|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
6.4.2010 21:02:29   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Šefinjo sem klicala in rezervirala dopust.Gremo zadnji teden v juliju na Krkuser posted image user posted image ,tja kjer smo bili že pred 2 letoma.
Sedaj pa lahko začnem pisat spisekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za dopust. Jaz nimam pojma kam se bomo letos vtaknili, upam le, da bomo kam šli user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
6.4.2010 22:58:11   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

V premislek hahaha:

Zgodila se je prometna nesreča. V Lojzetov 5 let star Clio se jezaletel Ferrari, ki ga je vozila seksi blondinka. Blondinka je

predlagala, da mu bo plačala 5.000 EURO, da bi se izognila policiji.

Lojze se je strinjal. Iz radovednosti jo je e vprašal:

"Ali vam lahko postavim e eno vprašanje?"

"Seveda." je odgovorila blondinka.

"Veste, jaz že 30 let delam v še kar uspešnem podjetju in imam samo

tega starega Cliota. Vi ste pa tako mladi in že vozite Ferrarija. Ali

mi lahko poveste kako vam je to uspelo?"

"Seveda. Svojim strankam nudim spolne usluge."

"To je tako po domače, da se jebete za denar?" pravi Lojze

"NE! To se imenuje nudenje spolnih uslug. ****nje za denar je tisto,

kar vi že 30 let delate v vašem še kar uspešnem podjetju!"

Hja, žalostno ampak resnično user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
7.4.2010 20:46:02   
Soncnica Sandra ***
OK, vidim, da ste vse obupale nad RR, tako, da se tudi jaz poslavljam za nekaj časa, ker samogovorov vsak večer pa res ne bom imela user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
8.4.2010 1:25:50   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

OK, vidim, da ste vse obupale nad RR, tako, da se tudi jaz poslavljam za nekaj časa, ker samogovorov vsak večer pa res ne bom imela user posted image

Oh komaj si se vrnila, pa že spet se poslavljaš. Če verjameš ali ne, sem komaj zdaj uspela za računalnik, če ne druga na hitro preletim, pa še to ne vedno.
Madona, danes sem mislila, da mi prsti odpadejo, ker smo komaj zdaj uspeli drevje obrezat in smo sproti še vse za podkurit zrezali-posledica so dva žulja in boleča roka (ampak smo pa bili cel dan na sončku user posted image ) in je vredno user posted image

SS počakaj na dež, te bomo ziher malo bolj aktivne (upam user posted image )

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
8.4.2010 1:27:04   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Šefinjo sem klicala in rezervirala dopust.Gremo zadnji teden v juliju na Krkuser posted image user posted image ,tja kjer smo bili že pred 2 letoma.
Sedaj pa lahko začnem pisat spisekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za dopust. Jaz nimam pojma kam se bomo letos vtaknili, upam le, da bomo kam šli user posted image

Jaz tudi user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
8.4.2010 1:32:37   
nia5
Saj ne da težim, ampak Špelin@ move your but!!Diži dupe! Sve su seke ljubile mornare user posted image , oh se mi vidi da imam nekaj pira v riti user posted image . Če si kaj huda povej al pa nas skenslaj pune, kot večina user posted image , daj grem raje, da ne bom preveč glasna. Nočko user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
8.4.2010 8:24:30   
hijenca
Dobro jutro!

Malo se vam zopet oglašam. Toliko dela imam, sedaj ko sem doma, da se mi meša. Na naši parceli veselo urejam cvetlično gredico, danes zopet šibam. Ker bo zunaj tako lepo vreme, bom danes sabo vzela še Vida, da se bo znorel zunaj na sončku, varstvo bo pa špricaluser posted image .

Hiška raste, estrihe smo nardili, sedaj pa bomo delali notranje pregradne stene, potem pa finiš, malarja sem že našla, izbiramo že ploščice, joj kako je vse drago. user posted image

Pogrešam pa špelin@, ste pa nekaj mele,user posted image Videk bi sedaj rekel TI TI TI. user posted image

Grem sedaj zajtrk pripravit, Videk še kar spi. Se pa pri nas že 10 dni prehranjujemo po Montignacu, bom rekla da se počasi privajamo. Jaz se kar držim, sem skoraj 2 kg dol dala, pa če gledam, da so bili vmes prazniki in se nisem držala, pa ni šlo nič nazaj gor. user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
8.4.2010 11:12:32   
kasso
oj, kam boste pobegnile user posted image na sončko? user posted image

jaz sem kar nekam čudna te dni, upam, da ne bo še hujše, ko pride dež user posted image

Ma glavno, da so mali ok, a ne da ;)

hijenca user posted image user posted image pridni ste, tako z zidavo kot hujšanjem user posted image

Jaz se tudi neki menim z majstri...trenutno čakam na ponudbo, da vidim, če so res padle cene dela.user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
8.4.2010 13:29:28   
jana81
joj kaka panika...
čudno da ne pogrešate edine, pa naty, pa estrelle,pa suzy85 pa še bi lahko naštevala..
špelin@ če si pa zamerila meni ali katerkoli, pa povej.. mislim da ni bilo nobene podlage za zamero kajne?user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
8.4.2010 14:54:33   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

joj kaka panika...
čudno da ne pogrešate edine, pa naty, pa estrelle,pa suzy85 pa še bi lahko naštevala..

estrella se je pred kratkim javila user posted image , suzy se javlja, naty se je že davno zavestno odločila, da ne bo več hodila na RR iz podobnih razlogov kot npr. katina..njiju niti ne pogrešam tle gor, ker vem, da ne hodijo kukat, kako napredujejo naši malčki. Občasno smo po drugih kanalih v kontaktu. Pogrešam pa edino, ker vem, da bi ji kdaj pašal kak čvek tu na RR.

< Sporočilo je popravil kasso -- 8.4.2010 14:55:23 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
8.4.2010 22:14:04   
kasso
Začeli so topli pomladni dnevi in bi bil že čas, da se vse dobimo v živo z našimi malimi hroščki, da se nasmejimo in skupaj uživamo kako toplo vikendaško popoldne.
Kaj pravite?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
8.4.2010 22:22:06   
kasso
Martina, zate in za tvoj trebušček pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
9.4.2010 4:29:54   
MARTINA25
Ojla punce!!
Javljam se sred noči....ne morem spat.Tiste ki smo prijateljice iz facebooka veste,da grem jutri v bolnico za najmanj tri dni,na zunanji obrat.Mali lump se je spet obrnil narobe...Mal sem napsihirana,sam ne toliko zaradi posega kot pa zato,ker bom prvič ločena od Tjaše.Vem da je v dobrih rokah,da ji ne bo hudo...sam kaj ko bo hudo meni...v glavnem mislit moram pozitivno,pa bo vse ok.

Glede srečanja sem za,samo bi bilo fino če bi bilo to še v tem mesecu,ko sem še 2v1!!

Držite pestke da se lump obrne in da TAKO TUDI OSTANE!!!user posted image

Lepe sanje še naprej!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
9.4.2010 9:58:41   
kasso
Martina, drži se user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
9.4.2010 10:44:07   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Ojla punce!!
Javljam se sred noči....ne morem spat.Tiste ki smo prijateljice iz facebooka veste,da grem jutri v bolnico za najmanj tri dni,na zunanji obrat.Mali lump se je spet obrnil narobe...Mal sem napsihirana,sam ne toliko zaradi posega kot pa zato,ker bom prvič ločena od Tjaše.Vem da je v dobrih rokah,da ji ne bo hudo...sam kaj ko bo hudo meni...v glavnem mislit moram pozitivno,pa bo vse ok.

Glede srečanja sem za,samo bi bilo fino če bi bilo to še v tem mesecu,ko sem še 2v1!!

Držite pestke da se lump obrne in da TAKO TUDI OSTANE!!!user posted image

Lepe sanje še naprej!

martina drži se! verjamem, da je hudo, ker boš prvič ločena od tjaše. ampak, kot si rekla, misli pozitivno! saj ti bo prišla na obisk! boš videla, kako bo vesela, ko boš prišla domov! user posted image
držim pesti (še na nogah user posted image ), da ZO uspe in da user posted image ostane v pravem položaju! čim bolj sproščeno, pa bo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 4065
9.4.2010 10:45:50   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Začeli so topli pomladni dnevi in bi bil že čas, da se vse dobimo v živo z našimi malimi hroščki, da se nasmejimo in skupaj uživamo kako toplo vikendaško popoldne.
Kaj pravite?

sem za, ampak vprašanje, če mi bo uspelo. do poroke imava skoraj vse vikende zaseden, dekliščina, pa pikniki so se začeli... bom poskusila, da prideva tudi mi2!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
9.4.2010 10:48:22   
suzy85

oj, kam boste pobegnile user posted image na sončko? user posted image
jst sm zadnje dni dopoldne na kolesu, malo pospravljam in poskušam pisati diplomi, popoldne pa smo tako skoz zunaj skoraj do teme. eva ful uživa, ko je toplo vreme in daljši dan.

jaz sem kar nekam čudna te dni, upam, da ne bo še hujše, ko pride dež user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma glavno, da so mali ok, a ne da ;)
podpišem!

hijenca user posted image user posted image pridni ste, tako z zidavo kot hujšanjem user posted image
tudi to podpišem! user posted image

Jaz se tudi neki menim z majstri...trenutno čakam na ponudbo, da vidim, če so res padle cene dela.user posted image
držim pesti, da bo ponudba ugodna!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
9.4.2010 12:27:26   
MARTINA25
Punce jst sem že doma!!!Naš malček se je sam obrnu v pravo smer,tako da ZO ne bo potreben!!!!!Zdaj samo še upam da tako ostane!!!
Pa hvala vsem za pikepoke!!!!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
9.4.2010 13:03:32   
kasso

Punce jst sem že doma!!!Naš malček se je sam obrnu v pravo smer,tako da ZO ne bo potreben!!!!!Zdaj samo še upam da tako ostane!!!

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4069
9.4.2010 16:00:39   
Srčekgirll

O super, sam da se je obrniluser posted image user posted image user posted image user posted image pa upam, da bo tko ostaluser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 4070
9.4.2010 16:00:42   
Srčekgirll

Kaj pravite?

Ja fajn bi blo, sm že enkrat jst predlagal, pa ni nobena nč odgovorilauser posted image . Fajn bi blo da bi se tokrat dobile pa na Notranjskemuser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_4738936/mpage_150/key_/tm.htm

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 9.4.2010 16:08:19 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
9.4.2010 17:00:05   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Kaj pravite?

Ja fajn bi blo, sm že enkrat jst predlagal, pa ni nobena nč odgovorilauser posted image . Fajn bi blo da bi se tokrat dobile pa na Notranjskemuser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_4738936/mpage_150/key_/tm.htm

user posted image user posted image ja user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4072
9.4.2010 19:03:21   
barbaw
Pozdravljene! user posted image

Bom malo uletela. Sem prebrala, da pogrešate nekatere. Življenje teče dalje in ljudje smo preveč zaposleni oz. si ne izborimo časa, da bi obdržali stike s prijatelji in ostalimi. Prav žalostno. Jaz lahko priznam, da ne dohajam tempa, pa še večino veikendov se vozim v Ljubljano, tako da sem že čisto povožena. Mansardo smo izdelali, zdaj čakajo še finese (talne obloge, barvanje, kopalnica ješ čisto "surova"), stopnice je še treba izdelat, ..... Bi rabila ogromno sonca, da si napolnim baterije, pa upam, da ga bo kaj ta vikend.

Otroka rasteta kot gobe. Maja je še vedno veliko bolana. Zdaj je celo razvila alergije, tako da se zdaj ukvarjamo s tem in ne več bronhitisi. Kaj čmo jamrat?! Sem že dala to enkrat skozi, pa bom še enkrat.

Nimam pojma kaj se dogaja, le tu in tam sem kaj prebrala in videla, da ste ene že povečale družinico, nekatere pa še boste.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ZA ČISTO VSE

Se velikokrat spomnim na vas, le javljam se ne. Nisem vas pozabila!

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
10.4.2010 9:28:33   
Srčekgirll
Zjutraj!

Kako smo kaj?
Pr nas smo ok, vreme je oblačno in mal rosi. V bušiju je cel žuruser posted image .
barbaw - user posted image user posted image lepo to da si se pet po dolgem času javila.user posted image user posted image user posted image za mansardo. Pr nas se bomo letos preselil v manasrdo (k je več placa) pa bo šla tašča sm dol (kjer smo mi zdaj), upam da še preden rodim. Sam otroško sobco pa spalnico bova obnovila, ostalo bomo pa sam preselil.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Majo.
Tko, jst grem pa mal pospravljat, k je k bomba po stanovanju. Pol pa mal počivat. Postajam že iz tedna v teden bolj utrujena. Mogoče bom še do konc aprila delala pol bom šla pa v maju na dopust, pol pa itak bo kmal porodniška. Jooooooj kok gre hitro, se mi zdi da sm glihkar za Vidka bla noseča in da sm še včeraj ravno zvedela da sm spet noseča, zdaj sm pa že v 28.tednu, uf...
Nč, lepo se mejte pa se še kej oglasim.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
12.4.2010 8:39:03   
kasso
Dobro jutro user posted image

Kaj je zdej? A zaradi afere Just : Oriflame ne bo nobene več gor al kaj user posted image .

Srčekgirl
, zgleda, da bo treba čimprej eno srečanje udart.

barbaw, še kdaj se ogalsi. user posted image

Jaz se poslavljam za neki časa, ker zgleda, da vas večina nima več volje sploh kaj pisat.

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?