a.biba
|
Dan! Še nič novic o Kepici? Ubožica, upam, da se ne matra preveč. Predvsem pa upam, da je psihično močna, ker tole ni enostavno biti v takšni negotovosti. Zvesta kako si me razveselila s slikicami, sem jih že stokrat pogledala, pa se ne morem naveličati, tako da jih bom še naprej gledala. Krasno princesko imate in vidim, da je bratec prav ponosen. Zdaj pa že jaz komaj čakam, da bom cartala. Rižkoo upam, da si že kaj boljše in si se vsaj znebila vročine. Upam, da paziš pri dojenju, da pred tem zbiješ vročino. Sem bila tud jaz en tak čas po rojstvu bolana, pa so me full opozarjali, da moram vročino pred dojenjem zbit pod 38, če pa ne gre, pa boljše da otroka ne podojim. Ne spomnim se pa kaj je razlog. Tako, da jaz sem šla vedno pod tuš pred dojenjem, da sem se ohlajala in zbila vročino. Naj ti pikepoke vrnejo zdravje, mal jim pa pomagaj in pridno počivaj ! Tassika upam, da vaš bolnik okreva in bo kmalu postal uporaben, ne samo zahteven . Ker to pa zadnje, da si moški kaj naredi, tudi moj je še na bolniški zaradi zvina. Sam on ne zna primiru bit, pol ga pa matra. Čeprav zdaj je že dosti boljše, sam na začetku je pa tulk jamral, da sem mislila, da bo mene pobralo. Saj vem, da boli, pa če nič ne moreš - mirovanje in strpnost! Po taveče sem vas obdelala - pozdravček tudi vsem ostalim, zdaj grem pa počivat. Sem spet eno rundo beljenja oz. zelenjenja imela v otroški, pa prestavljanje pohištva, da smo zibko umestili na pravo mesto, zdaj grem pa malo počivat, ker mi trebuh nenormalno otrdeva, pa ne bom več izzivala. Saj glavino sem pospravila, druga bo pa počakalo. En snežni pozdravček od nas!
|