a.biba
|
Hej babike! Nekja minut miru za moje javljanje, potem pa počivanje. Mene je namreč napadlo gnezdenje in se sploh ne morem več kontrolirati, vse me moti, vse je treba oprat, obrisat, prebrisat, prestavit, dokončat... katastrofa, ampak dokler ne naredim mi ne da miru, čeprav pol sam dol padem, ko ne morem več od utrujenosti, bolečega križa, trebuha, nog... pa se pozna po hiši, bolj kot ne je vse narejeno, samo zimsko letno še v grobem zamenjam v tem tednu pa bo. Cotke so oprane, sem likala dve uri in pol, planice še operem, pa eno posteljnino za zibko, ko mi jo dostavijo. Jutri grem po voziček, tako da se mi bo menda vse izšlo. Še zavese sem danes prala, da ne bom potem, ko bom še bolj okorna. Drugač pa energije kar preveč, čeprav potem omagam, mi pa vseeno paše. Mali migec me pravkar veselo žoka, tako da je ok. Drug teden imamo zadnji uz, pol se pa že ctgji začnejo. Kako gre to hitro naokoli. Moje "kratko" poročilo.... Kepica upam, da se ne mučiš prehudo in še uživata zadnje dneve v dvoje! Pilotina ti greš pa lepo za mano in se boš začela že kaj pripravljati, a ne? Kakšni so plani? Vse novo, dobita kaj cotik in opreme... jaz vem, da sem imela prvič precej več dela in stroškov, čeprav sem večina dobila, se vseeno najde še potem sto stvari za nabavit, pa nisem nič pretiravala, tako da nasvet - začni postopoma plan delat kako in kaj, da ne bo potem kriza proti koncu. Pa da ne boš pretiravala - pazi nase! Pa ostale žabike babike - čakamo na javljanje...
|