|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
23.12.2009 23:01:06   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: tally

aja sam še to

lepe ste na slikicah user posted image , sem na hitro pogledala.

vsem bubančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo čimprej zdravi!!

jaz sem od danes na bolniški pa do porodniške, verjetno, ker sem na inzulinuuser posted image .

ojej, a tako ti je cukr narasel al kakouser posted image . Če si doma, te pa kak dan pokličem, da se kaj dobimo.

nina7 nočko user posted image user posted image

zdej grem pa tudi jaz vodoravno

ja lahko, zdej bom imela časa še pa še, jah cuke mi je povišan po zajtrku po večerji pa malo več sam mi je vseeno dala inzulin pred zajtrkom in večerjo pa bomo vidli, upam da mi ga uspe znižat.

nočko pa se kaj vidimo

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 851
23.12.2009 23:01:58   
suzy85

aja sam še to

vsem bubančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo čimprej zdravi!!

jaz sem od danes na bolniški pa do porodniške, verjetno, ker sem na inzulinuuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 852
24.12.2009 7:51:33   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Punce kaj boste kuhale za božično večerjo????

Hmm...verjetn bomo mel mar narezka....bomo še vidl

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 853
24.12.2009 7:53:15   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

¸Punce full ste luštne, škoda k je tolk mejhna slikca.

Kej več pa ne morm komentirat, sm mal prej domov pršla, smo bli spet pri P pa je mogla Gaja spet na infekcijskouser posted image .
Sm res žalostnauser posted image
Včeri je mela mal vročine, dons ob dvanajstih že 38,7 pa sm ji dala svečko, pol je spala 3,5 ure in ko se je zbudila vročina 39,2.
Smo šli k P in ker njen ni delal nas je vzel en drug ki je reku da je kao viroza. Sm pol rekla da ji naj kri vzamejo pa je kr neki mutil. No sm mal znorela pa prav on ok sam jest AB ne bom dal, če ne vem točno zakaj in če izvidi ne bojo ok boste šli na infekcijko.
Itak so bli izvidi spet katasrofa. Pol si je pa vzel čas za nas, ker tud njemu ni normalno da ma zmer tolk slabe izvide. Je reku da bi blo najbolj da gremo v Lj. pa pol tm povejo kaj točno je spet, ker zdej 2x je dobla AB bl na slepo. On bi pa rad vedu točno kaj ma.
Mal mi je čudno kako vsak P drugač dela, eni kr pišejo AB, eni nočjo...
Sej pol sm mal premislila in mu dam prov, da jo je poslal v LJ. da vsaj vemo kaj ji je in če bo treba jo bo dal še naprej na preiskave.Mi res ni normalno da se ji to ponavlja kr naprej, v treh mesecih že četrtič
Joj kolk sm vse zmedeno napisala, itak če sm pa vsa raztresenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
24.12.2009 7:53:17   
Srčekgirll

aja sam še to

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 855
24.12.2009 7:57:55   
Srčekgirll
JUTRO!

Dns sm jst mal bl zgodnja, k sm doma. Sm Vidka še zadnjič v tem letu peljala v vrtec, mal je hotu jokat, pa sm hitr ušla. Ju3 greva z Vidkom z mojimi starši pa sestro v Ptujske topliceuser posted image za vikenduser posted image user posted image , je končno mal uživancije. Moj bo pa doma ostal k gre v soboto na roj. dan od soseda (30.let). Pa k sva že obljubla da prideva, bo šel sam on da ne bo nobenga. Ko sm mu rekla da greva sama z Vidkom, je reku: juhu, 3 dni samuser posted image user posted image
Nč, bom probala slikco šeenkrat prpopat, če ne bo pa v mojem albumu na rr.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 856
24.12.2009 8:05:06   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

JUTRO!

Dns sm jst mal bl zgodnja, k sm doma. Sm Vidka še zadnjič v tem letu peljala v vrtec, mal je hotu jokat, pa sm hitr ušla. Ju3 greva z Vidkom z mojimi starši pa sestro v Ptujske topliceuser posted image za vikenduser posted image user posted image , je končno mal uživancije. Moj bo pa doma ostal k gre v soboto na roj. dan od soseda (30.let). Pa k sva že obljubla da prideva, bo šel sam on da ne bo nobenga. Ko sm mu rekla da greva sama z Vidkom, je reku: juhu, 3 dni samuser posted image user posted image
Nč, bom probala slikco šeenkrat prpopat, če ne bo pa v mojem albumu na rr.

Ej, moj bi naredu popolnoma isto reakcijouser posted image ...lahko ga bo pil do onemoglosti, pa še vozit ne bo treba. Ni vsak dan taka priložnost. user posted image
Vidva z Vidkom lepo uživajta in se pusta razvajat user posted image

tally, v ponedeljek ob 10:00 imam zobarja, potem te pa pokličem, ok user posted image

Nina7
, kako je Gaja user posted image , sem toliko mislila nanjo in nate zvečer, da sem bila še ob enih budna. Potem sem pa še sanjala, da imam raka na črevesju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 857
24.12.2009 8:11:51   
Srčekgirll
Tko, slike so v albumu, poslala sm vam tudi vabilo za ogled slik. Tiste k še niste potrdile prijateljstva, pa prej potrdite (sm poslala prošnjo), pa vam pošljem, če slučajno ne boste vidle.
Aja, pa eno slikco z rr albuma mi je tko kopiralo
http://static.ringaraja.net/1108346915/big/f798d92f6fa906d557930f27ecf7da83.jpg

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 24.12.2009 8:15:07 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 858
24.12.2009 8:15:35   
tilči
Dobro jutro!

Kasso....kakšne grozne sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nina...za Gajo user posted image user posted image user posted image

Tally...zateuser posted image user posted image user posted image
Martina...naša božična večerja:pečena rebra,francoska solata,narezek in otroški šampanjecuser posted image (za Nejca in Tilna).Midva si bova pa privoščila kuhano vino

En velik lonec user posted image  za vse.
Naš Nejc je kot prerojen.Včeraj je celo popoldne prespal,jedel ni nič,malo je pil; danes zjutraj se je zbudil ob 7. in rekel za vodo.Potem je pa tudi že malo jedel.Danes kuham govejo juho zanj,da pride k sebi.Sedaj me je izučilo,da ko ima vročino,mu ne ponujam hrane,ker takrat vse zbruha.Saj ko bo bolje,bo že sam rekel za hrano

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 859
24.12.2009 8:22:47   
tilči

Tko, slike so v albumu, poslala sm vam tudi vabilo za ogled slik. Tiste k še niste potrdile prijateljstva, pa prej potrdite (sm poslala prošnjo), pa vam pošljem, če slučajno ne boste vidle.

Ful ste luštneuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 860
24.12.2009 8:24:04   
kasso

pogledala user posted image , pa hvala ti za email user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 861
24.12.2009 8:50:54   
tilči
Napovedujejo poplave,tako da smo že klet pospravili,da ne bo kaj namočilo,črpalka je pa tudi že pripravljenauser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 862
24.12.2009 8:59:38   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Imam še toliko opravkov, da se ven ne vidim, čisto za brezveze sem nekatere odlagala do zadnjega user posted image Eh, bo že...

Samo najprej spijem tole kavo in kakšno rečemo.

kasso
, hvala za nasvet okrog "lakca" za razjede, bom zagotovo preizkusila v prihodnosti, ker imam poln kufer obližev, ki si jih limam gor, ko je preveč kriza in ne boli vsakič, ko se česa samo dotaknem user posted image

nia5 in suzy85, ja, letošnji božič je res rjav, ne zelen user posted image Bel pa pri nas niti za vzorec. Pa še poplavljen in zdrizast. Bogi ljudje, ki jih zaliva user posted image Saj nisem ljubitelj snega, ampak potem ko so ceste očistili, zaradi mene drugod komot ostane kakšen cm.

MARTINA25, potem je bil pa tole res en smiotan vikend user posted image Glavno, da je Tjaša zdaj bolje.

tilči, super, da je z Nejcem bolje user posted image Ob tehle poplavah sem pa najprej nate pomislila user posted image Močno, močno stiskam pesti!!! user posted image user posted image user posted image

Srčekgirll, super, da si na pregledu dobro opravila user posted image Hvala za link do fotk, lepe so. Najboljša mi je tista s sesil, ki čisto skoncentrirano zre proti kegljem, zakon user posted image Aha, berem, da greste čez vikend uživat user posted image

Aja, božična večerja: če me vsaj malo poznate, veste, kaj bo pri nas glavno user posted image Tatarec od "našega" mesarja user posted image user posted image user posted image Čakam do 10h, da ga grem iskat. Drugače pa bomo jedli bolj kot en narezek, malo prekajenega purana, poli salame, zelenjavne priloge ipd. Nič kuharije zame zvečer user posted image

suzy85, zelo lep koledar user posted image To bo za darilo, kajne?

nina7, šit, boga Gaja user posted image Že spet. Drži se, vem, da je tebi v bistvu najtežje, ker se ne moreš raztrgat na 2 konca user posted image user posted image user posted image Kako je danes mala? Saj bo tvoj user posted image lepo poskrbel zanjo. Veliko user posted image user posted image user posted image za malo princesko.

Oh, tally, na inzulinu si? user posted image user posted image user posted image A si se s Katino kaj posvetovala okrog sladkorne, ona je zakladnica nasvetov? Drži se user posted image

jana81, kako je pa kaj Nejc, bolje?

Zdaj pa šibam v knjižnico!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 863
24.12.2009 9:25:55   
jana81
dobro jutro

midva sva spala do 9h danes, sem mu obljubila da danes ne gre v vrtec in bo z mamico..
Včeri sva spekla goro keksovuser posted image
danes morem pa še v šoping za darila.

Špelin@ Nejc je vredu, kašlja le še občasno, učka se izboljšuje..
Kdaj se boš oglasila ?

nina7 upam da bo Gaja čimprej bolje..Nejc ji pošilja objemčke in poljubčke.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 864
24.12.2009 9:47:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

midva sva spala do 9h danes, sem mu obljubila da danes ne gre v vrtec in bo z mamico..
Včeri sva spekla goro keksovuser posted image
Kako lepo user posted image Moji so pa danes zadnji dan v vrtcu/šoli, potem pa počitnice do, hmmmmmmm, katerega januarja že?? user posted image
danes morem pa še v šoping za darila.
Joj, jaz moram nekaj kupiti še za strica, ampak nimam nobenega najmanjšega pojma user posted image Ker on ima že dobesedno VSE. Pa še sladkega mu ne smem dati, ker ima sladkorno, alkoholnih pijač tudi ne, res nimam pojma. Vsako leto se mi zatakne samo pri njem user posted image Kakšna ideja?? Lahko mu dam 20 dek tatarca user posted image

Špelin@ Nejc je vredu, kašlja le še občasno, učka se izboljšuje..
Odlično user posted image
Kdaj se boš oglasila ?
1x drug teden??

nina7 upam da bo Gaja čimprej bolje..Nejc ji pošilja objemčke in poljubčke.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 865
24.12.2009 9:51:58   
kasso
oj, špelin, jaz moram še za tasta in tašlo, pa svakinjo in nečakinjo, brata, mamo, bratovo punco in njeno hčerko...pa še malenkosti za ostale otroke prijateljev....Bom šla naslednji teden v akcijo. Tastu pa bom najbrž nogaviceuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 866
24.12.2009 10:03:10   
špelin@

oj, špelin, jaz moram še za tasta in tašlo, pa svakinjo in nečakinjo, brata, mamo, bratovo punco in njeno hčerko...pa še malenkosti za ostale otroke prijateljev....Bom šla naslednji teden v akcijo. Tastu pa bom najbrž nogaviceuser posted image

HB sem za ostale že nabavila user posted image Stric je predlani dobil nogavice, lani tople copate, letos pa... user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 867
24.12.2009 10:09:15   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

HB sem za ostale že nabavila user posted image Stric je predlani dobil nogavice, lani tople copate, letos pa... user posted image

rokavice, šal...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 868
24.12.2009 10:10:53   
špelin@

rokavice, šal...

Ej, s temle si mi dala asociacije in sem se spomnila, kaj bo dobil: toplo deko user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 869
24.12.2009 10:14:11   
špelin@
VSEM ŽELIM PRIJETEN BOŽIČNI VEČER.

Verni naj začutijo utrip tega praznika, neverujoči pa se jim bomo pridružili pri občutkih topline, ko bomo ta večer ravno tako uživali v svoji družini.

user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 870
24.12.2009 10:42:02   
Estrella*

Dan, dan...
Evo me, spet sm kleuser posted image
Slike bom dala gor, sam shrani.si me ne dela bom probala kot drugot datuser posted image
Dns sm bla na pregledu in je zuser posted image vse ok, kri in urin tud ok.

Lepo je slišat, da je vse OK. Še malo, pa boš čutila gibeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 871
24.12.2009 10:42:10   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

¸Punce full ste luštne, škoda k je tolk mejhna slikca.

Kej več pa ne morm komentirat, sm mal prej domov pršla, smo bli spet pri P pa je mogla Gaja spet na infekcijskouser posted image .
Sm res žalostnauser posted image
Včeri je mela mal vročine, dons ob dvanajstih že 38,7 pa sm ji dala svečko, pol je spala 3,5 ure in ko se je zbudila vročina 39,2.
Smo šli k P in ker njen ni delal nas je vzel en drug ki je reku da je kao viroza. Sm pol rekla da ji naj kri vzamejo pa je kr neki mutil. No sm mal znorela pa prav on ok sam jest AB ne bom dal, če ne vem točno zakaj in če izvidi ne bojo ok boste šli na infekcijko.
Itak so bli izvidi spet katasrofa. Pol si je pa vzel čas za nas, ker tud njemu ni normalno da ma zmer tolk slabe izvide. Je reku da bi blo najbolj da gremo v Lj. pa pol tm povejo kaj točno je spet, ker zdej 2x je dobla AB bl na slepo. On bi pa rad vedu točno kaj ma.
Mal mi je čudno kako vsak P drugač dela, eni kr pišejo AB, eni nočjo...
Sej pol sm mal premislila in mu dam prov, da jo je poslal v LJ. da vsaj vemo kaj ji je in če bo treba jo bo dal še naprej na preiskave.Mi res ni normalno da se ji to ponavlja kr naprej, v treh mesecih že četrtič
Joj kolk sm vse zmedeno napisala, itak če sm pa vsa raztresenauser posted image

Ja boga mala miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate pa en velikkuser posted image user posted image user posted image . Nina moje osebno mnenje je, čim manj AB oz. samo takarat ko je nujno potreben. Naj ti povem, da so Andržu na slepo predpisali summamed in seveda ni bil pravi AB, krvno sliko je zapacal in niso mogli ugotoviti kaj mu jeuser posted image Zato, pred uporabo AB vedno zahtevam pregled krvi, da pogledajo Lci in CRP.

Bi bilo pa res fajn, da ji odkrijejo vzrok teh bolehanj. Držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
24.12.2009 10:42:17   
Estrella*

aja sam še to

Ojej, a z dieto ni šlo? No, saj bo kamalu D day in se bo tudi to porihtalouser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 873
24.12.2009 10:55:42   
Srčekgirll
špelin@- čestitke vaši user posted image za 7 mescevuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 874
24.12.2009 10:57:29   
Srčekgirll

VSEM ŽELIM PRIJETEN BOŽIČNI VEČER.

Verni naj začutijo utrip tega praznika, neverujoči pa se jim bomo pridružili pri občutkih topline, ko bomo ta večer ravno tako uživali v svoji družini.

user posted image

enako želimo tud mi vam

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?