Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:20:11
|
|
|
|
SURF
|
Vam moram še povedat,da Patricije ne nosim več,preden zaspi,sedaj se je tako čisto sama odločila,se uležem zraven in ko zaspi jo preložim v posteljo,traja že cel teden in moja hrbtenica ji je hvaležna upam,da si ne premisli Moram pa še povedat,da sedaj je njen spanec za odtenek daljši,predvsem ponoči,čeprav še vedno ni lahko,tam od tretje naprej ne velja ne duda,ne čaj ampak samo ziza...no potem pa zaspi nazaj,se pa še ene trikrat zbudi.Začela je tudi piti na flaško zvečer in čeprav naj to nebi bilo ok,sem js vesela,ker sedaj vsaj vem da je sita,ko pri večerji štrajka. No toliko o spremembicah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:23:42
|
|
|
|
SURF
|
aja,pa obožuje bobi palčke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:25:49
|
|
|
|
sunny24
|
++++++++++Sm se mogla zdej Gaji nasmejat...Je uzela en robček za rito pucat iz paketa, šl a h mizici tle v dnevni in začela pucat...Pa tudi PC je malo očistla... Pri*dna punca moja... Sej zdej mi je še tipkovnico malo očistla tko da je mali Teksas v mojem postu!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:27:14
|
|
|
|
sunny24
|
surf, ooo, to je pa lepo da tko sama zaspi... Naš ščurkec še kar ne zaspi sama...Jo je treba v vozičku guncat...Sej, sama smo si kriva k smo jo tko razvadla, ma kej čmo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:27:43
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ++++++++++Sm se mogla zdej Gaji nasmejat...Je uzela en robček za rito pucat iz paketa, šl a h mizici tle v dnevni in začela pucat...Pa tudi PC je malo očistla... Pri*dna punca moja... Sej zdej mi je še tipkovnico malo očistla tko da je mali Teksas v mojem postu! ima lep vzgled ali lastno inspiracijo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:29:24
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 surf, ooo, to je pa lepo da tko sama zaspi... Naš ščurkec še kar ne zaspi sama...Jo je treba v vozičku guncat...Sej, sama smo si kriva k smo jo tko razvadla, ma kej čmo... ja včasih ga kje malo posračkamo,ker se nam zdi da tisti trenurek ne gre drugače glavno da se izzide
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:29:30
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ++++++++++Sm se mogla zdej Gaji nasmejat...Je uzela en robček za rito pucat iz paketa, šl a h mizici tle v dnevni in začela pucat...Pa tudi PC je malo očistla... Pri*dna punca moja... Sej zdej mi je še tipkovnico malo očistla tko da je mali Teksas v mojem postu! ima lep vzgled ali lastno inspiracijo?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:30:48
|
|
|
|
SURF
|
Samo Gaja pa aja celo nočko(v večini )in uff kaj bi js dala za eno prespano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:31:28
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ++++++++++Sm se mogla zdej Gaji nasmejat...Je uzela en robček za rito pucat iz paketa, šl a h mizici tle v dnevni in začela pucat...Pa tudi PC je malo očistla... Pri*dna punca moja... Sej zdej mi je še tipkovnico malo očistla tko da je mali Teksas v mojem postu! ima lep vzgled ali lastno inspiracijo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:33:42
|
|
|
|
sunny24
|
Ma zdej en mesec lahko da spi celo noč...Je blo tudi hranjenje na 3 ure...Pol sm ji pa začela dajat večerjo za slone in prespi vsaj do 6h, poje in pol zaspi še do 8h nekje... Gaja je lepo prespala nočko od 1,5 meesca, po 1. cepljenu pa se je začela spet 1x zbujat, pol pa kar na 3 ure...Je blo kr pestro neki cajta.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:34:33
|
|
|
|
SURF
|
evo...moram it....ccmm << <<c <accb<cccbbccbcbbcbc 555zzzzzzzzzzzc z ihihv6bNyyJE SITNA IN ZASPANA... Lep večer.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:36:52
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ma zdej en mesec lahko da spi celo noč...Je blo tudi hranjenje na 3 ure...Pol sm ji pa začela dajat večerjo za slone in prespi vsaj do 6h, poje in pol zaspi še do 8h nekje... Gaja je lepo prespala nočko od 1,5 meesca, po 1. cepljenu pa se je začela spet 1x zbujat, pol pa kar na 3 ure...Je blo kr pestro neki cajta. ja ¸se spomnim ko si pisala.... Sunny daj zaupaj mi recept za slone mogoče mi pa kej prav pride Lep pozdravček v Novo Gorico. Sedaj pa res moram,je kriza.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:39:58
|
|
|
|
sunny24
|
Recept za slone... Ji dam najprej 200ml neke mlečne kašice ala čokolino, keksolino, fruolino, gres...Pol pa čez ene pol ure še 150ml mleka in je fertik. Učasih pa umes popije še deci soka/čaja... Ne vem, to pr nas deluje...Upam da še dolgo časa!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:44:46
|
|
|
|
claud
|
cebela fuulll hvala! .........sem ta mesec pekovsko navdahnjena sunny Larissa zna tud ze pucat.....zelo dobro opazuje in oponasa surf...waaaa to je pa luxuz da sam a zaspi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:50:10
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud sunny Larissa zna tud ze pucat.....zelo dobro opazuje in oponasa Sam Larissa vsaj opazuje... Sej je še v elementu...Zdej potleh puca...To se bo šajnalo! Mojmu ne bo nič jasno k bo tko čisto ko pride domov
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:51:55
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud sunny Larissa zna tud ze pucat.....zelo dobro opazuje in oponasa Sam Larissa vsaj opazuje... Sej je še v elementu...Zdej potleh puca...To se bo šajnalo! Mojmu ne bo nič jasno k bo tko čisto ko pride domov Ubogo dete....ze zdj jo ucite v cistilko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:53:41
|
|
|
|
sunny24
|
Smo vedno rekla z mojim, da naj se sama odloči kaj bo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:59:23
|
|
|
|
sunny24
|
claud, kako kaj drugače tvoj prehlad?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 19:05:10
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy evo me s fotičem v roki:) pritisni tipko OK in potem izbereš tam k je kvadratek (na levi) stiste kvadratke k so trije narisani in piše Hi zraven ta je najhitrejši on k so samo kvadratki je malo počasnejši te še pokličem, da ti bo lažje:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 19:08:00
|
|
|
|
Katjusa
|
aja pa to je na voljo samo takrat ko imaš naštimano slikanje na fotiču ne avto..... kej jasno?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 19:33:12
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, s temi navodili sm še jst najdla na mojmu kje se to nardi... Hvala! Kako so uspeli medenjaki?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 19:39:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, s temi navodili sm še jst najdla na mojmu kje se to nardi... Hvala! Kako so uspeli medenjaki? medenjaki se še hladijo v hladilniku... bom dala najprej otroka spat pol grem pa pečt:) k možek pride okol 1 zjutri mam dost časa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 19:53:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, s temi navodili sm še jst najdla na mojmu kje se to nardi... Hvala! Kako so uspeli medenjaki? no vidiš če jst nisme koristna včasih sem teti dons že 2 telefona v red pravla.... enga ima novega ga itak niso znal nč naštimat.... drugega si je pa preusmeritev nekako vklopla in vsi k so jo klical so dobil enga tipa nekje na hrvaškem k je bil že cel besen od neprestanega klicarjenja..... tko, da sem tud to zrihtala:) zdej pa še sam čebela javi, da je naredla pa se lahko pohvalim še z dvema aparatoma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 19:55:10
|
|
|
|
Katjusa
|
aja pa sestrični sem filmček pomanjšala iz 149mb na 29mb bravo jst
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 20:14:39
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......sory ker sem nisem oglasila .....joj jaz ne vem kaj sem pritisnila,ker mi vsakič ko uklopim fotkiča najprej napiše če bom tipkala po ekrančku imam pa naštiman auto,tko da moram tudi to skenslat
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?