Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 11:26:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tko, slike so v albumu, poslala sm vam tudi vabilo za ogled slik. Tiste k še niste potrdile prijateljstva, pa prej potrdite (sm poslala prošnjo), pa vam pošljem, če slučajno ne boste vidle. Aja, pa eno slikco z rr albuma mi je tko kopiralo http://static.ringaraja.net/1108346915/big/f798d92f6fa906d557930f27ecf7da83.jpg Ful ste luštne podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 11:27:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Napovedujejo poplave,tako da smo že klet pospravili,da ne bo kaj namočilo,črpalka je pa tudi že pripravljena upam, da ne bo prehudo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 11:28:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, zelo lep koledar To bo za darilo, kajne? ja, za ožje družine, prababico in pradedka ter za botrco
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 11:29:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro midva sva spala do 9h danes, sem mu obljubila da danes ne gre v vrtec in bo z mamico.. Včeri sva spekla goro keksov danes morem pa še v šoping za darila. za spanje! men pa sploh ni keksov za pečt, če jih pol sploh ne pojemo. od familija tje ful nesladkosnedna... pol sm se pa še jst od njih navadla...
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 24.12.2009 11:31:23 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 11:30:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Špelin@ Nejc je vredu, kašlja le še občasno, učka se izboljšuje.. Odlično Kdaj se boš oglasila ? 1x drug teden?? jst bi tudi čvekala... lahko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 11:30:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso oj, špelin, jaz moram še za tasta in tašlo, pa svakinjo in nečakinjo, brata, mamo, bratovo punco in njeno hčerko...pa še malenkosti za ostale otroke prijateljev....Bom šla naslednji teden v akcijo. Tastu pa bom najbrž nogavice HB sem za ostale že nabavila Stric je predlani dobil nogavice, lani tople copate, letos pa... rokavice, šal... najprej nogavice, pol copate, letos pa čevlje...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 13:27:07
|
|
|
|
Čmrlika
|
Bliža se najlepši čas v letu. Čas, ko se spominjamo preteklosti in pričakujemo prihodnost. Čas, ko se želja po sreči, zdravju in uspehu seli iz srca v srce. Naj se vam uresničijo sanje, udejanjijo želje in izpolnijo pričakovanja! Vesel Božič ter SREČNO 2010 vam želi Čmrlika
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 13:52:38
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 iiiiiiiiiiiiiiii ful dobr,krasna ideja za darilo...škoda da se tudi sama nisem spomnila česa podobnega....drugo leto pa ziher!!!!!!! Eva pa je itak lepotička!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 13:55:04
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally aja sam še to lepe ste na slikicah , sem na hitro pogledala. vsem bubančkom pošiljam , da bodo čimprej zdravi!! jaz sem od danes na bolniški pa do porodniške, verjetno, ker sem na inzulinu . ojej, a tako ti je cukr narasel al kako . Če si doma, te pa kak dan pokličem, da se kaj dobimo. nina7 nočko zdej grem pa tudi jaz vodoravno ja lahko, zdej bom imela časa še pa še, jah cuke mi je povišan po zajtrku po večerji pa malo več sam mi je vseeno dala inzulin pred zajtrkom in večerjo pa bomo vidli, upam da mi ga uspe znižat. nočko pa se kaj vidimo Tally samo da sta vidva z malo pikico ok!!!!Nč se ne sekiri,zdaj boš imela vsaj več časa zate in za Emilijo,pa še v miru boš pričakala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 13:56:01
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Napovedujejo poplave,tako da smo že klet pospravili,da ne bo kaj namočilo,črpalka je pa tudi že pripravljena upam na najboljš!!!!držim pestke da ne bo hujšga!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 13:57:27
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ VSEM ŽELIM PRIJETEN BOŽIČNI VEČER. Verni naj začutijo utrip tega praznika, neverujoči pa se jim bomo pridružili pri občutkih topline, ko bomo ta večer ravno tako uživali v svoji družini. vse lepo tudi tebi in tvoji družini!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 14:04:08
|
|
|
|
MARTINA25
|
Hvala za ideje glede božične večerje-ta bo letos pri nas taglavna,glede na to da dela do 18.00. Smerečico smo postavili včeraj zvečer,da ne govorim kje sva z mojim vse iskala bunkice...jih je Tjaša zmetala po celem stanovanju,je očitno mislila da so se ji uresničile sanje,da je dobila polno košaro žog...hehehe.Da o jaslicah sploh ne govorim....vse v vodoravnem stanju,kot da pastirčki ovčke in stala živina popili že liter kuhančka,hahah. Danes me čaka še čistilna akcija.....kaj hočeš lepšga :) Vsem bubančkom velik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 14:39:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Špelin@ Nejc je vredu, kašlja le še občasno, učka se izboljšuje.. Odlično Kdaj se boš oglasila ? 1x drug teden?? jst bi tudi čvekala... lahko? kamooooooooooooot
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 15:12:38
|
|
|
|
katy82
|
Helo mačkice moje Najprej en lep pozdrav,že dolg me ni blo gor,enostavno nimam več časa,nočne me ubijajo,če sem pa doma na bolniški zaradi Lare mi pa skoz po glavi skače tko da če le lahko skliznem na kak špancir z njo. Hvala vsem za podporo ko sva bili v bolnici,teden se je res vleku,še posebi ker je bla res fertik.ko je pa sntibiotik zagrabu je pa začela jest in ful piti pa sva šle lahko domov,si ne predstavljam biti tam za praznike Vsem želim srečen in miren božič v družbi naših malih škratkov in najdražjih.Lepo praznujte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 15:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za tolažbo in lepe želje Jest sm zdele pršla iz LJ.Gaja upam, da bo jutri že lahko šla. Nažalost more dons še tm ostat tko, da bova s Tajem sama na božični večer, kaj čmo. Zdej so ugotovil, da ni bakterijska okužba ampak virusna.Zgleda da ob vročini telo odreagira tako, da se ji levkociti, ...CRP zmer full povečajo kar pa je tipično za bakterijsko okužbo. Dons ji bojo še 1x kri vzel pa čakajo še na izvide urina. Tko, da AB so ji ukinil, dobiva zdej samo svečke ko ji vročina naraste. Ubistvu je bla pri njej bakterijska okužba samo prvič dokazana, 2x pa ne pa je vseen dobila AB, kr neki. Je pa dobila tm darilo od Dedka Mraza, barvice, zvezek, mandarine, piškote, pa dve plišaste igračke, eno so naredili eni otroci, sm pozabla vprašat kateri. REs lepo. Tolk zaenkrat, Taj je lačen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 16:02:20
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hej! Dns sm pršla po Vidka v vrtec, mi vzgojiteljica pove da je spet poškodvan. Udaril se je ob mizo in prebil ustnico - zgornjo. Še dobr da je mel dudo v ustih, če ne bi šli zobki. Sam zdej mu pa še vedno kri teče, pa se zaceli, pol spet pije po flaški, spet kri, grozaaaa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 16:29:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Zakaj, ko je tvoja žena noseča, ji prijateljce božajo trebuh in ji govorijo "Čestitamo!" ...ampak nobena ne pride k tebi, ti poboža tiča in reče..."BRAVO MAJSTER"...
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 24.12.2009 16:30:20 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 16:31:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Tri sestre živijo skupaj v hiši: 91 letna Eva, 93 Ina in 95 letna Nana.Nana se spravlja spat in se gre prej še skopat. Leze v kad, sredi koraka zastane, premišljuje, potem pa pokliče: "Ina, Eva, a se katera spomni a sem se šla kopat al sem že skopana?" Ina zavpije nazaj: "Čakaj, pridem gor na pomoč!" Na sredi stopnic se zamišljeno ustavi, se nekaj prestopa in končno pokliče: "Punce a sem šla gor al dol?!" Eva najmlajša se oglasi: "Ja to je pa že zlo hudo! Skleroza vaju daje 100 na uro. Upam, da bo mene obšla!" Trikrat potrka po leseni mizi in nadaljuje"Takoj vama pridem pomagat, samo pogledat grem kdo trka!"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 17:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Katy super da sta že doma pa je mala bolš, vem kako je težko ko je otrok v bolnici. SG a Vid je pa tkole v mizo prbil . naj se hitro rana zaceli Martina in Tally a bomo kej bušije vidl? Punce moje vsem velik da bojo naši otroci zdravi. eh Taj se spet neki oglaša, je zakinku za 10 minut, ah ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.12.2009 20:31:52
|
|
|
|
tilči
|
Ko prižgejo božične se luči, vsak v srcu si nekaj zaželi. Naj Božič bo prijazen,naj bodo prijazni v njem ljudje, naj misli bodo iskrene in veselo bo srce.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.12.2009 11:48:19
|
|
|
|
kasso
|
Drage majčice vsem želim lepe praznike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.12.2009 22:16:02
|
|
|
|
barbaw
|
Lepe praznike vam želim tudi jaz. Predvsem pa vam in vašim otrokom želim zdravja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.12.2009 22:17:27
|
|
|
|
barbaw
|
Hvala vsem za rojstnodnevno čestitko. Dan je bil preživet kar tempirano, ker je Jaka imel palčkovanje v vrtcu. Smo pa vse dobro opravili in dedku mrazu osvetlili pot, ker je obiskal otroke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.12.2009 22:18:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 ¸Punce full ste luštne, škoda k je tolk mejhna slikca. Kej več pa ne morm komentirat, sm mal prej domov pršla, smo bli spet pri P pa je mogla Gaja spet na infekcijsko . Sm res žalostna Včeri je mela mal vročine, dons ob dvanajstih že 38,7 pa sm ji dala svečko, pol je spala 3,5 ure in ko se je zbudila vročina 39,2. Smo šli k P in ker njen ni delal nas je vzel en drug ki je reku da je kao viroza. Sm pol rekla da ji naj kri vzamejo pa je kr neki mutil. No sm mal znorela pa prav on ok sam jest AB ne bom dal, če ne vem točno zakaj in če izvidi ne bojo ok boste šli na infekcijko. Itak so bli izvidi spet katasrofa. Pol si je pa vzel čas za nas, ker tud njemu ni normalno da ma zmer tolk slabe izvide. Je reku da bi blo najbolj da gremo v Lj. pa pol tm povejo kaj točno je spet, ker zdej 2x je dobla AB bl na slepo. On bi pa rad vedu točno kaj ma. Mal mi je čudno kako vsak P drugač dela, eni kr pišejo AB, eni nočjo... Sej pol sm mal premislila in mu dam prov, da jo je poslal v LJ. da vsaj vemo kaj ji je in če bo treba jo bo dal še naprej na preiskave.Mi res ni normalno da se ji to ponavlja kr naprej, v treh mesecih že četrtič Joj kolk sm vse zmedeno napisala, itak če sm pa vsa raztresena Ja boga mala miška zate pa en velikk . Nina moje osebno mnenje je, čim manj AB oz. samo takarat ko je nujno potreben. Naj ti povem, da so Andržu na slepo predpisali summamed in seveda ni bil pravi AB, krvno sliko je zapacal in niso mogli ugotoviti kaj mu je Zato, pred uporabo AB vedno zahtevam pregled krvi, da pogledajo Lci in CRP. Bi bilo pa res fajn, da ji odkrijejo vzrok teh bolehanj. Držim pesti Pri nas smo bili tudi non-stop bolani. Zdrava je bila max 1 teden. Zdaj moram pa trkat, da je tri tedne prehlajena brez hujših težav. Sem mislila, da se mi bo zmešalo od neprespanih noči, svečk, bruhanja in smrkavega nosu. Časa ko so bili vsi trije naenkrat bolani pa sploh ne bi omenjala. Upam, da se ji bo kmalu imunski sistem sestavil in da bo zdrava.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?