.

Dan pri nas minil lepo, popoldan smo šli vpravljično deželo gledat dedka mraza in je nik ful užival. Nato pa še mal v trgovino in domov.

ooooo:)

kje pa je pravljična dežela? jst se tud morem ju3 mal z otrokoma ven spravt....
dons mi eno uro nista zaspala, tak da ko sem mela vsega poln koš sme šla v sobo prižgala luč (itak sta se oba smejala) sem naredla hid obraz in sme rekla "ka me vidva mal hecata al kaj, a mislta da če atija ni pa ni treba zaspat......" dala beniju dudo ga polegla na trebuh ugasnla luč in šla ven...... zdej je že ene 45 min mim in je sve tihouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
29.12.2009 23:04:55   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

ooooo:)

kje pa je pravljična dežela? jst se tud morem ju3 mal z otrokoma ven spravt....
dons mi eno uro nista zaspala, tak da ko sem mela vsega poln koš sme šla v sobo prižgala luč (itak sta se oba smejala) sem naredla hid obraz in sme rekla "ka me vidva mal hecata al kaj, a mislta da če atija ni pa ni treba zaspat......" dala beniju dudo ga polegla na trebuh ugasnla luč in šla ven...... zdej je že ene 45 min mim in je sve tihouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pravljična dežela je v centru celja - na glavnem trgu. Traja vsak dan od 10-12 in popldan od 17.00-19.00. Imajo res ful lep program in je res super.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
29.12.2009 23:30:01   
brkn83
katjuša - za seznamček - danes smo dobili 8 zobek

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
30.12.2009 0:23:51   
brkn83
vidim, da ni nikjer nobene več. Grem pa še js spat.

Lahko noč-

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
30.12.2009 7:11:41   
Urša08
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?