TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_Ajda potem bi jaz morala še dodatne 4 kilograme shujšat poleg 3 (torej na 54 kg), ker sem trenutno 3 kile pod formulo višina-100. Očitno nimam tako visokoletečih ciljev, da bi imela težo=višina-110 Si ne želim puščati joškic dolgih . Sojina smetana: vse piše gor, ponavadi je napis sladkana zelo dobro viden, če ne, piše v seznamu sestavin. No, mal je treba prebrat. Jaz rastlinsko smetano uporabljam predvsem za torte, ravno danes bom dokončala ajdovo z borovnicami. Danes je na vrsti tek, slabo uro pobijanja po ledu in snegu . Včeraj od orbitreka ni bilo nič. Sem upoštevala napotek, da naj zvečer raje zaspim, pa me ne bo grudila lakota in po pravljici je tudi mene zmanjkalo ob 22. uri pa panika , biskvit za toorto delat, prte oprat, zloščit pohištvo, potem pa še na trenažer v domači fitnes. In že je bila ura 00.30. Premalo spanja pa tudi za hujšanje ni dobro. Zjutraj je joga popravila škodo in zdaj s polno paro delam . Mala_Ajda, btw, jz te bom kar Ajdica klicala (sem bila v času študija babysitter eni miceni Ajdi, tak drobižek pišek, da sem jo Ajdica klicala ...luštna punčka, sem jo kar pogrešat zdajle začela ), ful si pridna ko tolk športaš, mogoče bi samo pripomnila, da mogoče ti pa zato ne gredo tolk kile dol, ker si mišično maso povečuješ? No, mogoče se motim. Pred leti sem namreč poleg montija se vrgla v kolesarstvo, pa sem si ene tri kile pridelala na račun mišic...mater, ampak sem bila pa kot struna.