|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
19.3.2010 10:47:21   
MAŠKA
Ojla, na hitro...ker se Živa že nekaj pritožuje.

Kepica super, da ste še 2 v1, naj bebi kar uživa v bušiju, ti bo potem lažje, če bo donošen!

Sonček85 Maša je zdaj OK, naslednji teden jo imam še doma, tako da mislim, da naslednji teden še ne bo novih vuirosov pri hiši. Fraj imam od torka do četrtka, tako, da lahko pridete! V ponedeljek in v petek pa imam že en obiske napovedane.

Zdaj pa moram it, pozdravček vsem!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 601
19.3.2010 12:46:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Ojla, na hitro...ker se Živa že nekaj pritožuje.

Kepica super, da ste še 2 v1, naj bebi kar uživa v bušiju, ti bo potem lažje, če bo donošen!

Sonček85 Maša je zdaj OK, naslednji teden jo imam še doma, tako da mislim, da naslednji teden še ne bo novih vuirosov pri hiši. Fraj imam od torka do četrtka, tako, da lahko pridete! V ponedeljek in v petek pa imam že en obiske napovedane.

Zdaj pa moram it, pozdravček vsem!user posted image
Se bova zmenili ,pa upam da ne bo kaj spet prišlo vmes ,ker naš bolnik je še tudi kar doma.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 602
21.3.2010 9:13:03   
pilotina
kepica...kako si, kaj dela mali kepček/kepica user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 603
21.3.2010 13:40:12   
a.biba
Hej babike!

Nekja minut miru za moje javljanje, potem pa počivanje. Mene je namreč napadlo gnezdenje in se sploh ne morem več kontrolirati, vse me moti, vse je treba oprat, obrisat, prebrisat, prestavit, dokončat... katastrofa, ampak dokler ne naredim mi ne da miru, čeprav pol sam dol padem, ko ne morem več od utrujenosti, bolečega križa, trebuha, nog... pa se pozna po hiši, bolj kot ne je vse narejeno, samo zimsko letno še v grobem zamenjam v tem tednu pa bo. Cotke so oprane, sem likala dve uri in pol, planice še operem, pa eno posteljnino za zibko, ko mi jo dostavijo. Jutri grem po voziček, tako da se mi bo menda vse izšlo. Še zavese sem danes prala, da ne bom potem, ko bom še bolj okorna.

Drugač pa energije kar preveč, čeprav potem omagam, mi pa vseeno paše. Mali migec me pravkar veselo žoka, tako da je ok. Drug teden imamo zadnji uz, pol se pa že ctgji začnejo. Kako gre to hitro naokoli.

Moje "kratko" poročilo....

Kepica upam, da se ne mučiš prehudo in še uživata zadnje dneve v dvoje!

Pilotina ti greš pa lepo za mano in se boš začela že kaj pripravljati, a ne? Kakšni so plani? Vse novo, dobita kaj cotik in opreme... jaz vem, da sem imela prvič precej več dela in stroškov, čeprav sem večina dobila, se vseeno najde še potem sto stvari za nabavit, pa nisem nič pretiravala, tako da nasvet - začni postopoma plan delat kako in kaj, da ne bo potem kriza proti koncu. Pa da ne boš pretiravala - pazi nase!

Pa ostale žabike babike - čakamo na javljanje...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 604
23.3.2010 20:34:41   
a.biba
Bu! Nobenga ni tu?user posted image  Kako žalostno? Kje ste babike, vas že pogrešam.

Kaj novic Kepica?

Jaz sem se danes uspela fajn poškodovat - no, saj ni tak hud rezultat, ampak bolelo je pa tako, da sem mislila, da mi bo noga odpadla. Eno leseno kocko, tak fajn masivno hrastovo, sem si uspela po nogi spustit. Pa sem še odreagirala, ampak sem jo vseeno dobila po tamalem prstu, mi je kar poknil ob nohtu, men so pa solze na suho tekle. Zdaj je že boljše, sicer boli celo stopalo, sam ni tako hudo zatečeno, rana se bo že zacelila, ob noht bom pa tudi verjetno. Bomo pa videli, če se bom lahko jutri obula, drugače bo pa kar sezona natikačev prišla za mene nerodo - sama sebi postajam nevarna.

Pridite kaj na plano vsaj zvečer, čez dan tako vem, da se vse martinčkate z mano vred - no, če ne namakam noge user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 605
23.3.2010 21:17:45   
pilotina
a.biba...hvala za nasvete, so še kako dobrodošli od vas izkušenih mamicuser posted image

nekaj planov že imava

kar se tiče oblekic sva za prve tri mesece vse dobila, nekaj za kasnejše mesece še dobiva...dobiva dve lupinici...pa en starejši voziček, ki bo služil za prve tri mesece že imava doma, samo še preprati ga morava...športnega pa bova kupila...previjalno ne bova kupovala, ker je nimava kam postaviti oz. lahko bi šla v kopalnico ampak, ker imava tam res zelo močno vlago bi se uničila takoj...zato bova dala sušilni dol iz pralnega stroja ter kupila le previjalno podlogo in ga/jo bova tam previjala...posteljico in jogi še morava kupiti...aha, pa banjico za kopanje tudi...potem pa kot praviš ti, še kaj se bo našlo, da morava dokupiti

toliko zaenkrat...čakava na 3D in menda potem začneva

uuuuu revica, sedaj sem prebrala user posted image ...bošček no, čuvaj se...sedaj ti ne rabi še kaka bolečina user posted image

jap, malo smo tukaj dekleta...a ste vse spomladanske in nabirate rožice z vašimi malčki user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 23.3.2010 21:19:10 >

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 606
24.3.2010 8:54:14   
MAŠKA
Ojla,

Tudi jaz vas pogrešam!

Tudi mi se zdaj malo martinčkamo, malo delamo za službo, ta večjo pupo imam še doma, tako da je prostega časa zelo malo, ker pa me tudi Živa kar dosti rabi.

Evo se že oglaša iz gornjega štuka... mogoče še zvečer kaj napišem!

Pozdravček vsem!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 607
25.3.2010 8:34:49   
a.biba
Jutro!

Mamice in nosečke kje ste? Kako je žalostno, ko pridem gor in ni nič za prebrat.

Maška verjamem, da imate pestro. Že mene tudi malo stiska kako bo to šlo skozi, pa rečmo, da bo lažje, ko ne bom imela tako velikega trebuha in bom lažje funkcionirala in nazaj dobila dodatno energijo.

Potem pa nič, če nočete čvekati - bom pa spet na eno kavico skočila kot včeraj in vam povem, da prav paše.

Popoldne smo imeli pa včeraj nastop za mamice v vrtcu - kako so sladki ti naši 3 letniki in so že prav lepo nastopali. Samo fantje so mal težave povzročali, drugače so bili pa res za pojest, pa darilca so pripravili. Vrtec je res zakon, ker toliko otroku res ne moreš dati doma kot dobi tam med vrstniki.

Ok, zdaj še pa mal pogooglam in grem na teren. Imam 8.4. podelitev diplome in si moram nekaj kupiti, da mi bo dejansko prav user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 608
25.3.2010 8:37:38   
a.biba
 ČESTITKE VSEM MAMICAM ZA PRAZNIK in seveda tudi vsem, ki boste to v še postale!

Kam pa naša Kepica sodi, pa še kar ne vemo. Bi rekla, da če bi že rodila, da bi kaj izvedeli.

< Sporočilo je popravil a.biba -- 25.3.2010 8:38:25 >

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 609
25.3.2010 10:01:17   
pilotina
a.biba in MAŠKA...hejla user posted image

za tassiko vem, da gre na dopust, pa je zato ni

Rižkoo, malaMravljica, sonček85, kepica, drobtinica29, zvesta...upam, da ste vse ok

a ja pa Nogavica, kje si

za twixy našo pa ne vem kaj se dogaja, upam da samo nima časa priti sem

no pa da jaz malo počvekam

najin bejbi je zelo priden, me brca in ko že malo predolgo spančka, ga kar pogrešam...na dragega je nor...se zgodi, da kak dan cel dopoldan ne brca in ko pride tatko iz službe in zasliši njegov glas je že pokonci in veselo brca mamico...ni kej, sta že zaveznika, jaz pa sem najsrečnejša

sonček85...sedaj grem k mamici po regrat,ki mi ga je včeraj nabrala, da ga očistim in naredim za kosilo eno fajn polno skledo user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 25.3.2010 10:02:09 >

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 610
25.3.2010 10:13:32   
sonček85
pilotina:
ja mi smo ok,Aleks se že igra v varstvu,uživa.Mami pa še izkorišča zadnji teden predno gre v službo.
mmmmmmmmmmmmmmm regrat,kako je pridna mami,kar naj te malo razvaja ,jaz bi ti ga tudi rada poslala tako kot si mi ga ti letos ,samo pro nas ni tko lep in velik kot gai mate vi,tko da bi po moje uvenel do Primorske
Dober tek in naj ti teknee

vsem mamicam in bodočim mamicam ,naj bo ta dan posijan s soncem ,smehom in veseljem otroških vragolijuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=ENtUOYq4moU
user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 25.3.2010 10:14:00 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 611
25.3.2010 11:34:05   
malaMravljica
Jaaaaaaa, cestitke za nas praznik!!! mamice smo, jupiiiii.

Prvi materinski praznik, ki ga lahko praznujem z malim, takooooooo lepo, kar topim se.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 612
25.3.2010 12:54:03   
a.biba
No, trije posti odkar sem sem potepala user posted image  - pohvalno!user posted image

Mi bomo tudi regrat jedli, s krompirjem in jajčkami... njami - smo že včeraj eno ornk skledo zmazali, pa danes, pa jutri... imam pridno taščo, ki skrbi za moje železo, pa ne samo moje za pol vasi - sploh naju nosečki s sosedo posebej dober zalaga in nama prav pašeuser posted image . Zdaj pa počitek, potem kosilo, pa po babiko, pa v zd še po ene papirje in popoldne na obisk.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 613
25.3.2010 13:32:53   
sonček85
mm:res letos je posebno leto ,saj nas čakajo vsi prazniki v troje in je prav lepo
biba:user posted image user posted image a kr celo vas ,kje pa to ,ker mi ga nimamo tolk velik ,jaz bi ga jedla za zajtrk ,kosilo in večerjo ,pa še kaka malca bi se najdla vmes!user posted image
Dober tek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 614
25.3.2010 15:58:54   
drobtinica29

čaw čaw

lepo da ste me pogrešale user posted image , mi se veliko veliko vozičkamo, pa še atija imamo doma ima dopust in zato sem manj na netu, upam da razumete.
Smo pa imeli v ponedeljek P in smo težki 8230g in veliki 70cm. Lepo ne user posted image user posted image je pravi korenjak ta naš Matic. pa še 2. pikico smo dobili in ni nič jokal, le sedaj je bil 2 dni malo sitkan. pa saj bo minilo.
uživamo 100 na uro, vsak dan je kaj novega.

NO PA ŠE OD MENE ČESTITKE VSEM VAM MAMICAM IN TISTIM KATERIM BOSTE TO ŠE POSATALE V TEM LETU!

lp

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 615
25.3.2010 18:05:18   
MAŠKA
Hejla!

Tudi od mene ČESTITKE VSEM MAMICAM IN BODOČIM MAMICAM!

Drobtinica, res je pravi korenjak vaš fant! Še 5 mesecev ni star pa že preko 8 kg!user posted image

Je zanimivo, ko grejo dojenčkom kile gor, smo ponosne nato, če grejo pa mamicam, pa se nič kaj ne hvalimouser posted image

Sonček85... zadnji dnevi pred službouser posted image . Kdaj se bomo vidle?... Hja, če pa ne bo šlo prej, se bomo pa potem kdaj po službi dobile. Kar prehitro je minila tale tvoja porodniška, si boš morala čimrej še kakšno umislit!

Pilotina.... 6 rožic imaš že odprtihuser posted image . Kako fajn je bilo meni opremo nabavljat. Prejšnji teden sem naši bibi privoščila novo Maxi cosi lupinico, smo imeli Nanio, ki mi sploh ni bila všeč, pa še tako majhna je, da smo ta večjo punco že pri 5. mesecih selili v sedež 9-18, kar pa je prehitro in nobene bočne zaščite nima. Zdaj pa sem dobila iz službe veliko bončkov za Baby center in sem si dala duška v shopinguuser posted image

Regrat.... moja miška ima še kar krčke, tako,. da si ga niti pod razno ne upam privoščit...

Zdaj pa moram it..., pravkar sem slišala, da je mala miška kakala in grem previjat... precej glasno ona to opraviuser posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 616
26.3.2010 16:33:59   
Kepica83
Hej punce!
Kako lepo da me pogrešate. Jaz sem še 2v1. em včeraj mislila da bo treba v P, ampak se je čudežno spet vse umirilouser posted image . G je rekla da je plodovnice malo, za tik pred porodom. Da maternica al MV zori. In da upa da se 2.4. več na pregledu en vidive. Pa da je otroček debel je reklauser posted image user posted image . Tak ko mami.,

Upam da ste vse ok.

Pilotina hvala za sms.

Sonček85 pogrešam te. user posted image

a.biba ti pa res pridno pišeš. Lepo to. Jaz pa sem lenobica pa se samo z dragim ukvarjam net pa zanemarjam.

Še se javim kaj v teh dneh.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 617
26.3.2010 20:15:02   
sonček85
MAŠKA:Ja zadnji dnevi ,ki bežijo kot nori.Danes sva imeli prvotno namek z rižkoo priti k tebi ,a je šla včeraj z L v Lj in ne vem če sta prišla nazaj včeraj.No mene je pa tudi klical šef in sem šla danes -bila tam kar 3h,no vse svaa se zmenila ,dobila vse potrebno zdaj pa čakammo samo še 1.5 in grem delat.Ma kako hitro je minilo ,kar ne morem vejret.

No hvala bogu da ste zdravi in naj tako tudi ostane.
če se ne dobimo sedaj se bomo pa kasneje kak dan ,sem tko fraj kak dan v mesecu med tednom:)

kepica:Sem te okregala že preko mobija ,ti ti porednica,mene pa skrbelo.No važno da je otork bajsi ,da lepo raste se redi.pravi korenjak bo.
Kar ti je pa G povedala ,mislim da drug t ne boš dočakala pregleda in boš rodila že na 2.4 če ne kak dan prej,ker ko je meni rekla da je že mlečno in pikčaso sem v roku 1t rodila:))))))

Srečno in le glej da mi javiš oz M.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 618
28.3.2010 20:08:46   
sonček85
Draga moja Kepica

Ob rojstvu sinčka ti želim vse naj naJ.nAJ BO VSAK  vaš skupni  DAN NASMEJAN ,NEKAJ POSEBNEGA .

Rada te imam ,tvoja prijateljica Sonček 85 in Aleksander z najinim atijem:)

mwaaaaaaaaaaaauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 619
28.3.2010 21:56:06   
a.biba
user posted image

Pa smo ga končno dočakali - ISKRENE ČESTITKE MAMI IN ATI! Hitro okrevanje po porodu, mirne dneve in noči doma in ogromno zdravja vam želim.

Bomo izvedeli še kaj več podrobnosti - sem radovedna (ime, teža, velikost, kako je mami...)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 620
29.3.2010 9:43:54   
MAŠKA
Kepica, čestitke še tukaj in veliko lepih trenutkov s sinkom in atijem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 621
29.3.2010 10:46:14   
malaMravljica
Kepica, cestitam! Sedaj pa res sam uzivaj!!! Pa se nasvet, ko bos drugic noseca in ce ne bos hotela, da vemo kaj bo ne kazi vec slik trebuha, ker tokrat smo vse vedela, da bo fant, ceprav si delala skrivnost, sam te je ena slikca trebuha takoj izdala user posted image user posted image user posted image  
Ooooo pa vse slikce mi bos mogla vrnit sedaj, celo zalogo slikc tvojega malega bom postopno dobila, jupi. Je lep a ne, komaj cakam prvo slikco.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 622
29.3.2010 14:10:18   
pilotina
kepi moja, sem ti že sms poslala pa vendar...čestitke in fulll uživajte vsi skupaj, cartajte se in cmoka še od tete pilotine

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 623
29.3.2010 15:37:00   
pilotina
dekleta...sem vam poslala nove slikice bušija...upam, da sem vsem, če sem pa katero spregledala naj me opomne

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 624
29.3.2010 20:40:37   
sonček85
SEM MALI TEJ VELIK 50 CM IN TEŽEK 3410G ,PRIJOKAL PA SEM NA SVET K MAMICI IN OČIJU OB 17.41

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.3.2010 20:45:29 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......