style
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Šefinjo sem klicala in rezervirala dopust.Gremo zadnji teden v juliju na Krk ,tja kjer smo bili že pred 2 letoma. Sedaj pa lahko začnem pisat spisek za dopust. Jaz nimam pojma kam se bomo letos vtaknili, upam le, da bomo kam šli tudi mi smo bili lansko leto na Krk , in bilo nam je res superca . A spisek že zdaj , ej jaz to delam 2 dni pred odhodom . Letos pa pojma nimam ka bomo šli, upam da Estrello prepričam, da Hrvatija ni tako slaba , potem pa še en teden v BIH . V katerem delu krka pa ste bili? Mi smo bili lani v Njivicah,letos pa gremo v Vantačiče pri Malinski,tako kot pred dvema letoma.Tam mi je super,ker je res čista voda,pa velik apartma v pritličju z dvema terasama.Ma ni da ni.Spisek bo še malo počakal ej bili smo tudi v Njivicah in bilo je res in celo Naty je z družinco uletela in tudi njim je bilo zelo všeč. Lahko poveš koliko vas bo to koštalo jaz karkoli gledam mi je vse zelo dragoooooooooooooooooooo spisek jah počasi pa bo res treba BTW: ograjca šele zdaj zelo prav pride Za prijatelje pride 50 eur na dan,drugače pa ima ceno 70 eur.Imamo pa res veliko prostora.Spanica s teraso dnevni prostor z dvema ležiščema,kuhinja,jedilnica,kopalnica,veža,pred vhodom še ena terasa,avto čisto zraven.Lastnik 1x na teden povabi na večerjo WAUUUU a samo app. 70 EUR/dan? madonca to je če gremo za 7 dni: 500 EUR samo za spat meni je to toooooooo much. mi smo lansko leto plačALli za 5 dni, hotel pol pension za vse tri 300 EUR saj dobiš hotel kakšno ugodno ponudbo s polpenzionom,ampak mi gremo rajši v apartma,pa da nismo vezani na nobeno uro.Drugače pa sem gledala cene,so apartmaji še dražji,sploh preko agencij ufff šit, to je pa res vse tako drago ratalo . Plače minimalne a cene samo rastejo Jaz sem upeljala reces. ukrepe: v trgovino sploh ne hodim (samo 1x mesečno) znižala sem vse stroške na minimum......
|