Anonimen
|
Ej miške piške.. .. pa še jst mal... Vidim, da vam mavrice ni blo težko sprejet . Ma sej je lepš, bolj barvito in pozitivno... in tako bom tudi nadaljevala. . oooooooooo vila MaLiNa, si me našla tukaj... Ja veš, občasno vas še pridem pogledat pa kaj prebrat ampak ste tko not padle, da izstopam, pa moj mali je tok prekmal rojen, da po napredovanju definitivno spada k oktobrkam.. zato se večx znajdem tam. Se nam dogajajo podobne stvari... Drugače pa HVALA in seveda, da pridem pogledat kaj se z vajin Sariko dogaja. Lepo bodi pa pozdravi možeka. On je res dobr človeček.... Tok sm vesela za vaju, tok, tok, tok.... In ne, vidva sta definitivno pozitivni osebi. pilotina, jaaaaaaaaaaaaa tvoja rožica. Sem lahko orhideja? Danes sem za darilo prejela čudovito belo orhidejo... Ja, tašča si ne zasluži več šinfanja... sem jo pa tolk, da si mislit ne moreš! Samo zato, ker me nikol ni do besede pustila in je prerezala vsako debato... No včer sm pa jst zmagovalno končala ta boj. Ma sej je dobra ženska sam je pa pač tašča... Eh, pustmo to. Ti dej raj Pilotinkotu lupčka. Deeeejjj takoj zdej, se prepogni in mu daj lupčka. Si?? Ampak ne tko preko roke.. ampak z ustnicami mu daj... in reci, da je od tete carice Rižkoo.. a.biba, mislim, če se ne motim... hm... ja, mislim, da sem ti danes poslala zs. Sem? MM, mi bomo pa smrekco postavli... hm... evo, dobr da ste me spomnle.. jutri jo načičkam..., da bo čimdlje pri nas. Men je to tko leeeepoooo... Pa to leto mamo malega škratka tukaj..., joj kok se mi je želja izpolnila... pa ves kaj? Sami bomo v naši hišici, saaaaaaamiiiii....... Bom fajn večerjico pripravila in uživala v družinski idili . Ma ja.. dobr človeček sm, da sm si to zaslužila. Juuuupi jst. Se mi smeje.. Joooj no, škoda za bratca, pa tko vesela si bla. Pa sej bo pa ko snegec gre... , ne bodi žalostna. Danes sem dobila sling. Se je moj smejal, je rekel, da sva smešne... si kr pošiljava in vračava... Skratka, moj otroček ne uživa v slingu, ga bom kr naprej dala oz. kr prodala. Je lep, a ne? Veš kaj, moj tamal se še zmer buni, ko mu bodi čez rinem.... ne vem.. upam, da ga bo kdaj sprejel . Za take tavečje sploh ne vem, če majo velik izbire bodijev na preklop. Ja, bova že morala prešaltat. Tko je. Glede dojenja... Draga moja, če ne bi jedla, nebi bila na 5+, a je blo dva dni nazaj 4+, a ne? Ma niti ni tak problem v men, tamal je len za vlečt, full. On bi da mu lije v usta. Če mu ne, je taka buna, da joj. Zato si pa črpam... pa mojga mlekca tud kdaj pa kdaj po flaški dobi. Nimam kaj. Fargesia, tud mi nismo verne.... smrekca bo pa definitivno in komaj jo že čakam.... Ja, to je res lepo in idilično vzdušje. Boš vidla kako lepo bo naslednje leto.... Kepica83, zahvaljujem se, ker sm bla res vesela darilčka. Dve polni vrečki nista bili namenjeni ti kot darilo ampak samo v pomoč. Kar pač več nism rabila, sm te vprašala, če sprejmeš, si rekla..."da" in sm ti dala. Nič posebnega ni blo in je pač za v uporabo......Zakaj bi kupovala, kar je meni pač ostalo in lahko ponucaš. Tko je welwdino olje od sončka prišlo k meni in zdaj je že pri tebi . Si pač pomagamo. No, olja pa jst res nism rabila... je moj otrok kr prehitr in kr skor padel vn.. .Ko bo bebica, bo pa darilo tko da se razumeva . Kar se zmenka tiče, sm tud za...bo treba samo dorečt. Pridna bodi, pa ne dviguj preveč majčke, da se beba ne prehladi. Veš kaj, draga moja.. Ti boš mela enga lepga fanta...., zihr! Pa definitvno tud k nam spadaš.... se spomnim kako si kr not padla... in evo te, sprejeta za našo malo kepico. ... in tukaj nismo samo tiste že z bejbiji ampak vse tiste, ki smo doživele grdo izkušnjo in jo skupaj pomagale prebroditi.. Zdej pa smo kjer smo.. Ene že, ene še... ene pa še žalostne.. in zato smo tukaj in zato sm hotla moje babe nazaj!!!! MAŠKAAAAAAAAAAAA, pa kje si noo?! Kje je ta lepi buši?! Še mal, veš...še mal.. joooj, ko bo spet lepo vam... pa mala najbrž že nestrpno čaka! Mi je žal, da je nism vidla. Upam, da se vidmo še kej prej... Kar se nove teme tiče.. pač res tko je. Stare stvari se pozabljajo, prihajajo nove ampak... želja je bla... doživljat trenutno srečo nekoga, ki veš, da je trpel, kot sem sama. Sej me štekaš, a ne?? Jst se spomnim vsake tvoje besede in vašega izleta in ponovne izgube in žalosti in.... prv čutla sm te... ampak lej zdej..., zdej čutim srečo, ker vem kaj prihaja k tebi... No, o tem govorim..zato sm hotla babnce nazaj. S tanovimi nimam veliko skupnega in ... ne vem, mogoče sm grda ampak..... Dobr se počutim, ko čutim željo, da grem na RR pogledat kaj se vam je danes npr. zgodilo.., mojim babam!!! tassika, jst si tud ne predstavljam tako male razlike. Ti povem, ko bo kaj na tem . Sej veš kako je... želja je eno... , uresničijo se pa pač ne vse. Ampak jst sm optimist.. in verjamem, da se mi bo in da bom tud to krizo z tako malo razliko dobr zrihtala . Mam super može, mi bo v veliko pomoč. Že to je dovolj. Ej... mmmmmmm, pošlji mi kakšen ta keks... oooooooooo...., dobr zgledajo! Maš pa dobrga božička... pa velke stvari nosi. Zojika je pa prv luškana punčka.. pa plava ji tud paše. Sonček85, mislim nate in umirala sva od smeha. Prv hvala za take sms-je. Obožujem tega tvojega malega. Res nooooo....oo smeha! Ej čestitke Uršii... wiiiiiii, tetaaaaaa.... , jst pa najbrž ne bom nikol No... cela čreva sm napisala. Mi smo drugače super, res super. Smo meli obiske, prijetne obiske... je bla moja cimra iz porodnišnice. Nosečniška sladkorna bolnica.... sva se tam tudi spoznale in ostale v kontaktu. Pa je mela rok 6. sept., jst pa 12. okt. in ji iz porodnišnice pošljem sms, da ji čuvam posteljoo... hahahah, pa je res k meni prišla..... Skratka, nora cimra... z miljon darili. Vsega je moj sinek dobil. Zdej pa je moj dragi predlagal, da bi jedla šmorn... in poglejte kolk je ura, jst pa jem šmorn in pijem pir. Brezalkoholni... in upam, da mi joške raznese od mlekeca... Obupna sm, vse bi dala vase sam da bo mlek... Ne vprašte me, kake kombinacije sm že delala. NO, zdej pa grem... mam pa prej eno prošnjo za moje punce . Pošljite mi prosim na zs vaše naslovčke.... sej veste, zakaj zato ne sprašujte. Bo vsaka vesela, če bo kaj pod smrekco mela. Uuu, pa še rima se. Ajde, miške piške.... grem si črpat mlekeca...
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 12.12.2009 21:58:24 >
|