|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
30.12.2009 14:23:36   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
30.12.2009 14:58:15   
claud
Tamika imas zsuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
30.12.2009 15:16:27   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Tamika imas zsuser posted image

NIMAM user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
30.12.2009 16:12:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

katjuša......ti lahko nazaj predam seznam?

lahko ful ti hvala, ker si tako lepo poskrbela zanj:)
user posted image
zdej nimam več gužve s koledarji sploh pa ne voščilnicami.... imam sam še vsak dan kak koledaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej sme ful vesela, ker so večinoma stare stranke kar pomeni, da smo zadovoljili njihove želje in potrebe in to mi ful pomeni, ko vidim da je odziv strank pozitiven in da nas kličejo stranke, ki so že 1 leto pri nas naročaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ravno pred 5 minutami sme prejela naročilo ene take naše strankeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
30.12.2009 16:13:12   
Katjusa
tamika kje hodišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste vredu? žurete praznike?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
30.12.2009 16:48:13   
SURF
Katjuša jojjj kako si me presenetilauser posted image Patricija ima kapico popvravljenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala tiuser posted image Krasna si..

Čisto razumem zakaj so stranke zadovoljneuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
30.12.2009 17:14:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Katjuša jojjj kako si me presenetilauser posted image Patricija ima kapico popvravljenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala tiuser posted image Krasna si..

Čisto razumem zakaj so stranke zadovoljneuser posted image user posted image user posted image .

sem vesela, da si opazla ker mi je popravljanje dalo vetrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
30.12.2009 17:49:43   
Čebel@
katjuša....ni za kej,sej sem se sama ponudila za pomočuser posted image user posted image user posted image .....edino ko boš popravljala,lahko zbrišeš naš zobek,ker je še vedno pod dlesnijo(se ga vidi,ni pa še predrl)user posted image

midva sva bila v trgovini-nakupila za jutri(dala 80€user posted image ),zdaj pa mir do drugega letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....možek zdele večerjo dela,potem bo pa že Hana jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
30.12.2009 18:14:43   
Balonchy
Toliko, da vas pozdravim in samo zaželim, da lepo preživite jutrišnji dan!
Mi bomo imeli pestro v vsakem primeru...
Matic kasiral nenormalno visoko vročino danes... je nismo mogli zbit! Zdaj nam je končno uspelo z Voltarenom user posted image  (trkam)...
Upam, da bo jutri boljše, saj je njegov dan! user posted image

Še enkrat vam zaželim vse lepo jutri!!!

Vošmo si pa drugo leto, ne!?!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
30.12.2009 18:24:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Toliko, da vas pozdravim in samo zaželim, da lepo preživite jutrišnji dan!
Mi bomo imeli pestro v vsakem primeru...
Matic kasiral nenormalno visoko vročino danes... je nismo mogli zbit! Zdaj nam je končno uspelo z Voltarenom user posted image  (trkam)...
Upam, da bo jutri boljše, saj je njegov dan! user posted image

Še enkrat vam zaželim vse lepo jutri!!!

Vošmo si pa drugo leto, ne!?!? user posted image user posted image user posted image
lepo praznujte in user posted image user posted image user posted image  za Matica da ne bo RD praznoval z vročino

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
30.12.2009 19:00:00   
Čebel@
katjuša......še malo te rabim:zdej sem skenslala tapkanje in auto....imam pa krogec ki je pod zoomom na fotoaparat(med SCN in iAUTO) in sem dala na HI ain imam narisan na ekrančku strelo in P,ampak mi ne slika tisto na hitrcouser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
30.12.2009 19:07:36   
simonakr
Čer!

Jest zmatrana, bajta pospravljena, Larisa trmasta in jokcasta user posted image , obleke in igrače spakirane,A hrano bomo jutr!
Jutr grem še na šiht mal folku voščit in par receptov sprintat pol pa na lepše! Gremo v Podčetrtek!

VSEM VAM IN VAŠIM DRUŽINAM ŽELIM ZDRAVJA, USPEHA, LJUBEZNI, ČIM MANJ STRESA, ČIM VEČ SMEHA IN OH IN SPLOH VSEGA KAR SE V LETU 2009 NI IZPOLNILO!
SREČNO 2010!

Aja pa ostante take klepetule kot ste zdej! TO JE UKAZ!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Papa se vidmo v novem letu!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
30.12.2009 19:27:22   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse skupaj en šmorn

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil boma2 -- 30.12.2009 19:28:36 >

boma2 :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
30.12.2009 19:30:04   
boma2

no punce vsem želim srečen zdrav in mirno novo leto.. 2010.. :)

No jaz sem takauser posted image , žalostna.. mogoče vam pol napišem kej več..n bom raje kr drug leto... preživite ga lepo... :)

rada vas imam... :)user posted image

boma2 :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
30.12.2009 20:28:44   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

no punce vsem želim srečen zdrav in mirno novo leto.. 2010.. :)

No jaz sem takauser posted image , žalostna.. mogoče vam pol napišem kej več..n bom raje kr drug leto... preživite ga lepo... :)

rada vas imam... :)user posted image

Boma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi tebi mirno novo leto.
Zakaj pa si žalostna?user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
30.12.2009 20:29:16   
SURF
Katjuša-user posted image ja sej pravim od sile nouser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
30.12.2009 20:29:49   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Čer!

Jest zmatrana, bajta pospravljena, Larisa trmasta in jokcasta user posted image , obleke in igrače spakirane,A hrano bomo jutr!
Jutr grem še na šiht mal folku voščit in par receptov sprintat pol pa na lepše! Gremo v Podčetrtek!

VSEM VAM IN VAŠIM DRUŽINAM ŽELIM ZDRAVJA, USPEHA, LJUBEZNI, ČIM MANJ STRESA, ČIM VEČ SMEHA IN OH IN SPLOH VSEGA KAR SE V LETU 2009 NI IZPOLNILO!
SREČNO 2010!

Aja pa ostante take klepetule kot ste zdej! TO JE UKAZ!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Papa se vidmo v novem letu!

Lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
30.12.2009 20:37:47   
SURF
Juter zopet shopinguser posted image user posted image ,jutri še skočim k frizerju,ker pravijo da takšen kot si za staro leto tak potem celo novo letouser posted image ...
Zvečer oziroma dop. bomo pri mojih,ko pa bo ura čmrlina za spanje pa bomo odšli domov...midva si bova kako fajn večerjo privoščla....in počasi bo pisalo leto o10user posted image .

VSEM,VAM DRAGE MOJE, ŽELIM SREČNO,ZDRAVO,USPEŠNO,NASMEJANO......NOVO LETO!IN DA ŠE NA MNOGA LETA KLEPETAMO,SE BODRIMO,SMEJIMO,JOČEMO,HECAMO....SKUPAJuser posted image

http://www.cracked.com/blog/wp-content/uploads/2009/01/new_years_toast.jpg

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
30.12.2009 20:40:00   
SURF
...v letu 2010 bi se rada zopet nazaj naučila prilepit fotkeuser posted image ker sedaj mi ne gre in ne gre več,ne prpopa,ma nočeuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
30.12.2009 20:48:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Juter zopet shopinguser posted image user posted image ,jutri še skočim k frizerju,ker pravijo da takšen kot si za staro leto tak potem celo novo letouser posted image ...
Zvečer oziroma dop. bomo pri mojih,ko pa bo ura čmrlina za spanje pa bomo odšli domov...midva si bova kako fajn večerjo privoščla....in počasi bo pisalo leto o10user posted image .

VSEM,VAM DRAGE MOJE, ŽELIM SREČNO,ZDRAVO,USPEŠNO,NASMEJANO......NOVO LETO!IN DA ŠE NA MNOGA LETA KLEPETAMO,SE BODRIMO,SMEJIMO,JOČEMO,HECAMO....SKUPAJuser posted image

http://www.cracked.com/blog/wp-content/uploads/2009/01/new_years_toast.jpg

da ti malo pomagam
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 30.12.2009 20:49:50 >

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
30.12.2009 20:52:37   
Urša08
punce hvala za čestitke ob novem avtuuser posted image Men je tok všeč, sem res veselauser posted image

Katjuša avto bi že prišel v vaše kraje sam šofer ne vem če bouser posted image user posted image user posted image user posted image se bom potrudla.

Simonakr uživajteuser posted image

boma kaj te teži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SURF uživajte jutri user posted image

Ajvy za vas pa cel kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika, sjmm, tanci, cita,  kolumbo, vesnozaver, brkn, ajvy, claud,... kje ste

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
30.12.2009 20:54:26   
Urša08
Balonchy vi pa jutri že prvo svečkico pihate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok hitro je šel čas, pa medve sva obe skupaj pričakovali 1.2 najina sončka. user posted image Matiček naj se pozdravi in lepo se mejte na ta dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
30.12.2009 20:55:26   
Evo mene drage moje nimam neke volje pisat sej bo bolje po novem letu sem tko žalostna ko vrteca nimamo sej smo našli eno teto ampak ko se spomnim da bom mogla it delat že 01.02.2010 pa jo bom mogla dat v varstvo se začnem kar jokat ja sej vem lahko me zazjate ampak taka sem težko mi bo fulll preveč res preveč sem navezana na njo ona pa na mene upam na najbolje...kako ste kaj ostale...

Vsem bolančkom pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
30.12.2009 20:55:27   
Urša08
čebel@ po trgovinah se res hitro znebimo evrčkov ni kej, mate pa za letos poln hladilnikuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
30.12.2009 20:57:43   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Evo mene drage moje nimam neke volje pisat sej bo bolje po novem letu sem tko žalostna ko vrteca nimamo sej smo našli eno teto ampak ko se spomnim da bom mogla it delat že 01.02.2010 pa jo bom mogla dat v varstvo se začnem kar jokat ja sej vem lahko me zazjate ampak taka sem težko mi bo fulll preveč res preveč sem navezana na njo ona pa na mene upam na najbolje...kako ste kaj ostale...

Vsem bolančkom pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cita saj ti verjamem da ti bo najprej hudo ampak potem bo šlo, boš vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no in to ti govorim jaz k mam ta prvega še kar domauser posted image user posted image user posted image user posted image Cita ob novem letu odprite nov list in ta naj bo ena sama sreča, zdravje in veselje, pa ne pozabi ostati taka kot si user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?