VANILI
|
OJ! Tok mi je žal, da nisem bolj redna "dopisnica" foruma, a kaj, ko me čas preganja in mi voda teče v grlo na vseh koncih! Tud zdaj sem si vzela minutko kar med službo, da se malo javim, kako poteka moj program po montiju. Bili smo 5 dni na hotelski hrani, ampak mi je uspelo obdržat montijev sistem: za zajtrk sem si prinesla na krožniku 3 pomaranče in dva kivija, potem sem pa spila še bianko z mlekom in to je držalo preko dopoldneva. Izkoristila sem bazen in plavala, da vsaj malo migam, ko sicer si ne vzamem časa (ne bom rekla, da ga nimam - ne smem tega rečt. ) No čez dan sem pojedla kakšen jabuk in pila veliiiiko vode ter si še kako kavo z mlekom privoščila. Ob sedmih pa večerja. HB je bila samopostrežna, tako da sem si nametala par koščkov ribe npr. in ceeeelo skledo zelenjave, ki jo OBOŽUJEM!!! No in je šla kilca in še malo dol v enem tednu. Včeraj sem naredila iz njegove knjige rahlo omleto s tuno, ful hitro jo narediš pa ful je dobra. Ampak sem dala namesto sladke smetane kar navadno. Pa sem mela občutek, da sem se je prenajedla. In me je sitost držala do jutra. Iz 79 kg sem nekako pristala trenutno na 70, pa se že boljš počutim ,sploh, ker mi hlače že visijo in jih bom kmalu morala dati v omaro-za-vsak-slučaj (če bo mše kdaj v življenju tako se odebelila ). Potreb po sladkem nimam zaenkrat, za vsak slučaj pa mam v omari cel spekter čokolad - od 35% do celo 90%. Ja, eno si moram še v službo nest, če me kdaj hoče pobrat od pomanjkanja sladkorja. Vesela sem, da se mi ni treba odpovedovat tiste moje male razvade, kavice iz službenega avtomata. Evo ,to je kar se tiče mojih kil.Aja, je pa zanimivo, ker mi v službi noben ni verjel, da se bom držala montija. Zdaj, ko je opaziti rezultate, pa me kar vsi sprašujejo, kako torej jem, kaj kuham in še kar nekaj se jih je našlo, da bodo hujšali po montiju moram mu pisat, da mu delam reklamo in naj mi pošljke en paket svojih izdelkov na dom . lepe in uspešno shujševalne dni vam (nam) želim!!!