_ella_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brbončica IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: brbončica Aja TomTaylor, veš sem malo blondika , kaj je to TACXTRENAŽER? Tole: O hudo, in na to daš potem svoje kolo in goniš? Huda zadeva. Ja, razočarana 123, nisi edina, ampak bi se mogle obedve spravt na take "hišne naprave", kajne . No, enkrat se bova že, če ne letos, pa kakšen drug let Mojcaz, a nam zaupaš ceno tegale tvojega cukrčka? TomTaylor, še eno vprašanje : kaj pa misliš o pedometru, o tej napravci ki meri korake, pa prehojeno pot, kalorije, čas,..? Nočko vsem Ja takega podobnega imam tudi jaz doma.Pedometer ti pa jaz šenkam, mi v omari stoji. Nisem niti ga sprobala, imam polarjevo uro . Jaz osebno čakam, da se malo otopli, da dam ta malo lahko v nahrbtnik, pa bom potem hodila v hrib s njo. Imamo tu enga, ki bo ravno pravšnji. Zdej rabim kake 20 min hitre hoje gor, potem bo pa to malo težje, pa še mala gre na svež zrak. Darja.mark- arašidi? ne vem samo, ker kupiti, ker jih ne maram, ampak upam da ne dojiš več, so hudi alergeniki!!!!!!!!!!!!!!
|