|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
19.2.2010 10:49:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

dober dan.

jaz vam sporočam veselo novico, da bom spet mamica, če bo vse po sreči.
po moje bom prišla med oktoberčke!

Iiiiiiiiiiiiiii, čudovita novica user posted image user posted image user posted image SREČNO!!!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
19.2.2010 10:50:23   
špelin@
vam še na hitro povem, da se v sredo poročim civilno, maja pa še cerkveno in mal svadbe bomo imeli. sem že izbrala obleko, ampak bo treba verjetno menat, ker sme noseča in ne vem, če mi bo obleka še prav.. zdaj mi je čist ulita..

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
19.2.2010 10:51:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Sem pa imela grozne sanje in sicer da mi je Nia nekam odtavala nekje in je ni bilo celo noč in cel dan, potem pa sem jo nekje našla user posted image , sem se v joku zbudila, kaj si nor kako grozno. Sem jo kr k sebi stisnila in bila tako vesela, da so bile le sanje.

user posted image Vem, da so takele sanje res smotane.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
19.2.2010 10:51:43   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zdaj pa vas bom zasula s posti user posted image

No, včeraj sva bila z Gregorjem pri P, ker je imel popravni izpit iz Denverja - tokrat je fino sodeloval, vrgel in brcnil žogico, sestavil stolp, pokazal glavo in oči na enem tini-mini dojenčku, samo mucke pa ni hotel pokazat user posted image

Cepljen (OMR) ni bil, ker nekaj kašlja, je P že v predprostoru slišala, ko je zakašljal in zavpila iz ordinacije, da ne bo cepljen. Sem se pa zmenila za cepljenje proti pnevmokoku, zdravnica bo dala na ZZZS predlog, da bi šel strošek za le-to na zavarovanje, ker gre za zdr. indikacije. Itak, ko je pa mali nonstop bolan, vnetje ušes je imel pa tudi že ****-krat user posted image

držim pesti, da bo šlo cepljenje na račun zavarovalnice! kakšen izpit iz Denverja? eva ni nikol nič takega delala user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
19.2.2010 10:52:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

dober dan.

jaz vam sporočam veselo novico, da bom spet mamica, če bo vse po sreči.
po moje bom prišla med oktoberčke!

O, prelepa novička :) Jaz imam pregled še enkrat 22.2. Sicer pa sem na prvem pregledu že slišala in videla srčka. Sem pa na septembru :)

Kodrana, itaq da bo vse po sreči user posted image

Pestke za v ponedeljek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
19.2.2010 10:53:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC

TamaraJ tebi pa tudi jaz iz srca želim srečno in mirno nošečnost,seveda pa enako tudi vsem ostalim srečnim nosečkam en košuser posted image user posted image user posted image

BOJANC, iskreno sem vesela, da se takole oglasiš user posted image user posted image user posted image Fajn je videt tvojo jagodo user posted image

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
19.2.2010 10:54:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

jana, user posted image pri nas imamo omarice, tako da redko kaj zmanjka, če bi že kaj večjega, bi tudi jaz znorela. Tako pa zaenkrat pogrešam le en šal v letu in pol.

nočko vsem user posted image

tudi mi imamo omarce in obešalnike, tako da mi ni jasno zakaj je zginlo.. bomo jutri videli, upam le da je kak pošten starš vzel pomotoma

grem nazaj za knjige, jutri kej več komentiram

Pa saj bodo verjetno pa toliko fer, da bojo vrnili user posted image

ja so bili, zjutraj je bila na obešalniku
ampak vseeno so nam uničili pustno veselje user posted image

Uf, pa ravno na tisti dan, ko bi ga popoldne še rabil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
19.2.2010 10:55:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
v vrtcu imata vsak svoj obešalnik,Tilen tudi omarico za malenkosti.V vsem času smo izgubili le eno rokavičko

Pri nas skoraj vsak teden greva domov s kakšnim oblačilom manj (ali ni nogavice, 1x je dobil "rezervno" kapo,...), samo se drugi dan vedno vse najde user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
19.2.2010 10:59:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

No, včeraj sva bila z Gregorjem pri P, ker je imel popravni izpit iz Denverja - tokrat je fino sodeloval, vrgel in brcnil žogico, sestavil stolp, pokazal glavo in oči na enem tini-mini dojenčku, samo mucke pa ni hotel pokazat user posted image

Cepljen (OMR) ni bil, ker nekaj kašlja, je P že v predprostoru slišala, ko je zakašljal in zavpila iz ordinacije, da ne bo cepljen. Sem se pa zmenila za cepljenje proti pnevmokoku, zdravnica bo dala na ZZZS predlog, da bi šel strošek za le-to na zavarovanje, ker gre za zdr. indikacije. Itak, ko je pa mali nonstop bolan, vnetje ušes je imel pa tudi že ****-krat user posted image

držim pesti, da bo šlo cepljenje na račun zavarovalnice! kakšen izpit iz Denverja? eva ni nikol nič takega delala user posted image user posted image user posted image

Tole:
http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/test-razvoja-otroka.html
http://shrani.si/?3b/5G/4lYbIdHz/denver-1str1.jpg

Tule ni hotel mačka pokazat:
http://www.mojalbum.com/denver/denver/foto/4318743
Saj jaz ga na takile popisani strani tudi ne bi user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
19.2.2010 11:00:47   
špelin@
Zakupila stran.

A sem kaj pozabila? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
19.2.2010 11:10:29   
Čmrlika
Halji, hajlo, da vas pozdravi kinder jajčka user posted image ...
sem se ravno najedla, popila kavico, Tajči je šla na potep z babico in dedijem...kaj bi jaz brez njijuuser posted image ...
evo in počivam ,er ne zmorem nič več .sem pa bila prej na pregledu... je delal uz...vse vredu, plodovnice več kot dovolj pretoki ok, rasteva pridno in se rediva... in seveda vsi čakamo...na koncu bom po vsej paniki še ki čez rok nosla user posted image ...no bom že potrpela...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
19.2.2010 11:11:04   
nia5
Joj, jutro najprej.
Imam spet dva razgrajača preko, dela pa čez glavo. Pa mali nečak skoz C. to, C. zakaj pa to......vsaki 2 minuti. Jutri praznujem RD in imam 20 folka napovedanih(okrogla cifra user posted image user posted image ) in moram še danes vse spucat, od tal, praha, kopalnice, stopnišča...jaz pa babysiter user posted image . Upam, da se moja mami kmalu vrne, da ju prevzame, da se vržem v delo.
Preletela sem, če bo kaj fore, še pokomentiram user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
19.2.2010 11:11:18   
Čmrlika

Zakupila stran.

mogoče user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
19.2.2010 11:12:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

sem se ravno najedla, popila kavico, Tajči je šla na potep z babico in dedijem...kaj bi jaz brez njijuuser posted image ...
evo in počivam ,er ne zmorem nič več .sem pa bila prej na pregledu... je delal uz...vse vredu, plodovnice več kot dovolj pretoki ok, rasteva pridno in se rediva... in seveda vsi čakamo...na koncu bom po vsej paniki še ki čez rok nosla user posted image ...no bom že potrpela...

user posted image user posted image
Telepatija user posted image Ravno sem tuhtala, kako kaj ti.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
19.2.2010 11:14:26   
špelin@

Joj, jutro najprej.
Imam spet dva razgrajača preko, dela pa čez glavo. Pa mali nečak skoz C. to, C. zakaj pa to......vsaki 2 minuti.
Aha, pestro user posted image
Jutri praznujem RD in imam 20 folka napovedanih(okrogla cifra user posted image user posted image ) in moram še danes vse spucat, od tal, praha, kopalnice, stopnišča...jaz pa babysiter user posted image . Upam, da se moja mami kmalu vrne, da ju prevzame, da se vržem v delo.
Preletela sem, če bo kaj fore, še pokomentiram user posted image

Opaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
19.2.2010 11:14:56   
špelin@

Zakupila stran.

mogoče user posted image

user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
19.2.2010 11:25:02   
kasso

Kako si opravila zadnjič v Izoli?

Še čakam na izvid.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
19.2.2010 11:37:00   
Čmrlika

user posted image user posted image
Telepatija user posted image Ravno sem tuhtala, kako kaj ti.

lepo da misliš name ...user posted image user posted image Hvala... jaz pa tuhtam zakaj me tak kolca user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
19.2.2010 12:27:11   
tilči

Tole:

Nobeden od naših dveh ni opravljal testauser posted image
Tudi jaz držim pesti,da bo šlo cepljenje preko zdravstva.Pri nas pa še nobenega odgovorauser posted image .V ponedeljek imava tako kontrolo,pa bom vprašala,sedaj je itak še na AB.
Darilo za user posted image -nekaj samo zanj.Razmišljam o uri s posvetilom
user posted image  za prodajo.Če rabiš še kakšno pomoč,kar povej

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
19.2.2010 12:33:48   
tilči
Tilen user posted image ,Nejc user posted image ,jaz pa sem se user posted image ,da komaj diham.
Čestitke smo naredili,plastelina je tudi povsod dovoljuser posted image ;danes sta izredno pridnauser posted image .tašča tudi gor ni upala priti,ker jo Nejc takoj začne izkoriščati in je potem cel kup cviljenja in pregovarjanja.

Je pa tudi Nejc že začeluser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
19.2.2010 12:35:17   
suzy85

dobra ideja! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
19.2.2010 12:51:15   
MARTINA25
Dan!!
Kakšno bedno vreme....komi čakam na pomlad,da bo spet vse zeleno...ta sneg mi gre res že posšten na živce..
Pri nas je bilo ta teden pravo obsedeno stanje...Tjaši je dobila norice...GROZA!!!Ima jih povsod,na ježičku in čisto v luliki...tri dni nismo spali ponoči nič....tok kokr je zdej jokala se ne spomnim da bi kdaj...jest itak ni mogla,še pila je bolj malo...potem je fasala še drisko....smo blii že na tem da gremo v bolnco...ampak se je zadeva nekak umirila...vćeraj je že pojedla tri obroke-konkretne....tko da smo iz tahujšga....je pa smešno kako si mnenja nasprotujejo-eni pravijo otroka čimveč tuširat,drugi rečejo nč tuširat...potem rečejo oroka mazat po izpuščajih-drugi spet kontra-nč mazat....potem pa vedi kaj je prav in kaj ne....
Imela sem tudi pregled....Luka se še ni obrnil na glavico....upam da se bo kmalu-glede na to da je mali velikan...kile so ok (+9),pritisk 115/60...noge še nč ne otekajo...boli me pa vse v nulo...user posted image

Prebrala sem vas,vse ki so bolančkani upam da se kmalu pozdravite!!

KODRANA čestitam za nosečnost in poroko!!!

NIA vse naj naj za okrogli rojstni dan!!!!!

JANA danes pa jim pokaži na izpitu hudiča!!!!!velik sreče!!!!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
19.2.2010 15:34:17   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Oj!

No, jst sm bla na pregledu, mam posteljico "ležečo" in morem mal merkat da ne bojo kake krvavitve, pa pritisk sm mela mal visok in morem bit na dieti kr so tud kile kr narasleuser posted image (+7). Drgač pa je vse ok. user posted image je tud ok. Pa v šihtu, če se da naj delam večinoma sede. Tko, naslednji pregled mam 17.3.10.user posted image
Aja, pa spet sm dobila slikcouser posted image

Pazit nase!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pokaži slikico user posted image

sej je sam glava oz. obseg glavce pa posteljica (da je ležeča), pa še neki je napisu (to morem met skoz v materinski knjigici s sabo)

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
19.2.2010 16:39:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Kako si opravila zadnjič v Izoli?

Še čakam na izvid.

Stiskam pestke za dober izvid user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
19.2.2010 16:40:20   
špelin@

Tole:

Nobeden od naših dveh ni opravljal testauser posted image
Tudi jaz držim pesti,da bo šlo cepljenje preko zdravstva.Pri nas pa še nobenega odgovorauser posted image .V ponedeljek imava tako kontrolo,pa bom vprašala,sedaj je itak še na AB.

Javi, kako boš uredila glede cepljenja.

Ura s posvetilom je krasno darilo, če mož rad nosi ure in jo potrebuje user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?