brbončica
|
Dobro jutro, ups je že kar dober dan, kajne! Sem danes stopila na vago in mi kaže +2 kg, torej 76kg. Ma me ni kej dosti presenetilo, ker sem cel teden čez dan o.k. jedla, proti večeru pa da ne govorim. Tako da tkole res ne gre več, očitno še nisem zrela za Montija. Kolikor sebe poznam, moram imeti pri dieti "ena pravila", kaj smem in kaj ne, ozir. začetek hujšanja mora biti po določenih pravilih. Sej verjeten že veste, na kaj namigujem; sem se odločila, da presedlam na ločevalno dieto. Ampak ne za cele 3 mesece, za cca 1 mesec, glih tolk, da se spravim v red. Tam je prehrana po dnevih, torej "po pravilih", o katerih sem vam prejle napisala. Vem že po izkušnjah, da ločevalna dieta ni rešitev, ker lahko kajhitro nazaj dobiš kilograme. Zato pa pravim, da bi jo uvedla pri sebi za 1 mesec, potem pa naprej po Montiju. Upam, da lahko kljub temu ostanem pri vas na telem forumu, ker mi je luštno z vami. Do naslednjega meseca, torej do 10.03. ko se vagamo, bom na ločevalni, potem pa spet z vami po Montiju naprej. Uf, sem napisala veliko, želela sem biti iskrena z vami, ker ste mi zrasle k srcu Lahko ostanem pri vas ?
|