Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 16:37:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* BARBAW IN ANITKA! Dokler imamo spomine, obstaja preteklost. Dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost. Dokler imamo dobre prijatelje je lepa sedanjost. Vse najboljše in najlepše za rojstni dan! Vse naj, naj še od mene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 17:24:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
sam tuki sm najdla za shranit, tko de je bl majhna oz. ste obe skupinski sliki majhni. če ve kera še kako drugo stran razn shrani.si (mi ne dela), naj mi pove.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 23.12.2009 17:29:44 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 17:44:19
|
|
|
|
kasso
|
photobucket.com moj-album.si picasa web
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 17:44:57
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll sam tuki sm najdla za shranit, tko de je bl majhna oz. ste obe skupinski sliki majhni. če ve kera še kako drugo stran razn shrani.si (mi ne dela), naj mi pove. Ful ste luštne!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 17:49:33
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll sam tuki sm najdla za shranit, tko de je bl majhna oz. ste obe skupinski sliki majhni. če ve kera še kako drugo stran razn shrani.si (mi ne dela), naj mi pove. wauuu fuul ste dobre ene ne poznam, viola bunda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 17:54:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Bom probala kaj od naštetga, HVALA kasso
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 23.12.2009 17:55:13 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 17:56:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll sam tuki sm najdla za shranit, tko de je bl majhna oz. ste obe skupinski sliki majhni. če ve kera še kako drugo stran razn shrani.si (mi ne dela), naj mi pove. wauuu fuul ste dobre ene ne poznam, viola bunda khmmmm, no,no, lepo prosim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 18:20:02
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll sam tuki sm najdla za shranit, tko de je bl majhna oz. ste obe skupinski sliki majhni. če ve kera še kako drugo stran razn shrani.si (mi ne dela), naj mi pove. wauuu fuul ste dobre ene ne poznam, viola bunda khmmmm, no,no, lepo prosim pišuka sploh te nisem prepoznala lepe lepe majčice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 18:41:48
|
|
|
|
MARTINA25
|
Punce kaj boste kuhale za božično večerjo????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 19:09:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Punce kaj boste kuhale za božično večerjo???? se ne bom ubadala s tem , gremo na večerjo trenutno pa z Nejcem pečeva kekse..sva sama , je šel ati na zaključek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 19:48:10
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 19:50:06
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Bom probala kaj od naštetga, HVALA kasso na RR si v album pripni in pol v post kopiraj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 20:56:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 22:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
¸Punce full ste luštne, škoda k je tolk mejhna slikca. Kej več pa ne morm komentirat, sm mal prej domov pršla, smo bli spet pri P pa je mogla Gaja spet na infekcijsko . Sm res žalostna Včeri je mela mal vročine, dons ob dvanajstih že 38,7 pa sm ji dala svečko, pol je spala 3,5 ure in ko se je zbudila vročina 39,2. Smo šli k P in ker njen ni delal nas je vzel en drug ki je reku da je kao viroza. Sm pol rekla da ji naj kri vzamejo pa je kr neki mutil. No sm mal znorela pa prav on ok sam jest AB ne bom dal, če ne vem točno zakaj in če izvidi ne bojo ok boste šli na infekcijko. Itak so bli izvidi spet katasrofa. Pol si je pa vzel čas za nas, ker tud njemu ni normalno da ma zmer tolk slabe izvide. Je reku da bi blo najbolj da gremo v Lj. pa pol tm povejo kaj točno je spet, ker zdej 2x je dobla AB bl na slepo. On bi pa rad vedu točno kaj ma. Mal mi je čudno kako vsak P drugač dela, eni kr pišejo AB, eni nočjo... Sej pol sm mal premislila in mu dam prov, da jo je poslal v LJ. da vsaj vemo kaj ji je in če bo treba jo bo dal še naprej na preiskave.Mi res ni normalno da se ji to ponavlja kr naprej, v treh mesecih že četrtič Joj kolk sm vse zmedeno napisala, itak če sm pa vsa raztresena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 22:17:29
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Punce kaj boste kuhale za božično večerjo???? gremo na kosilo k moji mami, za večerjo pa ne bom nič kuhala. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Punce kaj boste kuhale za božično večerjo???? se ne bom ubadala s tem , gremo na večerjo trenutno pa z Nejcem pečeva kekse..sva sama , je šel ati na zaključek tudi z Gašperjem sva jih popoldne spekla, zvečer pa smo jih še okrasili s sladkorno maso, pa bonbončki (največ jih je v Varjinih ustih končalo ) Imam pa še pol mase za spečt, ampak bom jutri. joj Nina7, upam, da ji bodo tam na infekcijski res odkrili vzrok oz. kaj se ji točno dogaja in da to pozdravijo. suzy, lušen koledar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 22:18:19
|
|
|
|
MARTINA25
|
Nina upam da bo Gaja čimprej doma,zdrava!!!Držim pesti!!!!!!Itak da je boljš da res ugotovijo zakaj se gre,ker eni res zelo radi pišejo antibiotike,kr tko mau na blef....antibiotik je pa itak kr neki....sam da so starši srečni... boš videla da bo vaša punči kmalu doma!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 22:26:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ma jest sm tolk žalostna ker ne morm bit z njo , kr skoz mi gre na jok, si ne morm pomagat je reku moj da je mela pol tm vročino 40,1 pa so ji svečko dal, zdej pa čakajo na izvide pol bojo pa vidl kaj bo joj no, kr ne morm it spat,pa čeprov sm full zmatrana od vsega letanja okol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 22:31:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 ma jest sm tolk žalostna ker ne morm bit z njo , kr skoz mi gre na jok, si ne morm pomagat je reku moj da je mela pol tm vročino 40,1 pa so ji svečko dal, zdej pa čakajo na izvide pol bojo pa vidl kaj bo joj no, kr ne morm it spat,pa čeprov sm full zmatrana od vsega letanja okol Nina ne bodi žalostna, ker nisi z njo tam sedaj. Z njo je tvoj dragi, ne skrbi, sem prepirčana, da bo dobro poskrbel tudi on za njo. ti imaš še malega Taja za rihtat, tako da ne moreš na tem kaj veliko narest. Jutri bo že boljše boš videla. Samo vseeno te razumem, ker tudi jaz ne vem kako bi vzdržala, če ne bi mogla bit z bolnim otrokom sploh v bolnici. Drži se in pejdi malo počivat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 22:38:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 ma jest sm tolk žalostna ker ne morm bit z njo , kr skoz mi gre na jok, si ne morm pomagat je reku moj da je mela pol tm vročino 40,1 pa so ji svečko dal, zdej pa čakajo na izvide pol bojo pa vidl kaj bo joj no, kr ne morm it spat,pa čeprov sm full zmatrana od vsega letanja okol Nina ne bodi žalostna, ker nisi z njo tam sedaj. Z njo je tvoj dragi, ne skrbi, sem prepirčana, da bo dobro poskrbel tudi on za njo. ti imaš še malega Taja za rihtat, tako da ne moreš na tem kaj veliko narest. Jutri bo že boljše boš videla. Samo vseeno te razumem, ker tudi jaz ne vem kako bi vzdržala, če ne bi mogla bit z bolnim otrokom sploh v bolnici. Drži se in pejdi malo počivat sej vem, sam mi je res hudo,ma bo že hvala, zdej pa res grem mal ležat dokler me Taj ne zbudi noćčko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 22:46:38
|
|
|
|
tally
|
nina upam, da bo Gaja hitro doma in zdrava, ter da ji ugotovijo kaj jo matra, bogica mala . verjamem pa da ti je hudo ker ne moreš biti z njo. bo tudi ati poskrbel za njo, boš vidla da bo vse ok. pošiljam ti veliko in veliko za Gajo, da bo čimprej zdrava!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 22:48:55
|
|
|
|
tally
|
aja sam še to lepe ste na slikicah , sem na hitro pogledala. vsem bubančkom pošiljam , da bodo čimprej zdravi!! jaz sem od danes na bolniški pa do porodniške, verjetno, ker sem na inzulinu .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 22:50:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 22:52:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 ma jest sm tolk žalostna ker ne morm bit z njo , kr skoz mi gre na jok, si ne morm pomagat je reku moj da je mela pol tm vročino 40,1 pa so ji svečko dal, zdej pa čakajo na izvide pol bojo pa vidl kaj bo joj no, kr ne morm it spat,pa čeprov sm full zmatrana od vsega letanja okol Nina ne bodi žalostna, ker nisi z njo tam sedaj. Z njo je tvoj dragi, ne skrbi, sem prepirčana, da bo dobro poskrbel tudi on za njo. ti imaš še malega Taja za rihtat, tako da ne moreš na tem kaj veliko narest. Jutri bo že boljše boš videla. Samo vseeno te razumem, ker tudi jaz ne vem kako bi vzdržala, če ne bi mogla bit z bolnim otrokom sploh v bolnici. Drži se in pejdi malo počivat podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 23.12.2009 22:57:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja sam še to lepe ste na slikicah , sem na hitro pogledala. vsem bubančkom pošiljam , da bodo čimprej zdravi!! jaz sem od danes na bolniški pa do porodniške, verjetno, ker sem na inzulinu . ojej, a tako ti je cukr narasel al kako . Če si doma, te pa kak dan pokličem, da se kaj dobimo. nina7 nočko zdej grem pa tudi jaz vodoravno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?