Anonimen
|
Ej ženskice, dobro jutro... Mi smo že uspaval tamalčka..., ga je mami fajn navadla ob 11 že bit v pojstlci. Jupiii.., pa se lohk še sama mal sprostim, kaj naredim... No prve ste na vrsti moje babe, pol pa grem lupit krompir. Zdej, ko sva s taščo zgladile spore, bomo mel pa skupi kosilo ... ona meso, jst krompir.. pilotina moja, jst mam zlo rada rožice, orhideje sm pa do zdej samo kupovala. Rada mam nezahtevne rože, take ta zelene. Sej ne, da nebi bla odgovorna in dobr skrbela ampak včasih pa ja, kr pozabim. Zato mam doma velik Zamij in Schefrero in benjamina in... drevo življenja... zalivanje na 14 dni Uglavnem... veš kaj, tebe bi pa zlo rada spoznala. No tok, da veš. Ej, a ti je uspel od mene pilotinkota polupčkat? Smrekca ni bla včeri, bo danes, če mi uspe. Čeprav dvomim. Se bom lotla menjave zimsko letne cunje. Pa je tega toooolk.... Ta teden, ki prihaja pa bo sploh naporen. Jutri mava razvojno ambulanto, v sredo pa greva pančkat na pediatrično... mu bojo spet možgančke snemal pa dihanje preverjal.... in stiskam pestke, da bo vse ok. Ma dons se bom potrudla in načičkala smrekico.. Nea_teja_, a veš, da vem kako ti je?! Tud jst mam časa bolj mal ampak sm se z dnevi kokr tok zoorganizirala. Važn mi je, da znam malega prebrati in da vidim kaj hoče. Najbolj pomembno pa seveda, kdaj hoče pančkat, da ma mami mal miru . Joško mu pa itaq skoz tlačim, da mi mlekec kam ne uide. Sm mela mal krize. Tvoj ticker laže... sm šla pogledat kok maš velkega sinkota, pa ga še ni sodeč po tickerju. No, vesela sm, da si z nami. Še pridi. a.biba, jst mam zs med poslanimi, no.. sem ti ga še enkrat. Da boš vidla, da nikakor nism hotla te zapustit na stari temi. Ma pa tvoja punčka zelo lepo ime. Sara, full mi je všeč. drobtinica29, jupi za Matica. Ej rastejo, rastejo... moj mali nedonošenček je že pravi dec . Ga že komi nosim res... Kokr on raste, mami nabira kile... Ja, se morva prilagajat drug drugemu, da ga bom laho prenašala dokler ne shodi . Bodiji v C&A so res super.... moram še po kakšnega. Mi smo tudi na 62 čeprav mu rokavček zaviham ampak... pa kaj... Še mal pa ne bo več treba. Zdej smo 58,5 cm. Kaj pa za krčeke uporabljaš? Mi smo mel tud hudo, zdej je pa že preteklost.... Sm mu pa koroške vetrovne dajala, zdej so pa sam že za tolažbo...pol sm pa na Antiflat prešaltala, pa so ble fajn. Malo mi je še ostalo, lahko ti pošljem pa sprobaj, da se detece ne muči. Joj, vem kako ti je. Veš, jst sm iz CE... do MB mala malica. Res bi se lahko, pa še Nogavico pokličemo... jst mislim, da se bova s sončkom enkrat zmenle.., midve okol pohajkujeva. Za zihr se pa vidimo, spoznamo. Kepica moja mala.... , sej veš kako je. Kakor čutiš tako pišeš ampak vedi, da sm tud jst kdaj huda žalostinka, tečnoba, jezica.... ampak takrat me pač na RR ni. Me pa veseli, da me rada bereš... hihii... Kar se darila tiče, sej ne bo zate tko da, nimaš kej... , lepo pa, da si tko rada med nama, jst sm tud med vami, full. Ej, ja definitivno bo en mali lepi fantek. Kar se sončka85 tiče pa..... takih punc kot je ona... bi lahko bilo več. Pol bi bli več nasmejani in bolj pozitivni in... skratka, lepš bi blo. Zato vem... zakaj ti je ušel poljupček na brado... , tud midve se vsakič fajn stisneva. No tud ti si dej zdej enga lupčka na bušija.... , da vidim kako ti bo ratal. A veš... dvigneš majčko, se prepogneš in potrudiš... Tassika, čakam piškote.... Uglavnem.. grem krompirčkat.... pa želim vam en leeeep dan..., pri nas neki hoče snežit ampak.. jaz snegeca ne maram... dokler moj sin ne shodi in bova snežene možkote delala. Zdej itaq ne morem več boardat... pa laufat na smučkah... še neki časa.., nebi mi pa škodil mal rit razgibat.. pa kako kg dol dat,.. NO... počasi.. Lupčkam vas vse... Ej noo... a naslova mi pa nobena ne bo zaupala... , kakšne ste, nč grem jokat pa lupit krompir.. Dons sm roza vijolčno razploožena.. Ej ženskice pa ne pozabite glasovat za mojga sinija. Sej, voditi še ne pomeni zmagati. A ne..?? Tekmovalka ne obupa...
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 13.12.2009 11:48:16 >
|