Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.4.2010 21:02:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Šefinjo sem klicala in rezervirala dopust.Gremo zadnji teden v juliju na Krk ,tja kjer smo bili že pred 2 letoma. Sedaj pa lahko začnem pisat spisek za dopust. Jaz nimam pojma kam se bomo letos vtaknili, upam le, da bomo kam šli
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 6.4.2010 22:58:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll V premislek hahaha: Zgodila se je prometna nesreča. V Lojzetov 5 let star Clio se jezaletel Ferrari, ki ga je vozila seksi blondinka. Blondinka je predlagala, da mu bo plačala 5.000 EURO, da bi se izognila policiji. Lojze se je strinjal. Iz radovednosti jo je e vprašal: "Ali vam lahko postavim e eno vprašanje?" "Seveda." je odgovorila blondinka. "Veste, jaz že 30 let delam v še kar uspešnem podjetju in imam samo tega starega Cliota. Vi ste pa tako mladi in že vozite Ferrarija. Ali mi lahko poveste kako vam je to uspelo?" "Seveda. Svojim strankam nudim spolne usluge." "To je tako po domače, da se jebete za denar?" pravi Lojze "NE! To se imenuje nudenje spolnih uslug. ****nje za denar je tisto, kar vi že 30 let delate v vašem še kar uspešnem podjetju!" Hja, žalostno ampak resnično
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 7.4.2010 20:46:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
OK, vidim, da ste vse obupale nad RR, tako, da se tudi jaz poslavljam za nekaj časa, ker samogovorov vsak večer pa res ne bom imela
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.4.2010 1:25:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** OK, vidim, da ste vse obupale nad RR, tako, da se tudi jaz poslavljam za nekaj časa, ker samogovorov vsak večer pa res ne bom imela Oh komaj si se vrnila, pa že spet se poslavljaš. Če verjameš ali ne, sem komaj zdaj uspela za računalnik, če ne druga na hitro preletim, pa še to ne vedno. Madona, danes sem mislila, da mi prsti odpadejo, ker smo komaj zdaj uspeli drevje obrezat in smo sproti še vse za podkurit zrezali-posledica so dva žulja in boleča roka (ampak smo pa bili cel dan na sončku ) in je vredno SS počakaj na dež, te bomo ziher malo bolj aktivne (upam )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.4.2010 1:27:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Šefinjo sem klicala in rezervirala dopust.Gremo zadnji teden v juliju na Krk ,tja kjer smo bili že pred 2 letoma. Sedaj pa lahko začnem pisat spisek za dopust. Jaz nimam pojma kam se bomo letos vtaknili, upam le, da bomo kam šli Jaz tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.4.2010 1:32:37
|
|
|
|
nia5
|
Saj ne da težim, ampak Špelin@ move your but!!Diži dupe! Sve su seke ljubile mornare , oh se mi vidi da imam nekaj pira v riti . Če si kaj huda povej al pa nas skenslaj pune, kot večina , daj grem raje, da ne bom preveč glasna. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.4.2010 8:24:30
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Malo se vam zopet oglašam. Toliko dela imam, sedaj ko sem doma, da se mi meša. Na naši parceli veselo urejam cvetlično gredico, danes zopet šibam. Ker bo zunaj tako lepo vreme, bom danes sabo vzela še Vida, da se bo znorel zunaj na sončku, varstvo bo pa šprical . Hiška raste, estrihe smo nardili, sedaj pa bomo delali notranje pregradne stene, potem pa finiš, malarja sem že našla, izbiramo že ploščice, joj kako je vse drago. Pogrešam pa špelin@, ste pa nekaj mele, Videk bi sedaj rekel TI TI TI. Grem sedaj zajtrk pripravit, Videk še kar spi. Se pa pri nas že 10 dni prehranjujemo po Montignacu, bom rekla da se počasi privajamo. Jaz se kar držim, sem skoraj 2 kg dol dala, pa če gledam, da so bili vmes prazniki in se nisem držala, pa ni šlo nič nazaj gor. Pridne bodite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.4.2010 11:12:32
|
|
|
|
kasso
|
oj, kam boste pobegnile na sončko? jaz sem kar nekam čudna te dni, upam, da ne bo še hujše, ko pride dež Ma glavno, da so mali ok, a ne da ;) hijenca pridni ste, tako z zidavo kot hujšanjem Jaz se tudi neki menim z majstri...trenutno čakam na ponudbo, da vidim, če so res padle cene dela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.4.2010 13:29:28
|
|
|
|
jana81
|
joj kaka panika... čudno da ne pogrešate edine, pa naty, pa estrelle,pa suzy85 pa še bi lahko naštevala.. špelin@ če si pa zamerila meni ali katerkoli, pa povej.. mislim da ni bilo nobene podlage za zamero kajne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.4.2010 14:54:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj kaka panika... čudno da ne pogrešate edine, pa naty, pa estrelle,pa suzy85 pa še bi lahko naštevala.. estrella se je pred kratkim javila , suzy se javlja, naty se je že davno zavestno odločila, da ne bo več hodila na RR iz podobnih razlogov kot npr. katina..njiju niti ne pogrešam tle gor, ker vem, da ne hodijo kukat, kako napredujejo naši malčki. Občasno smo po drugih kanalih v kontaktu. Pogrešam pa edino, ker vem, da bi ji kdaj pašal kak čvek tu na RR.
< Sporočilo je popravil kasso -- 8.4.2010 14:55:23 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.4.2010 22:14:04
|
|
|
|
kasso
|
Začeli so topli pomladni dnevi in bi bil že čas, da se vse dobimo v živo z našimi malimi hroščki, da se nasmejimo in skupaj uživamo kako toplo vikendaško popoldne. Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 8.4.2010 22:22:06
|
|
|
|
kasso
|
Martina, zate in za tvoj trebušček pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 9.4.2010 4:29:54
|
|
|
|
MARTINA25
|
Ojla punce!! Javljam se sred noči....ne morem spat.Tiste ki smo prijateljice iz facebooka veste,da grem jutri v bolnico za najmanj tri dni,na zunanji obrat.Mali lump se je spet obrnil narobe...Mal sem napsihirana,sam ne toliko zaradi posega kot pa zato,ker bom prvič ločena od Tjaše.Vem da je v dobrih rokah,da ji ne bo hudo...sam kaj ko bo hudo meni...v glavnem mislit moram pozitivno,pa bo vse ok. Glede srečanja sem za,samo bi bilo fino če bi bilo to še v tem mesecu,ko sem še 2v1!! Držite pestke da se lump obrne in da TAKO TUDI OSTANE!!! Lepe sanje še naprej!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 9.4.2010 9:58:41
|
|
|
|
kasso
|
Martina, drži se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 9.4.2010 10:44:07
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla punce!! Javljam se sred noči....ne morem spat.Tiste ki smo prijateljice iz facebooka veste,da grem jutri v bolnico za najmanj tri dni,na zunanji obrat.Mali lump se je spet obrnil narobe...Mal sem napsihirana,sam ne toliko zaradi posega kot pa zato,ker bom prvič ločena od Tjaše.Vem da je v dobrih rokah,da ji ne bo hudo...sam kaj ko bo hudo meni...v glavnem mislit moram pozitivno,pa bo vse ok. Glede srečanja sem za,samo bi bilo fino če bi bilo to še v tem mesecu,ko sem še 2v1!! Držite pestke da se lump obrne in da TAKO TUDI OSTANE!!! Lepe sanje še naprej! martina drži se! verjamem, da je hudo, ker boš prvič ločena od tjaše. ampak, kot si rekla, misli pozitivno! saj ti bo prišla na obisk! boš videla, kako bo vesela, ko boš prišla domov! držim pesti (še na nogah ), da ZO uspe in da ostane v pravem položaju! čim bolj sproščeno, pa bo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 9.4.2010 10:45:50
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Začeli so topli pomladni dnevi in bi bil že čas, da se vse dobimo v živo z našimi malimi hroščki, da se nasmejimo in skupaj uživamo kako toplo vikendaško popoldne. Kaj pravite? sem za, ampak vprašanje, če mi bo uspelo. do poroke imava skoraj vse vikende zaseden, dekliščina, pa pikniki so se začeli... bom poskusila, da prideva tudi mi2!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 9.4.2010 10:48:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso oj, kam boste pobegnile na sončko? jst sm zadnje dni dopoldne na kolesu, malo pospravljam in poskušam pisati diplomi, popoldne pa smo tako skoz zunaj skoraj do teme. eva ful uživa, ko je toplo vreme in daljši dan. jaz sem kar nekam čudna te dni, upam, da ne bo še hujše, ko pride dež Ma glavno, da so mali ok, a ne da ;) podpišem! hijenca pridni ste, tako z zidavo kot hujšanjem tudi to podpišem! Jaz se tudi neki menim z majstri...trenutno čakam na ponudbo, da vidim, če so res padle cene dela. držim pesti, da bo ponudba ugodna!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 9.4.2010 12:27:26
|
|
|
|
MARTINA25
|
Punce jst sem že doma!!!Naš malček se je sam obrnu v pravo smer,tako da ZO ne bo potreben!!!!!Zdaj samo še upam da tako ostane!!! Pa hvala vsem za pikepoke!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 9.4.2010 13:03:32
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Punce jst sem že doma!!!Naš malček se je sam obrnu v pravo smer,tako da ZO ne bo potreben!!!!!Zdaj samo še upam da tako ostane!!! Pa hvala vsem za pikepoke!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 9.4.2010 16:00:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Punce jst sem že doma!!!Naš malček se je sam obrnu v pravo smer,tako da ZO ne bo potreben!!!!!Zdaj samo še upam da tako ostane!!! Pa hvala vsem za pikepoke!!!! O super, sam da se je obrnil pa upam, da bo tko ostal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 9.4.2010 16:00:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Začeli so topli pomladni dnevi in bi bil že čas, da se vse dobimo v živo z našimi malimi hroščki, da se nasmejimo in skupaj uživamo kako toplo vikendaško popoldne. Kaj pravite? Ja fajn bi blo, sm že enkrat jst predlagal, pa ni nobena nč odgovorila . Fajn bi blo da bi se tokrat dobile pa na Notranjskem http://www.ringaraja.net/forum/m_4738936/mpage_150/key_/tm.htm
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 9.4.2010 16:08:19 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 9.4.2010 17:00:05
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kasso Začeli so topli pomladni dnevi in bi bil že čas, da se vse dobimo v živo z našimi malimi hroščki, da se nasmejimo in skupaj uživamo kako toplo vikendaško popoldne. Kaj pravite? Ja fajn bi blo, sm že enkrat jst predlagal, pa ni nobena nč odgovorila . Fajn bi blo da bi se tokrat dobile pa na Notranjskem http://www.ringaraja.net/forum/m_4738936/mpage_150/key_/tm.htm ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 9.4.2010 19:03:21
|
|
|
|
barbaw
|
Pozdravljene! Bom malo uletela. Sem prebrala, da pogrešate nekatere. Življenje teče dalje in ljudje smo preveč zaposleni oz. si ne izborimo časa, da bi obdržali stike s prijatelji in ostalimi. Prav žalostno. Jaz lahko priznam, da ne dohajam tempa, pa še večino veikendov se vozim v Ljubljano, tako da sem že čisto povožena. Mansardo smo izdelali, zdaj čakajo še finese (talne obloge, barvanje, kopalnica ješ čisto "surova"), stopnice je še treba izdelat, ..... Bi rabila ogromno sonca, da si napolnim baterije, pa upam, da ga bo kaj ta vikend. Otroka rasteta kot gobe. Maja je še vedno veliko bolana. Zdaj je celo razvila alergije, tako da se zdaj ukvarjamo s tem in ne več bronhitisi. Kaj čmo jamrat?! Sem že dala to enkrat skozi, pa bom še enkrat. Nimam pojma kaj se dogaja, le tu in tam sem kaj prebrala in videla, da ste ene že povečale družinico, nekatere pa še boste. ZA ČISTO VSE Se velikokrat spomnim na vas, le javljam se ne. Nisem vas pozabila!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 10.4.2010 9:28:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Zjutraj! Kako smo kaj? Pr nas smo ok, vreme je oblačno in mal rosi. V bušiju je cel žur . barbaw - lepo to da si se pet po dolgem času javila. za mansardo. Pr nas se bomo letos preselil v manasrdo (k je več placa) pa bo šla tašča sm dol (kjer smo mi zdaj), upam da še preden rodim. Sam otroško sobco pa spalnico bova obnovila, ostalo bomo pa sam preselil. za Majo. Tko, jst grem pa mal pospravljat, k je k bomba po stanovanju. Pol pa mal počivat. Postajam že iz tedna v teden bolj utrujena. Mogoče bom še do konc aprila delala pol bom šla pa v maju na dopust, pol pa itak bo kmal porodniška. Jooooooj kok gre hitro, se mi zdi da sm glihkar za Vidka bla noseča in da sm še včeraj ravno zvedela da sm spet noseča, zdaj sm pa že v 28.tednu, uf... Nč, lepo se mejte pa se še kej oglasim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.4.2010 8:39:03
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro Kaj je zdej? A zaradi afere Just : Oriflame ne bo nobene več gor al kaj . Srčekgirl, zgleda, da bo treba čimprej eno srečanje udart. barbaw, še kdaj se ogalsi. Jaz se poslavljam za neki časa, ker zgleda, da vas večina nima več volje sploh kaj pisat.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?