špelin@
|
Dobro jutro Imam še toliko opravkov, da se ven ne vidim, čisto za brezveze sem nekatere odlagala do zadnjega Eh, bo že... Samo najprej spijem tole kavo in kakšno rečemo. kasso, hvala za nasvet okrog "lakca" za razjede, bom zagotovo preizkusila v prihodnosti, ker imam poln kufer obližev, ki si jih limam gor, ko je preveč kriza in ne boli vsakič, ko se česa samo dotaknem nia5 in suzy85, ja, letošnji božič je res rjav, ne zelen Bel pa pri nas niti za vzorec. Pa še poplavljen in zdrizast. Bogi ljudje, ki jih zaliva Saj nisem ljubitelj snega, ampak potem ko so ceste očistili, zaradi mene drugod komot ostane kakšen cm. MARTINA25, potem je bil pa tole res en smiotan vikend Glavno, da je Tjaša zdaj bolje. tilči, super, da je z Nejcem bolje Ob tehle poplavah sem pa najprej nate pomislila Močno, močno stiskam pesti!!! Srčekgirll, super, da si na pregledu dobro opravila Hvala za link do fotk, lepe so. Najboljša mi je tista s sesil, ki čisto skoncentrirano zre proti kegljem, zakon Aha, berem, da greste čez vikend uživat Aja, božična večerja: če me vsaj malo poznate, veste, kaj bo pri nas glavno Tatarec od "našega" mesarja Čakam do 10h, da ga grem iskat. Drugače pa bomo jedli bolj kot en narezek, malo prekajenega purana, poli salame, zelenjavne priloge ipd. Nič kuharije zame zvečer suzy85, zelo lep koledar To bo za darilo, kajne? nina7, šit, boga Gaja Že spet. Drži se, vem, da je tebi v bistvu najtežje, ker se ne moreš raztrgat na 2 konca Kako je danes mala? Saj bo tvoj lepo poskrbel zanjo. Veliko za malo princesko. Oh, tally, na inzulinu si? A si se s Katino kaj posvetovala okrog sladkorne, ona je zakladnica nasvetov? Drži se jana81, kako je pa kaj Nejc, bolje? Zdaj pa šibam v knjižnico!
|