tassika
|
Evo, da poročam . Imeli smo se super, hiška v čateških je luksuzno opremljena, beri mikrovalovna, pomivalni stroj, fen v koaplnici, ni da ni. Edino postelje tako pokajo, da sem se komaj upala zvečer uležti nanjo. Zoja je uživala, rabila je sicer malo časa, a je poštudirala kaj je bazen in se sprostila, ampak potem je kar šlo. Edino fredovega obroča ne mara, imam na sumu, da jo je strah, ker jo ne držim jaz. Pa jo bomo počasi tudi na to navadili, vsakič 2 min pa bo. Je pa kar kriza bazen, jo je tako zlakotil, da sploh nisem folgala njene potrebe po hranjenju. Zgleda da tudi mlekca ni več na pretek in sva malo tudi na flaški. Pa se ne sekiram več. Važno, da je otrok sit, mleko pa vzdržujem še vedno, da je vsaj za ponoči, pa parkrat za čez dan. Zvečer pa obvezno flaška in še obe joški. Me vem kam toliko spravi Z GH bova počakali do 15.4. da vprašam pediatrinjo kaj misli, zvečer dobi v flaško riževo kašico in se malo pozna, spi zdaj prvo rundo spet do 1-2 zjutraj. MM super za obračanje, a se spomniš ko sem jaz to pisala, no o tem ni več ne duha ne sluha, takrat je bilo, zdaj se ji pa ne da več, sem jo pa opazila, da se zna tudi na trebuščku obračat okoli svoje osi in rahlo zlesti nazaj A.biba te meritve so tako tako, včasih fino falijo, recimo moji kolegici so napovedali da bo imel čez 4kg pa je rodila nato 3300g. Važno je da se počutiš dobro. Pilotina ne vem no na parih slikicah mi vleče na punčko, potem pa pogledam samo eno in pravim, da bo fantek. Saj veš, če bo punčka imaš pri meni še celo goro oblekic Pa naslednjič ko se vidimo dobiš gugalnik, mi ga ne uporabljamo več, vsaj ne toliko, da bi se ga splačalo imeti. Rižko, tudi jaz sem bolj malo za rač, enostavno sem večino časa zunaj, mogoče zvečer na hitro preletim in to je to. Bolj ko bo toplo, manj bom tukaj, ne mi zamerit, na tel sem pa vedno dosegljiva Twixy, kaj če bi ji katera poslala sms, malo me skrbi ker se nič ne javi.