Mala_Ajda
|
Ojla! Kako ste pridne . Pri meni pa vse skupaj stoji . če sem čisto odkrita sem decembra pojedla bistveno manj kakor zdaj z Montignackom, morda pa se lahko tolažim še s tem, da sem zopet začela migat s polno paro, do tekaške sezone je še nekaj časa, ni , da se ne bom oklestila do 58 kg. Sem bila tako nesrečna danes zjutraj, da sem šla gledat ono drastično 14 dnevno dieto . Skratka kaj je jedla V. Petrovčič naklofam, ko bom bila v službi, Morrak, saj bo šlo, nisi edina, sva že 2. Zdaj pa malo za šalo, malo zares !!! Včeraj sem prelistala revijo, ki sem jo gratis dobila, ko sva šla z malim v kino. Notri je članek o BOOT CAMPU. Ženskice plačajo povprečno 1000 dolarčkov in gredo skozi vadbo v stilu vojaškega centra-vadijo jih nekdanji vojaki. Opisuje teden dni neke pisateljice, ki je po 2. otroku ugotovila, da je čist brez kondicije, ni si bila všeč itd. No in potem: tek pred zajtrkom, zajtrk, vadba, čas za kosilo, popoldanski dolgi tek, večerne vaje, objokana večerja in spat. Jedilnik: -zajtrk: kuhana kaša - malica: pest semenk - kosilo: piščanec z zelišči - malica: hm, se ne spomnim, nekaj mini, mini - večerja. špinačma juha in košček piščeta Pijača: zeliščni čaj in voda. V soboto dan pred zaključkom so dobile kozarček šampanjca za nagrado. Bolj petične v dražjih kampih imajo na voljo zvečer kopeli in maserja. V tednu dni se je oklestila iz konfekcije 40 na 36. Telešček je postal bolj čvrst. V bistvu imajo to vadbo ženskice zato, da se na hitro adaptirajo iz ene oblike v drugo. Vprašanje je kako potem to zadevico z muko pridobljeno vzdržujejo. Je pa zanimivo kako malo časa potrebuješ, da postaneš tisto kar si želiš, seveda odvisno od začetnega stanja, pa brez vsake kondicije tudi ne moreš bit, ker... Aja, vadbeni postopki so kričanje, zmerjanje, skratka nekaj takega kakor v kakem vojaškem filmčku. Tržna niša za Slovenijo? Že leta nazaj sem se hecala, ko smo v klubu iskali sponzorje in sredstva za delo, da organiziramo anticelulitne vikend pakete v vinogradu (kopanje okoli trt 10 ur, hoja v strm hrib in spodubiranje poganjkov, na kocu tek do Dol. Toplic( 6 km) in kopanje. Pa smo se hecal na ta račun. Vizionarsko). No, zdaj bi pa jaz kaj takega potrebovala. Prav mi je. Gremo na smuči. Lep preostanek vikenda.
|