|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
29.12.2009 18:20:11   
SURF
Vam moram še povedat,da Patricije ne nosim več,preden zaspi,sedaj se je tako čisto sama odločila,se uležem zraven in ko zaspi jo preložim v posteljo,traja že cel teden in moja hrbtenica ji je hvaležnauser posted image user posted image user posted image upam,da si ne premisliuser posted image Moram pa še povedat,da sedaj je njen spanec za odtenek daljši,predvsem ponoči,čeprav še vedno ni lahko,tam od tretje naprej ne velja ne duda,ne čaj ampak samo ziza...no potem pa zaspi nazaj,se pa še ene trikrat zbudi.Začela je tudi piti na flaško zvečer in čeprav naj to nebi bilo ok,sem js vesela,ker sedaj vsaj vem da je sita,ko pri večerji štrajka.

No toliko o spremembicahuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
29.12.2009 18:23:42   
SURF
aja,pa obožuje bobi palčkeuser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
29.12.2009 18:25:49   
sunny24
++++++++++Sm se mogla zdej Gaji nasmejat...Je uzela en robček za rito pucat iz paketa, šl a h mizici tle v dnevni in začela pucat...Pa tudi PC je malo očistla...user posted image user posted image user posted image Pri*dna punca moja...
Sej zdej mi je še tipkovnico malo očistla tko da je mali Teksas v mojem postu! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
29.12.2009 18:27:14   
sunny24
surf, ooo, to je pa lepo da tko sama zaspi...

Naš ščurkec še kar ne zaspi sama...Jo je treba v vozičku guncat...Sej, sama smo si kriva k smo jo tko razvadla, ma kej čmo...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
29.12.2009 18:27:43   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

++++++++++Sm se mogla zdej Gaji nasmejat...Je uzela en robček za rito pucat iz paketa, šl a h mizici tle v dnevni in začela pucat...Pa tudi PC je malo očistla...user posted image user posted image user posted image Pri*dna punca moja...
Sej zdej mi je še tipkovnico malo očistla tko da je mali Teksas v mojem postu! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image ima lep vzgled ali lastno inspiracijo?user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
29.12.2009 18:29:24   
SURF

surf, ooo, to je pa lepo da tko sama zaspi...

Naš ščurkec še kar ne zaspi sama...Jo je treba v vozičku guncat...Sej, sama smo si kriva k smo jo tko razvadla, ma kej čmo...

ja včasih ga kje malo posračkamo,ker se nam zdi da tisti trenurek ne gre drugačeuser posted image glavno da se izzideuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
29.12.2009 18:29:30   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

user posted image user posted image ima lep vzgled ali lastno inspiracijo?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
29.12.2009 18:30:48   
SURF
Samo Gaja pa aja celo nočko(v večiniuser posted image )in uff kaj bi js dala za eno prespanouser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
29.12.2009 18:31:28   
SURF

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
29.12.2009 18:33:42   
sunny24
Ma zdej en mesec lahko da spi celo noč...Je blo tudi hranjenje na 3 ure...Pol sm ji pa začela dajat večerjo za slone in prespi vsaj do 6h, poje in pol zaspi še do 8h nekje...

Gaja je lepo prespala nočko od 1,5 meesca, po 1. cepljenu pa se je začela spet 1x zbujat, pol pa kar na 3 ure...Je blo kr pestro neki cajta.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
29.12.2009 18:34:33   
SURF
evo...moram it....ccmm << <<c <accb<cccbbccbcbbcbc 555zzzzzzzzzzzc z                             ihihv6bNyyJE SITNA IN ZASPANA...

Lep večer.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
29.12.2009 18:36:52   
SURF

Ma zdej en mesec lahko da spi celo noč...Je blo tudi hranjenje na 3 ure...Pol sm ji pa začela dajat večerjo za slone in prespi vsaj do 6h, poje in pol zaspi še do 8h nekje...

Gaja je lepo prespala nočko od 1,5 meesca, po 1. cepljenu pa se je začela spet 1x zbujat, pol pa kar na 3 ure...Je blo kr pestro neki cajta.

ja ¸se spomnim ko si pisala....

Sunny daj zaupaj mi recept za sloneuser posted image mogoče mi pa kej prav prideuser posted image

Lep pozdravček v  Novo Gorico.

Sedaj pa res moram,je kriza.....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
29.12.2009 18:39:58   
sunny24
Recept za slone...user posted image user posted image user posted image

Ji dam najprej 200ml neke mlečne kašice ala čokolino, keksolino, fruolino, gres...Pol pa čez ene pol ure še 150ml mleka in je fertik. Učasih pa umes popije še deci soka/čaja...

Ne vem, to pr nas deluje...Upam da še dolgo časa! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
29.12.2009 18:44:46   
claud
cebela fuulll hvala!user posted image .........sem ta mesec pekovsko navdahnjenauser posted image

sunny user posted image user posted image user posted image user posted image
Larissa zna tud ze pucat.....zelo dobro opazuje in oponasauser posted image user posted image

surf...waaaa to je pa luxuz da sam a zaspiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
29.12.2009 18:50:10   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Larissa zna tud ze pucat.....zelo dobro opazuje in oponasauser posted image user posted image

Sam Larissa vsaj opazuje...user posted image user posted image user posted image user posted image   Sej je še v elementu...Zdej potleh puca...To se bo šajnalo! Mojmu ne bo nič jasno k bo tko čisto ko pride domov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
29.12.2009 18:51:55   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Sam Larissa vsaj opazuje...user posted image user posted image user posted image user posted image   Sej je še v elementu...Zdej potleh puca...To se bo šajnalo! Mojmu ne bo nič jasno k bo tko čisto ko pride domov user posted image user posted image user posted image user posted image

Ubogo dete....ze zdj jo ucite v cistilkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
29.12.2009 18:53:41   
sunny24
Smo vedno rekla z mojim, da naj se sama odloči kaj bo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
29.12.2009 18:59:23   
sunny24
claud, kako kaj drugače tvoj prehlad?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
29.12.2009 19:05:10   
Katjusa
majchy evo me s fotičem v roki:)
pritisni tipko OK in potem izbereš tam k je kvadratek (na levi) stiste kvadratke k so trije narisani in piše Hi zraven ta je najhitrejši on k so samo kvadratki je malo počasnejšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
te še pokličem, da ti bo lažje:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
29.12.2009 19:08:00   
Katjusa
aja pa to je na voljo samo takrat ko imaš naštimano slikanje na fotiču ne avto..... kej jasno?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
29.12.2009 19:33:12   
sunny24
katjusa, s temi navodili sm še jst najdla na mojmu kje se to nardi...user posted image   Hvala!user posted image

Kako so uspeli medenjaki?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
29.12.2009 19:39:12   
Katjusa

katjusa, s temi navodili sm še jst najdla na mojmu kje se to nardi...user posted image   Hvala!user posted image

medenjaki se še hladijo v hladilniku... bom dala najprej otroka spat pol grem pa pečt:) k možek pride okol 1 zjutri mam dost časa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
29.12.2009 19:53:06   
Katjusa

no vidiš če jst nisme koristna včasihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem teti dons že 2 telefona v red pravla.... enga ima novega ga itak niso znal nč naštimat.... drugega si je pa preusmeritev nekako vklopla in vsi k so jo klical so dobil enga tipa nekje na hrvaškem k je bil že cel besen od neprestanega klicarjenja..... tko, da sem tud to zrihtala:)

zdej pa še sam čebela javi, da je naredla pa se lahko pohvalim še z dvema aparatomauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
29.12.2009 19:55:10   
Katjusa
aja pa sestrični sem filmček pomanjšala iz 149mb na 29mbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
29.12.2009 20:14:39   
Čebel@
katjuša.......sory ker sem nisem oglasilauser posted image .....joj jaz ne vem kaj sem pritisnila,ker mi vsakič ko uklopim fotkiča najprej napiše če bom tipkala po ekrančkuuser posted image imam pa naštiman auto,tko da moram tudi to skenslatuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?