malaMravljica
|
Bejbike moje, cist na hitro, ker se bo zihr mali zbudil, imam ga v jedilnici, danes sem mu tja prestavila zibko za cez dan, da mal spi in se guga notri. Soncek, nisem ti se poslala slikce, ma bom, ker naredila sem jo, sam se na pc jo dat in poslat. JA, sneg in pravo timo imamo, zebe za znoret, jutri moreva pod nujno v trgovino, ker nisva sla ze neki casa. Hehe ... ne bos me ne okepala vec, niti odpret ne grem maila, ker se bojim ;-) res ga se nisem odprla ves. Rizkoo, a noce bit v slingu, ti ti mali. MA ne sekiraj se, men se itak sling ne zdi prevec dober za hrbtenico. Jaz bi ti takoj mojo ruto dala naprej, sam ti bo cist prevelika tebi, ker bi se jaz lahko eno manjso vzela. EJ, poglej sem na ta link, tu so vse te zadeve za nosenje. https://www.tsm-kids.de/bauchtragen/index1.html jaz bi imela to ki se imenuje Bondolino, sam kaj bo reku moj, ce bom kupila enih 100 razlsicnih zadev, da sem cist zmesana verjetn. IN ne misli, da je kar stran vrzen denar, ce mali noce bit v lezalniku. Moj je rad notri, sam nimam ga vec kot max 20 min na dan. Men je mali enostavno se premali in to ni prevec dobro za hrbtenico, tudi babica mi je rekla, da imam super lezalnik, sam da ne ga sedaj se prevec imet notri. Tassika, lepa bejba ja. Ej, ce bos kupovala trak za nosenje pazi kaksno velikost bos vzela, na tvojem linku tisti je univerzalna velikost in to zihr ni ok. KEr si manjsa bi jaz itak na tvojem mestu vzela kaksnega M veliksost. Maska, ves, ne dajam slikc od malega tko vsem na ocke. ZAgotovo pa dam na mail, ce mi das na zs mail. In se eno vprasanje, kaj katera zne na ZS slikco zalimat? Se da, sam jaz ne vem kako. Moj je prisel v nedeljo full hitr domu, lih da sva z malim prej se spravila iz postelje. JE rekel, da je bilo pol metra novega snega tam. No, pol smo pa nedeljo izkoristili za cartanje, popoldne smo pol vsi 3 zaspal na kaucu, je bilo tok lepo. No, pa se je zbudil mali, vsaj dovolj casa za to napisat mi je dal
|